⬅ חזרה לאינדקס

"דוחות מס/הערכות מס של השלוש השנים האחרונות" איך אני מוצא משהו כזה?

🕒 פורסם בתאריך: 07/02/2024 10:54
נדרשתי לספק "Tax reports/tax assessments of the last 3 years". איך אני מוצא משהו כזה? ההכנסה הנוכחית שלי היא מלגה אוניברסיטאית. האם אני יכול לקבל את זה מהאוניברסיטה או

שמרשות המיסים?

תודה
🕒 פורסם בתאריך: 07/02/2024 11:02
למי נדרשת לספק את זה ולמה?

בהנחה ולא הגשת דוחות שנתיים, אין לך דבר כזה.

אתה יכול לשאול אותם האם ריכוז תשלומים ממדור מלגות של האוניברסיטה + הצהרה שזה פטור ממס יספק.
🕒 פורסם בתאריך: 07/02/2024 11:05
I made a large bank transfer to my account in Austria. The bank asked for these documents. Thanks a lot
🕒 פורסם בתאריך: 04/04/2024 18:17
עדכון ועוד שאלות: אני חושש שהמצב הסתבך קצת...

הבהרתי לנציג הבנק שאליו ביצעתי את ההעברה, שכשכיר אין לי tax reports ושאלתי אם אוכל לספק הצהרות מהאוניברסיטאות. נעניתי על ידי נציג הבנק שאשלח מה שיש לי ושהוא יעביר את זה הלאה לבירור אם זה מספיק.

שלחתי לו הצהרות כנ"ל. בתגובה קיבלתי מכתב רשום מהבנק שהוא מסיים איתי את היחסים העסקיים ללא נימוק.

איך אני מברר אם נכנסתי לרשימה שחורה כלשהי ואיך אני יכול להוציא את עצמי ממנה אם זה המצב?

החשבון שלי, שממנו העברתי את הכסף, הוא מאוד סטנדרטי. מדובר בכסף שהצטבר שם בהדרגה במשך 15 שנים, כשכל ההכנסות הן ממשכורות וממלגות מאוניברסיטאות שונות בישראל (וקצת מתנות יום הולדת מההורים). האם יש אפשרות לקבל הצהרה מהבנק בישראל שזה אכן המצב? האם יש דרך אחרת מקובלת להוכיח את מהימנות מקור הכסף? האם אני בשלב שבו עלי להיכנס לפאניקה?

שוב תודה על העזרה