⬅ חזרה לאינדקס

חוות דעת על בתי השקעות

🕒 פורסם בתאריך: 02/10/2023 10:16
היי,

אני מעוניין בפתיחת תיק השקעות עצמאי ולאחר מחקר שוק שביצעתי אני נוטה לכיוון של פתיחת חשבון אצל אקסלנס.

אני מתכנן להשקיע לטווח ארוך (לא לבצע מספר רב של פעולות). לאחר חיפוש פה בפורום נתקלתי בפוסטים בהם אנשים מתלוננים שסגרו להם את החשבון עקב חוסר פעילות למרות שכן היו פעילים ושהשירות של אקסלנס לא פעל בצורה יפה (בלשון המעטה).

אשמח לשמוע ממי שיש לו חשבון מסחר עצמאי חוות דעת על בית ההשקעות אצלו משקיע (מעבר לנתונים היבשים של עמלות, יותר מבחינת חווית שירות ודברים משונים שקרו) כדי שאוכל לדעת אצל מי כדאי לפתוח חשבון וממי עדיף להתרחק

תודה מראש
🕒 פורסם בתאריך: 02/10/2023 10:19
רובם ישנים.
🕒 פורסם בתאריך: 02/10/2023 10:22
אני מסכים, אבל, זה דבר שנורא מטריד, במיוחד כשאני מתכנן להשקיע לטווח הארוך

מצד שני, ראיתי שבהמון מקומות ממליצים עליהם וגם העמלות שלהם הכי נמוכות, אבל, זה מרגיש סיכון ללכת עם חברה כזו
🕒 פורסם בתאריך: 02/10/2023 10:24
הגזמת, פשוט תבדוק מה עמלת העברת תיק ואם היא קטנה מ- 100 ש"ח אז לך על זה.
🕒 פורסם בתאריך: 02/10/2023 10:27
זה לא עלול אבל לפגוע בתשואות?? אם נגיד אני מקבל את המכתב/שם לב שסגרו לי את החשבון לאחר חצי שנה (אז תשואות של חצי שנה הולכות לפח)

בנוסף, אפשר לדעת אם אתה אצל אקסלנס ואיך חווית השירות שאתה חווה ביום יום מהם
🕒 פורסם בתאריך: 02/10/2023 10:32
כשסוגרים לך את החשבון, לא לוקחים לך את הכסף ולא מוכרים לך את הניירות (הכסף עדיין עובד).

אתה פשוט לא יכול לבצע פעולות מסחר.

אני בבנק כי יש לי תנאים טובים שם.
🕒 פורסם בתאריך: 02/10/2023 10:42
יותר הגיוני שתקבל מכתב שמתחילים לגבות לך דמי ניהול חודשיים או להעלות את הסכום שאתה משלם, ואז תחליט אם אתה עובר בית השקעות (המעבר הוא דרך מסלקת הבורסה וללא אירוע מס).
🕒 פורסם בתאריך: 05/10/2023 12:29
יש כבר כמה שרשורים על בתי השקעות וחוות דעת תקרא אותם.