⬅ חזרה לאינדקס

יש לי עסק עונתי. בזמן שאין עבודה תמיד עולה לי לשלב בעוד קריירה. מה אומרים?

🕒 פורסם בתאריך: 12/07/2023 18:38
יש לי עסק לצילום. העיקר העבודה זה בקיץ וקצת בסתיו. כל השאלה צריך לדוג בכח את העבודה

הרבה שנים מדגדג לי לעשות קורס מדריכי כושר. אולי לעסוק בזה ואולי רק לידע הכללי. אולי לשלב את זה ואולי סתם בשביל הכיף.

זה קורס ארוך יחסית (כמה חודשים עם מעל 300 שעות)

מה אומרים?

מצד אחד, אם אעשה את זה, אולי לא אוכל לשים את הפוקוס בצילום. ומצד שני, אולי זה יהיה לי אחלה קריירה בספורט.
🕒 פורסם בתאריך: 24/07/2023 23:58
נראה שאין נזק בלנסות?
🕒 פורסם בתאריך: 25/07/2023 07:30
רעיון - שילוב עם וידאו ועריכת סרטים עבור חברות הפקה?
🕒 פורסם בתאריך: 25/07/2023 09:20
זה לא יביא לידי ביטוי את הידע והכישורים שרכשת בצילום.

אולי תלמד צילום באופן פרטי או במוסדות? סדנאות וכאלו. דברים בהם תוכל להשתמש בידע אותו צברת, וגם יקדמו אותך עוד יותר באותה המשבצת בה אתה נמצא כבר ממילא.
🕒 פורסם בתאריך: 25/07/2023 10:01
אני לא בדקתי את זה כמותית, אבל ניראה שיש הייפ סביב הנושא של כושר בשנה האחרונה ובכלל, אני מאמין שיש ביקוש.

אני חושב שאתה יכול לשלב. הרקע בצילום יאפשר לך לבנות לעצמך נוכחות ברשתות החברתיות, טיקטוק, אינסטגראם ולפרסם את עצמך, זה לא משנה אם תהיה מדריך עצמאי או שכיר בחדר כושר. התחום הזה של כושר הוא מאוד ויזואלי ומצתלם, המון נשים/גברים נמשכים לרעיון של לעשות כושר כדי לקבל גוף מושלם.

בכל מיקרה, אני כל יום בחדר כושר, לעשות קורס כזה נישמע לי כמו חלום.
🕒 פורסם בתאריך: 26/07/2023 19:29
תודה רבה לכולם על התגובות.

כמובן שאין נזק בלנסות. מקסימום זה יצליח : )

אחלה רעיון. מצריך ממני להתמקד בוידאו, תחום שהוא יחסית חדש עבורי.

זה בדיוק מה שחשבתי היום וגם העלתי הודעה לפה. חושב על ללוות צלמים. וכן צריך לנצל את הכישורים שרכשתי במהלך השנים

תמיד האמנתי שיותר אני צריך להתמקד. ולא להיות מפוזר

אבל שוקל לשלב דברים מתחום הצילום. או לסטות ולשלב את הספורט

אני מאוד אוהב ספורט. היתרונות: שאני מתאמן וחי את העולם הזה. החסרונות: ידע מקצועי אקח לי זמן לרכוש. והרבה אנרגיות שיכלתי בנתיים להשקיע בעסק של הצילום

דילמה