⬅ חזרה לאינדקס

אקסלנס טרייד ושאר הירקות

🕒 פורסם בתאריך: 30/05/2023 12:41
ניסיתי לבדוק כמה דיונים בנוגע לאקסלנס טרייד אך לא מצאתי תשובה לשאלתי.

ממבט באינטרנט התעריפון של אקסלנס לקניית מניות בארהב הוא 8 דולר מינימום. דרך הלינק של המשקיעה המינימום הוא 5 לאחר אישור מאקסלנס לפי מה שקראתי בפורום.

שאלתי - האם לאחר השנתיים הראשונות יש העלאה/שינוי בתעריף?

להבנתי לאחר שנתיים רק דמי הניהול משתנים (עם אופציה לקיזוז על בסיס פעולות).

שאלה נוספת, ראיתי שיש אנשים שקיבלו אזהרה (או חמור מכך, מימוש אזהרה) לגבי סגירת חשבון באקסלנס. זה חוקי? אני כמשקיע לטווח בינוני-ארוך לא מתכוון לבצע פעולות לא נחוצות. לאחר כמה זמן של חוסר פעולה מקבלים אזהרה/סגירה?

ושאלה אחרונה בקשר לאקסלנס, לאנשים שמשתמשים באפליקצייה של ibkr, גם אם סוחרים דרך האפליקציה יש את שירותי המס של אקסלנס?

שאלה נוספת ואחרונה, ללקוחות מיטב:

עד כמה קל/קשה היה הליך ההצרפות למערכת tws של ibkr? האם אתם ממליצים?

להבנתי השימוש הוא חינמי וזול (עמלות פעולה) יותר מאשר במערכת הספארק. וכמובן, האם יש את התמיכה של שירותי מס בעת שימוש במערכת tws?

תודה ובברכה,

עידו
🕒 פורסם בתאריך: 30/05/2023 12:45
אתה עובד לא נכון אם 3$ משנים את ההתנהלות שלך.
🕒 פורסם בתאריך: 30/05/2023 12:57
בסופו של דבר גם אם אני חותם או מצטרף לשירות שאני לא מבין אני עובד לא נכון, לא ככה? לאנשים עם תיקים (יחסית) קטנים הבדל של 20 על כל לקנייה ומכירה כן יש משמעות. כבר עשיתי טעות שלא קראתי והבנתי טוב תעריפון, אני מנסה ללמוד מטעויות, ובגילי ועם שנות הניסיון שלי יהיו טעויות, אז למה לא להוזיל אותן? :)

את ההתנהלות שלי זה לא ישנה, אני לא אתחיל לסחור סחר יומי גם עם 5 דולר מינימום וגם עם שני דולר מינימום. רק מנסה להתייעל לטווח ארוך ללא מעברים בין ברוקר אחד לאחר.
🕒 פורסם בתאריך: 30/05/2023 23:22
זכותם להעלות בעמלות כמו שזכותך לעזוב אותם.

אבל אם משנים לך את התנאים הם חייבים להודיע.

כנראה נחלת העבר.

ממה שהבנתי כאן הם חזרו בתשובה.

ברור שכן.

(לא מנסיון)

לי יש את המערכת הזאת באינטראקטיב ואני לא נהנה להשתמש בה

למשקיע פאסיבי כמה שיותר פשוט יותר טוב.