⬅ חזרה לאינדקס

הבנק עם התנאים האופטימאלים לשותף/ חסכון

🕒 פורסם בתאריך: 05/06/2023 15:38
שלום לקהילה

אני מנסה בפעם הראשונה להיות פרואקטיבית בנושא הפיננסי ולא רק להגיד ״יש משכורת טובה אז הכל טוב״ רציתי לקבל עצה לגבי בנקיםֿ

מהו הבנק האופטימאלי לניהול שותף(עמלות נמוכותֿֿ/תנאים מועדפים? ) ומהו הבנק האופטימאלי לניהול חסכון (לא השקעה) ..האם בכלל יש הגיון להחזיק חשבון לחסכון שאינו חשבון השקעה?

בתור מי שנמצאת במזרחי טפחות ומגלה עכשיו כמה גובים ממני בעמלות על כל אפצ׳י כמו גם שאני מחזיקה כרטיס אשראי בנקאי שעולה לי 28שח לחודש..בא לי לבכות מטמטום אישי..
🕒 פורסם בתאריך: 05/06/2023 16:22
תזמיני חוץ בנקאי ותבטלי את הבנקאי
🕒 פורסם בתאריך: 05/06/2023 16:33
+1
🕒 פורסם בתאריך: 08/06/2023 00:20
חשבון בנק אופטימלי זה חשבון בלי עמלות עו״ש, כלומר אין עמלה על פעולות כמו העברה ומשיכה או עמלת קיום.

מבחינתי חשבון בנק זה סהכ ארנק ששומר על הכסף לשגרה השוטפת ואני לא רואה סיבה לשלם על זה ולא חסרים בנקים שנותנים פטור מעלמות כבררת מחדל.

כנל כרטיס אשראי, אני שונא מזומן וכרטיס אשראי זה סהכ הדרך להשתמש בכסף שלי. גם כאן לא רואה סיבה לשלם ״דמי כרטיס״ כשהם עושים הון רק על עצם השימוש בכרטיס והם לא יוותרו על זה בקלות, במיוחד כשכל כרטיס שני מציע פטור לשנה או מעל חיוב מסויים בחודש. אם את שייכת למועדון כמו חבר, הוט , הייטקזון או סתם הטבה מהעבודה אז מקבלים פטור ללא תנאים וללא הגבלת זמן.

אם את מעוניינת להפקיד כסף בפיקדון אז הכי טוב זה לעשות סקר שוק בין כל הבנקים ולבדוק מי מציע את הפיקדון הכי משתלם. אם זה לא הבנק שאת מנהלת בו את החשבון העיקרי אז פותחים חשבון חיסכון בבנק אחר

אחרי שנגמרת הההטבה, מצלצים לבנק/חברת אשראי ומבקשים להאריך בנימוס, אם הם לא מוכנים עוברים לבנק אחר/כרטיס חדש.

רק תגידי להם את מילת הקסם ״ביטול״ ופוף אין עמלות. הנציג בטלפון אפילו לא מנסה.

אפשר לעבור בנק היום בלחיצת כפתור ולהעתיק הכל לחשבון החדש תוך כמה ימים בצורה אוטומטית, גם הוראות קבע באשראי אפשר להעביר בקלות לכרטיס חדש