⬅ חזרה לאינדקס

sicp עלה ב150% ואני תקועה עם הרווח!

🕒 פורסם בתאריך: 30/08/2024 08:45
(מאוד לא סולידי אבל...) השקעתי במניית sicp והיא עלתה ב150% (נכון לזמן זה וכמובן שיכולה להתרסק כול רגע)

מעוניינת למכור אבל הבנק לא מאפשר לי-דיסקונט, טוען שהמניה לא סחירה/סחירות נמוכה למרות שכן מתקיים מסחר לגבי המניה ויש קונים והמחזורי קניה גדלים.

יש לי חשבון מסחר בibi אבל שם אין מסחר כלל בsicp

1. מה ניתן לעשות? מישהו מכיר פלטפורמה שמאפשרת מסחר בsicp שאוכל להעביר לשם את המניה ולמכור? (קשה למצוא מידע איזה מניות סחירות היכן לפני פתיחת חשבון)

2. האם הבנק יכול למכור לי נייר ולא לאפשר לי למכור אותו חזרה כאשר מתקיים לגביו מסחר?

כול עצה תסייע לבחורה עם רווחים שמחכים להיפדות!!!
🕒 פורסם בתאריך: 30/08/2024 09:22
זה PENNY STOCK שנסחר בPINK או OTC אחר, צריך למצוא ברוקר שתומך בזה, רובם לא.

יתכן וIB תומכים בזה.
🕒 פורסם בתאריך: 30/08/2024 09:59
אם קנית דרך הבנק אני לא רואה איך הוא יכול להגביל אותך מלמכור. הוא אולי, וגם זה נשמע לי מוגזם, יכול לא לתת לך לשים לימיט או רק פקודות gtc.

תפני טלפונית לחדר מסחר של הבנק, מאוד חשוב לדבר ישירות, פקידים בדרך יכולים להפוך לטלפון שבור, ותבקשי מהם לבצע או שתפני למפקח על הבנקים.
🕒 פורסם בתאריך: 30/08/2024 10:01
בדקת טלפונית עם חדר מסחר או שסתם לא ראית באתר?

יש פעולות שאפשר לבצע רק טלפונית.
🕒 פורסם בתאריך: 30/08/2024 10:08
הוא יכול להגביל אבל להתקשר לחדר מסחר זה רעיון טוב, אולי הם יוכלו לעזור.
🕒 פורסם בתאריך: 10/09/2024 22:51
תודה לכולם על התגובות,

כרגע התכנית היא להעביר את הכסף לאינטרקטיב ישראל (מבינה שib יהיה יותר משתלם אבל למען חיסכון בירוקרטי)- דיברתי איתם טלפונית והם סוחרים במניה- אז כנראה החשבון יפתח רק על מנת שאוכל להעביר מהבנק אליהם ולמכור

בדקתי טלפונית עם IBI והם לא סוחרים במניה כרגע

"אם קנית דרך הבנק אני לא רואה איך הוא יכול להגביל אותך מלמכור. הוא אולי, וגם זה נשמע לי מוגזם, יכול לא לתת לך לשים לימיט או רק פקודות gtc." - כן גם אני הייתי ממש מופתעת שהם מכרו לי אבל לא אפשרו לי למכור אבל עכשיו למדתי על בשרי. התקשרתי המון פעמים וביקשתי כול סוג מכירה אפשרית-בזמן מסחר ולימט אבל בדיסקונט מדברים עם מוקד ניירות ערך ולא ישירות עם חדר מסחר- דרשתי שיעבירו אותי אבל לא אפשרו לי