🕒 פורסם בתאריך: 22/07/2024 08:13
למדתי גיטרה אונליין, אבל לא כינור. לא יודעת אם אפשר כינור, אבל גיטרה זה מאוד ריאלי - הכלי עצמו לא יקר יחסית (לא צריך גיטרה יקרה כדי ללמוד לפחות). יש קורסים מקוונים טובים, עם וידאו, עם מעקב לכמה פעמים אתה מתאמן וכו׳. אני אישית משתמשת ב-FENDER PLAY, אבל רוב הגיטריסטים שלומדים אונליין אוהבים את JUSTIN GUITAR.
שתי האופציות זולות: לפנדר אני משלמת איזה 83 דולר לשנה (יש לי קופון של 50% הנחה שתקף מאז השנה הראשונה). ג׳סטין מציע את קורס המתחילים שלו בחינם, והתשלום מגיע רק אם מתמידים וממשיכים לשלב הבא. הקורס של פנדר כולל גם פיצ׳ר שמקשיב לך מתאמנת ונותן ציון על דיוק באחוזים, אז אפשר למדוד את ההתקדמות שלך.
בשנה הראשונה לקחתי גם שיעורים פרטיים פרונטליים. השיעורים עוזרים במובן שזה מכניס אותך למשמעת אימונים, ז״א אי אפשר להגיע לשיעור הבא בלי להתאמן ולדעת את החומר של השיעור הקודם. מי שיש לו משמעת עצמית טובה ויכול ללמוד לבד לגמרי, ייסתדר גם בלי ויגיע לאותה רמה עם קורסי אונליין.
אני חושבת ששיעורים בזום לא ממש אפקטיביים, ואם כבר עושים את זה אונליין, שיהיה קורס מוקלט ולא שיחות וידאו כאלה.
צריך לזכור שבכל מקרה, ההתקדמות ההיא עניין של כמה שעות אימון מקדישים, יותר מאשר כל פקטור אחר. לא תמיד קל להתמיד כשלומדים לבד ואין את הגורם החיצוני שמדרבן, זה תלוי מאוד באישיות ובמוטיבציה.