⬅ חזרה לאינדקס

מכירת קרן סל

🕒 פורסם בתאריך: 27/02/2024 13:44
יש לי את הקרן מחקה מדד של הsp500 הישראלית של בלקרוק ואני רוצה למכור יחידות ורושם שאני רוצה למכור מחר מבחינת תאריך אבל זה רושם לי שאפשר להעביר הוראות לקרן חוץ במסחר בלבד למה זה ככה? יש לי אותה כבר שנתיים ואני כמה פעמים נתתי הוראה למכור למשל רק מחר כי עשיתי את זה בראשון שזה לא יום עסקים בארהב לדוגמא
🕒 פורסם בתאריך: 27/02/2024 13:55
יום שבתון עקב בחירות למועצות המקומיות
🕒 פורסם בתאריך: 27/02/2024 17:07
אני יודע בגלל זה רציתי לתת הוראה למחר אבל זה לא נותן לי
🕒 פורסם בתאריך: 27/02/2024 17:30
במערכת הבנקאית הישראלית כאשר המסחר והסליקה לא עובדים, אין "גוף" שמבצע את פעולת הרכישה עבורך גם במסחר "מעבר לים"

אין מסחר רציף ביממה וקצת יותר מ 200 ימי עבודה בשנה

לא ניתן לשנות עובדות אילו היום, אבל תוכל להשתמש במערכת מחר (יום ד)
🕒 פורסם בתאריך: 07/04/2024 16:02
אבל למה אני לא יכול לתת אפילו מבעוד מועד, כולה לתת הוראה שאני רוצה למכור מחר ואז מחר כשכן יהיה את הגוף הוא יקבל את זה וימכור, כאילו אם אני עובד משמרות לילה וישן במהלך היום מ9 עד 5 איך אני אמור למכור או לקנות אם אני לא יכול לתת את ההוראה מבעוד מועד?

ואגב סתם שאלה כללית- אם עכשיו יום שישי ויש מסחר בארהב ולמשל הבורסה מתרסקת ואני רוצה למכור מניות כדי להציל חלק מהכסף (שים בצד שזו טעות סתם לצורך השאלה), אני בעצם לא יכול למכור את המניות שלי ואני נדון לראות את כל הכסף שלי הולך רק בגלל שביום שישי אין מסחר בארץ? כאילו אני לא מבין אם הולכים לפי הבורסה בארהב איך זה הגיוני שלא מתיישרים לפיה אלא עדיין לא עובדים שישי שבת בעוד אצלם זה שבת ראשון?
🕒 פורסם בתאריך: 07/04/2024 16:28
אז תן הוראת LIMIT לתאריך של מחר

המסלר בקרנות חוץ בבורסה הישראלית הוא בימים שני עד חמישי,

ומה הקשר לבורסה בארצות הברית? אלה בכלל קרנות איריות
🕒 פורסם בתאריך: 09/04/2024 15:43
זה לא נתן לי limit לתאריך של מחר בגלל זה שאלתי..

התכוונתי בכלליות, אם אני סוחר בקרן חוץ בבורסה הישראלית וביום שישי פתאום יש קריסה ואני רוצה למכור אכלתי אותה?
🕒 פורסם בתאריך: 09/04/2024 15:49
נכון, תצטרך לחכות לשני בעשר בבוקר