⬅ חזרה לאינדקס

קורס חווית משתמש

🕒 פורסם בתאריך: 09/05/2023 21:08
אהלן

מחפשת קורס UX מומלץ מהכרות אישית שנותן את הכלים הטובים כך שבסופו ניתן להשתלב בעבודה טובה.

אני ללא רקע בנושא, מסיימת עכשיו תואר ראשון במדעי החברה ומוצאת את התחום של חווית המשתמש מעניין ומושך.
🕒 פורסם בתאריך: 09/05/2023 21:54
למה לא תואר שני? יקח לך רק קצת יותר זמן, יעלה אותו דבר, ויהיה יותר מוערך בתעשייה.

מכיר אנשים ממש טובים שסיימו קורס ולא מוצאים עבודה (גם לפני הקריסה), זה תחום שקשה להכנס אליו, לשיקולך
🕒 פורסם בתאריך: 09/05/2023 23:21
אני מסיימת בקרוב 3 שנים באוניברסיטה. 3 שנים לא קלות מכמה מובנים אבל בראשם הקושי שלי בריכוז וקשב.

פשוט לא מצליחה להקשיב בשיעורים ומוצאת את עצמי לומדת למבחן ברגע האחרון כדי לסמן וי שעברתי אותו. חוויית הלמידה שלי מאוד לא חיובית ואני מפחדת שזה היה ככה גם אם אמשיך לתואר שני.

קורס ux (או כל קורס מכוון מטרה אחר) הוא קורס המתרכז בפרטים העיקריים עקב היותו תחום בזמן. מי שנרשם לקורס כזה שם לעצמו מטרה אחת של קבלת ידע בנושא שהוא מעוניין בו ככה שגם אם אחוש קושי דומה בקורס לפחות אדע שיש נקודת סיום ברורה ולא הולכים סחור סחור.
🕒 פורסם בתאריך: 10/05/2023 16:18
אופציה זולה ומהבית ששמעתי עליה המלצות זה קורס ה UX של גוגל בcoursera. אני חושב שעולה כמה עשרות דולרים בחודש ולוקח בערך חצי שנה.