⬅ חזרה לאינדקס

כרטיס אשראי בינלאומי - לא דרך חברות הסליקה הישראליות?

🕒 פורסם בתאריך: 06/11/2023 19:27
היי רבותיי,

תוהה לגבי עניין מסוים - אני אמור לעבור לחו"ל בקרוב ואני זקוק לכמות אשראי מהותית וגדולה לצורך כל ההתאקלמות וכו', יש לי כבר כרטיסי אשראי ישראליים שמלאים לגמרי ולמעשה משמשים כמעין הלוואות, ואני תוהה האם ישנה דרך כלשהי להזמין כרטיס ממנפיק לא ישראלי, שיהיה מקושר לחשבון הישראלי, לטובת עוד הקצאת אשראי?

אשמח לעצות.

תודה.
🕒 פורסם בתאריך: 18/11/2023 03:37
לא נשמע משהו שאפשר לעשות, לא בלי פיזית להכנס לאנשהו ולסגור איזה עסקה הזויה.

אם הייתי אתה, זה האופציות שלדעתי היו על השולחן:

1) פרעון מוקדם של מסגרת (פינוי מסגרת ותשלום מוקדם של חוב)

2) הגדלת מסגרת

3) הזמנת כרטיס מנותן אשראי נוסף (יש ברשותך את כאל, מקס, אמריקן וישראכארט, בנוסף כל אחד מהבנקים יכול לתת לך חשבון וכרטיס אשראי כל עיד הנתונים שלך סבירים)

4) כל האופציות ביחד (לא נשמע כמו צעד חכם, אבל אם אתה יודע מה אתה עושה ומתוכנן היטב אז אולי זה נכון עבורך)

שים לב להתמקח על עמלות המטח שאתה מבקש בכרטיס האשראי, הרי אתה תשלם בעיקר במטח, לפחות שלא יהיה עושק.

שים לב שגם תמיד עומדת לרשותך האופציה של לקחת הלוואה רגילה מנותן אשראי בישראל ולהוציא כרטיס דביט שמקושר לחשבון עוש בו יושב המזומן מההלוואה.

אולי יש אופציות יותר טובות ממה שהצעתי שלא חשבתי עליהן, מה שבטוח זה שלא הייתי מנסה להוציא כרטיס אשראי בחול ולקשר אותו לחשבון בנק בארץ. הכי רחוק שהייתי הולך בתחום הזה זה לפתוח במדינה אליה אני עובר חשבון בנק ולהעביר אליו מטח שהמרתי בישראל.

לא ממליץ ולא מיעץ

זה רק המהלכים שאני הייתי שוקל במצבך
🕒 פורסם בתאריך: 18/11/2023 03:42
תודה על המענה. כן, אני חושב על האפשרות ההזוייה הזו רק כי מיציתי כבר את כל יתר האפשרויות שרשמת ואין לי עוד אפשרות בארץ שאני מכיר. פשוט המצב הכלכלי שלי לא טוב כרגע ועדיין מעוניין לעבור לחו״ל ללא משאבים זמינים (יודע, זה לא אידיאלי, אך נדרש לצורך עלייה ושיפור המצב הקיים).
🕒 פורסם בתאריך: 18/11/2023 03:49
אני לא מספיק מכיר את המצב שלך ובגלל זה לא יודע איך לעזור, מפציר בך רק לחשוב לעומק לפני שאתה עושה פעולות פזיזות, מלחמה או אקלים פוליטי רגיש זה אולי לא הזמן הכי טוב לעשות החלטות מבוססות רגש, לא יודע מהיכן ההחלטה שלך מגיעה, אבל לשיקולך.

לכאן או לכאן, אם הייתי אתה הייתי מברר עם חבר/בנקאי מקומי במדינת היעד מה האופציות שלי שם, כבר אומר שאני בספק שמישהו איפשהו מחוץ לישראל יתן לך אשראי, אבל זו רק דעתי, אחרים אולי יחשבו אחרת.
🕒 פורסם בתאריך: 18/11/2023 03:53
האמת שזו החלטה שמתבשלת כבר כעשור ובתהליכים, במקרה השתלב עם המצב שרק אכן דוחק בי לזרז זאת. אבל המהלכים לא השתנו מלפני כן.

כן, אני לא חושב שמישהו ייתן לי משהו לפני כמה משכורות וכו׳, לכן בא לי להגיע עם קצת אוויר לנשימה להתחלה.

תודה.