🕒 פורסם בתאריך: 01/03/2015 21:59
הסיפור מתחיל עם טלפון מהבנק בתחילת דצמבר 2014, אני בן להורים בזבזנים מידי, אני מייד אחרי תואר במוסד אקדמי יקר מידי...עם הלוואה של 18,000,ועוד עוד 5000 ש"ח הלוואה מחברת אשראי ברקע ועוד מינוס של 14,000 שתמיד נמצא על הקצה שלו,מיותר לציין שהריבית על הסכום הזה היא דו סיפרתית) עובד בעבודה לא מכניסה מספיק ועושה בה את המינימום, אבל חי..אייכשהו.
הטלפון צלצל והפקידה לחוצה "אתה בחריגה של 1,000 ש"ח מהמסגרת שלך, חייבים לעשות משהו."
פה הגעתי לקצה בשבילי...אמרתי לעצמי שמכאן אני מתעורר, לא עוד לחיות מיום ליום.
קראתי קצת ושמעתי עצות,
הגעתי לסניף הבנק שלי וביקשתי הלוואה של 35 אלף ובריבית נמוכה ככל האפשר (1 אחוז לאחר התמקחויות) שתמחזר לי את ההלוואה של ה18,000 (30,000 במקור למימון שנת לימודים בריבית פסיכית של 7 אחוזים) ותכסה לי את המינוס בריבית המטורפת.
החלטתי על שורת חוקים לשנת 2015,
*אני סוגר את כל ההלוואות שלי עוד השנה
*אני עושה הכל כדי לסגור את ההלואות שלי השנה
*לאחר סגירת ההלואות אני לא לוקח יותר הלוואות בחיים!
*מעכשיו המילה מינוס היא מילה גסה שיוצאת מהלקסיקון שלי.
מכיוון שחזרה להורים לא היתה על הפרק,מיד ניגשתי לעבודה, מכירת כל הג'אנק חסר התועלת שיש לי בבית,לחץ על המעסיק להתקדם בעבודה ולבצע שעות מעל משרה מלאה.
כבר בחודש לאחר מכן התקדמתי בעבודה והעלתי את השכר שלי ב 2000 שקלים נוספים, חודש לאחר מכן..עוד 2500 ש"ח העלאה!
כיום 3 חודשים בדיוק לאחר השיחה ההיא אני:
*מרוויח 4500 ש"ח נוספים בעבודה עקב התקדמות נוספת על האמור לעיל.
* היום סוגר את את כל הלוואות האשראי שלי במכה אחת, לא עוד הלואות אשראי!
* מקטין את החוב שלי לבנק ל30,000.
*נותן שירות קל לביצוע בשבילי שמעניק לי 500 ש"ח נוספים.
משמע ב3 חודשים העלתי את השכר שלי ב5000 ש"ח וחיסלתי 10,000 ש"ח מהחובות שלי וכל זה רק מהחלטה אחת והרבה כוח רצון.
אני לא מתכוון לוותר לעצמי ואכן לסגור את החוב הזה עד ה1/1/16
הייתי רוצה לשמוע אם גם מישהו התעורר כאן עקב מצב כלכלי רעוע והחליט לעשות מעשה.
הטלפון צלצל והפקידה לחוצה "אתה בחריגה של 1,000 ש"ח מהמסגרת שלך, חייבים לעשות משהו."
פה הגעתי לקצה בשבילי...אמרתי לעצמי שמכאן אני מתעורר, לא עוד לחיות מיום ליום.
קראתי קצת ושמעתי עצות,
הגעתי לסניף הבנק שלי וביקשתי הלוואה של 35 אלף ובריבית נמוכה ככל האפשר (1 אחוז לאחר התמקחויות) שתמחזר לי את ההלוואה של ה18,000 (30,000 במקור למימון שנת לימודים בריבית פסיכית של 7 אחוזים) ותכסה לי את המינוס בריבית המטורפת.
החלטתי על שורת חוקים לשנת 2015,
*אני סוגר את כל ההלוואות שלי עוד השנה
*אני עושה הכל כדי לסגור את ההלואות שלי השנה
*לאחר סגירת ההלואות אני לא לוקח יותר הלוואות בחיים!
*מעכשיו המילה מינוס היא מילה גסה שיוצאת מהלקסיקון שלי.
מכיוון שחזרה להורים לא היתה על הפרק,מיד ניגשתי לעבודה, מכירת כל הג'אנק חסר התועלת שיש לי בבית,לחץ על המעסיק להתקדם בעבודה ולבצע שעות מעל משרה מלאה.
כבר בחודש לאחר מכן התקדמתי בעבודה והעלתי את השכר שלי ב 2000 שקלים נוספים, חודש לאחר מכן..עוד 2500 ש"ח העלאה!
כיום 3 חודשים בדיוק לאחר השיחה ההיא אני:
*מרוויח 4500 ש"ח נוספים בעבודה עקב התקדמות נוספת על האמור לעיל.
* היום סוגר את את כל הלוואות האשראי שלי במכה אחת, לא עוד הלואות אשראי!
* מקטין את החוב שלי לבנק ל30,000.
*נותן שירות קל לביצוע בשבילי שמעניק לי 500 ש"ח נוספים.
משמע ב3 חודשים העלתי את השכר שלי ב5000 ש"ח וחיסלתי 10,000 ש"ח מהחובות שלי וכל זה רק מהחלטה אחת והרבה כוח רצון.
אני לא מתכוון לוותר לעצמי ואכן לסגור את החוב הזה עד ה1/1/16
הייתי רוצה לשמוע אם גם מישהו התעורר כאן עקב מצב כלכלי רעוע והחליט לעשות מעשה.