⬅ חזרה לאינדקס

מעבר לדירה - קניית מוצרים בזול

🕒 פורסם בתאריך: 28/07/2024 12:50
אני בקרוב עובר דירה ואצטרך להביא ציוד כמו מכונת כביסה/תנור/כיריים/מייבש כביסה וכו׳ .

מה ההמלצה על קניה חסכונית וטובה? יש לי גם הנחה של חבר אבל יכול להיות שאותם חנויות מראש יקרות ולא משתלמות.

האם יש המלצות?

תודה רבה לכולם.
🕒 פורסם בתאריך: 28/07/2024 13:28
עיר ספציפית?

לגבי מייבש - השמש עושה עבודה די טובה ברוב חלקי הארץ.

תנור - כמה אתה משתמש?

כיריים - יש ניידות. לפחות בהתחלה.
🕒 פורסם בתאריך: 28/07/2024 15:08
כיריים אינדוקציה הן מבחינת הניקיון והן מבחינת חיסכון,
🕒 פורסם בתאריך: 28/07/2024 16:22
משנה העיר?

מייבש כן, אבל מה עם החורף? או שלפעמים אין זמן לתלות.

תנור משתמש לא לעיתים קרובות אבל מעדיף שיהיה.

יש המלצה לכיריים?
🕒 פורסם בתאריך: 28/07/2024 16:23
משמעותי מבחינת חיסכון? יש חסרונות כלשהם?

המלצות לדגם/ מקום לקנות ממנו?
🕒 פורסם בתאריך: 28/07/2024 18:11
לא יודע אם משמעותי, אבל זה ודאי לא בזבזני,

חסרונות יש דגמים שצריך חיבור חשמל תלת פאזי,

תכלס הדגם שלי עובד טוב כשנתיים, אבל פעם אחת עשה בעיה והחברה התנערה לכן אני לא ממליץ,
🕒 פורסם בתאריך: 28/07/2024 18:16
אם תקנה יחידה של 2 גופי חימום זה יהיה מתאים לרווק/זוג וגם לא תצטרך תלת פאזי.

אנחנו משתמשים כבר עשור בסוג כיריים כזה (כי זה מה שבעלי הבית השאירו לנו) וזה באמת הרבה יותר נוח מכיריים גז וקל לניקוי. החיסרון הוא במקרה של הפסקת חשמל, כי אם כל מכשירי המטבח חשמליים - זה משאיר אותך בלי גיבוי. לנו יש גזיה לטיולים שמאפשרת גיבוי.

לגבי תנור אפיה - כמה שיותר פשוט אם אינך טבח חובב ברמה גבוהה. יש תנורים שמחוברים לכיריים (ואז זאת יחידה אחת על הרצפה) ויש שמגיעים לחוד וצריך למצוא להם מקום על מדף/שיש. אני ממליצה להפריד בין שתי הישויות כדי שאם אחת מתקלקלת, זה לא יאלץ אותך להיפרד גם מהשניה.

מכונת כביסה - יש היום מפלצות לכביסת 7-8-10 ק"ג. חפש את הקלאסיות של 5 ק"ג. כמה שפחות תכניות עדיף. גם ככה בסוף משתמשים מקסימום בשלוש תכניות.

מייבש כביסה - מוצר פשוט שמחזיק הרבה מאד זמן. רק לשים לב לא למלא ביותר מדי משקל/נפח כדי לאפשר למכונה לייבש בסיבוב אחד. אנחנו נעזרים במייבש כדי לסיים ייבוש של מגבות ומצעים אחרי שהיו תלויים על מתקן מתקפל. זה עוזר לריכוך, במיוחד שאנחנו לא משתמשים במרכך כביסה (גורם לתת ספיגה של המגבות בגלל הציפוי שנוצר).

ההמלצות היחידות שהייתי מבקשת זה לגבי אורך החיים ומיעוט הבעיות במותג ספציפי. נדמה לי שהיום קשה למצוא מכשירים עם אורך חיים כמו פעם.