⬅ חזרה לאינדקס

מפקח עבודה/ מנהל פרוייקט בשיפוץ דירה יד 2

🕒 פורסם בתאריך: 12/07/2024 08:41
אהלן,

אנחנו בתקופה מאתגרת עם ילדה קטנה ורוצים לשפץ בתל אביב דירה של כ-100 מ׳.

התכנון הוא שיפוץ יחסית מאסיבי, חשמל, מים, אינסטלציה, ריצוף, מיזוג, מטבח, ריהוט וכו׳.

בכנות, אני חושש ליכולת שלנו להתמודד עם זה.

א. כי יש מסגרת תקציב מוגבלת (השאיפה היא לסיים ב300K)

ב. כי אין לנו זמן ופניות. שנינו עם עבודות יחסית חדשות, יחד עם הילדה הקטנה, בלאגן.

א. נשמע לכם סביר מסגרת התקציב או שאני ממש חי בסרט?

ב. מה דעתכם על מפקח עבודה/מנהל פרוייקט שיעבוד יחד עם הקבלן ויוריד מאיתנו את כל כאבי הראש? מומלץ? למה כן ולמה לא? סדרי גודל של מחיר?

תודה מראש!
🕒 פורסם בתאריך: 12/07/2024 09:58
ממש חי בסרט.

אפשר ומומלץ אבל זה עוד כמה עשרות אלפי שקלים ואם רוצים אחד ממש טוב אז אולי יותר.
🕒 פורסם בתאריך: 12/07/2024 16:17
ממש תמסיליה. שיפצתי לפני שנה חצי דירה(יותר גדולה) במחיר הזה. חבר שבונה עכשיו מספר שהמחירים כמעט הכפילו את עצמם בגלל מחסור בפועלים(וכנאה גם טורקיה).

אם ניתן לגור בדירה, הייתי ממליץ לחכות לסיום המלחמה (כן, אני יודע, ביבי, המלחמה לא תסתיים לעולם או לפחות עד סוף הקדנציה) או עד שיחזרו הפועלים וגם אז תצטרך לחסוך הרבה על חומרים כדי להגיע לתקציב הנ"ל.

מומלץ, רצוי עם המלצות מאנשים שאתם מכירים ורצוי כזה שחי באיזור ושלהגיע לדירה לא יהיה בשבילו מבצע אנטבה.
🕒 פורסם בתאריך: 12/07/2024 16:17
כששיפצתי, עבדתי עם מנהל שהביא עובדי אינסטילציה, חשמל, ריצוף, צביעה.

היתה התעסקות , כי צריך להזמין ריצוף, ברזים, כלי חשמל וכ"ו.

גם היה צריך לבקר בבית תוך כדי שיפוץ, לוודא שהכל בסדר ולתת הוראות אם משהו לא מסתדר.

לגבי תקציב - שאלה מוזרה, כי גם כללת מטבח, מטבח זה פרוייקט שעומד בפני עצמו - תקציב, תכנון.

ריהוט כנ"ל - החל מאיקאה עד למותגים מטורפים.

ואפילו ריצוף, יש מגוון ענק של מרצפות במחירים שונים.

לגבי ה"וכו". חיפויי קירות באמבטיה? החלפת דלתות?
🕒 פורסם בתאריך: 12/07/2024 16:25
מסכימה, בשיפוץ צריך להפריד בין תקציב לתשתיות לבין הלבשת הבית כאשר האחרון כנראה יכול להמתין, להתבצע בשלבים
🕒 פורסם בתאריך: 12/07/2024 19:51
כיוון למחשבה - האם מצב הדירה דורש שיפוץ מלא? או שיש בעיות נקודתיות נניח בחדרי הרחצה והמטבח צריך חידוש? מה המטרות שאתם מנסים להשיג?

כמו שאמרו עכשיו תקופה מאוד קשה לשיפוצים בהיקף שאתה מדבר עליו, אם תצמצם את ההיקף יכול להיות שזה יספיק לכם לשנים הקרובות ואז תחשבו מסלול מחדש.

שיפוץ של חדרי רחצה+רענון מטבח(וכמו שאמרו מטבח זה פרויקט בפני עצמו שיכול לעלות גם 20 אלף וגם 100 אלף ויותר)+הלבשת בית(לדוג' צביעת קירות, כמה יחידות נגרות) יכול להיות משהו שהוא יותר אפשרי עכשיו, וגם משהו שתוכלו לבצע בחלקים.