⬅ חזרה לאינדקס

מימון ומנהל עסקים

🕒 פורסם בתאריך: 31/05/2024 04:21
חשבתי להתחיל תןאר במנהל עסקים התמחות במימון כדי לצבור ידע (במימון) שיכול לעזור לי בעסקים ובנדלן

השאלה אם מה שמלמדים במימון בתואר יכול להועיל ואם כן זה שווה את ה 3 שנים? אשמח גם שתרחיבו עם הדגמה באיזה נושאים הידע הזה יכנס כיתרון

בקשר לזה שמנהל עסקים חארטה בכללי ולא יתן לי הכנסות אני פחות מודאג אני לא מחפש עבודה כשכיר אני עובד בעסק המשפחתי (חברת יזמות נדלן ) ואני בן 26 המשכורת שלי כרגע גבוהה מאוד לגילי אני שוקל ללמןד נטו מתוך העשרה של הידע

תודה לכולם
🕒 פורסם בתאריך: 31/05/2024 08:26
כן מועיל, לא שווה 3 שנים.

הקורסים שעוסקים בחשבונאות ומימון מאוד מועילים כי אתה מבין איך הכסף זורם בתוך העסק, איך להסתכל על דוחות ואיך לבטא מודל עסקי במספרים.

הקורסים מסביב הם נחמדים, אבל לא עוזרים יותר מדי.

אם יש לך רשימת קורסים ספציפיים - אפשר לחוות דיעה בצורה יותר מדויקת.
🕒 פורסם בתאריך: 31/05/2024 16:57
פלוס נוסף הוא ההזדמנות ליצור רשת חברתית-עסקית. אתה בן 26, צעיר, זה עוד עשוי להועיל לך בהמשך.

למדתי מנהל עסקים, כי רציתי להוסיף תוכן לקורות החיים (לא גישה נכונה); בדיעבד, זה עזר לי כשתואר במנהל עסקים הסתבר כיתרון בקבלה לעבודה. לא מצטערת, לא היה בזבוז זמן בכל מקרה כי למדתי הרבה.
🕒 פורסם בתאריך: 31/05/2024 17:11
כן.

בזה אני כבר לא בטוח.
🕒 פורסם בתאריך: 31/05/2024 17:34
היי אני לא יודע איך לצטט את כולכם , תודה לכולםמעל התגובות.

כן גם ראיתי בלינקדין שכמעט לכל משרה אפילו במכירות בהייטק יש דרישה לאיזה ba ואין לדעת לאן יום יקח אותי בעתיד אז גם מהבחינה הזאת מדובר ביתרון .

אשמח אם אם תןכלו לתת דוגמאות איך קורסים מסוימים במנהל עסקים כמו מימון וחשבונאות תרמו לכם בחיים ובעסקים ?
🕒 פורסם בתאריך: 31/05/2024 18:01
לפני מנהל עסקים למדתי כלכלה, אבל יצאתי מהתואר ולא ידעתי לקרוא דוחות כספיים.

אז בתואר השני במנהל עסקים למדתי לקרוא דוחות כספיים, למדתי מושגים חשובים ומה זה בעצם מימון. גם קצת הרחבת אופקים ביסודות השיווק.

אז להבדיל ממי שאין לו מושג, אני יכולה להבין איך עובדים מכשירים פיננסיים שונים, להעריך הצעות משכנתא למשל, מה ההבדל בין נומינלי וריאלי וכדומה.