⬅ חזרה לאינדקס

שירות לקוחות - התפתחות

🕒 פורסם בתאריך: 19/09/2024 08:54
עובד בשנתיים האחרונות בשירות לקוחות. סך הכל נהנה מהעבודה ואוהב את החברה.

יחד עם זאת ברור לי שאין רקע התפתחותי (שכר או מעמד) בשירות לקוחות.

כיצד ממנפים מצויינות בשירות לקוחות עבור שיפור תנאי שכר? אולי להתקדמות ויציאה משירות לקוחות?

השאלות הן לגבי החברה בה אני עובד ולא עבור החלפת עבודה.

מוזמנים לפרט גם איך אפשר להחליף עבודה ולמנף שירות לקוחות כרקע תעסוקתי אבל זו לא מטרת הדיון.

מרגיש תקוע, אשמח לעצות עבור שיפור מעמדי
🕒 פורסם בתאריך: 21/09/2024 17:41
לדעתי התקדמות בתוך החברה זה תלוי ארגון.

אני לדוגמה עבדתי בשירות לקוחות של חברה פיננסית, ו-90% מהצוות היו סטודנטים לכלכלה או תחום דומה.

אז כל סטודנט שהיה לקראת סוף התואר היה עובר לתפקיד אחר בתחום שהוא למד, לחברה זה היה מאוד נוח שהם כבר מכירים את העובד ויודעים כמה כדאי להשקיע בו.

מבחינת שיפור תנאי שכר - בגלל שזה מוקד, ממה שאני מכיר כולם מקבלים את אותו שכר, ואחרי X זמן יש העלאה, אז השכר עולה לפי הותק.

מהפוסט זה נשמע כאילו אתה רוצה להשתפר אבל אתה לא יודע באיזה כיוון.

אני ממליץ שתחשוב רגע עם עצמך מה תרצה לעשות כשתהיה "גדול" (אני לא יודע מה הגיל שלך כרגע), עבודה זה מקום שמעבירים בו חלק נכבד מאוד מהחיים, ולכן כדאי להשקיע את השעה-שעתיים-יום-יומיים כדי להבין איפה אתה רואה את עצמך מעביר חלק מהזמן הזה.

ואז תוכל לתכנן לעצמך מסלול ולראות איך אתה מתקדם לכיוונו.
🕒 פורסם בתאריך: 21/09/2024 18:07
עובד בשירות לקוחות, אך לא בדיוק במוקד.

אני נותן השירות היחיד, אולי בהמשך יהיו עוד.

מבחינת ידע ומקצועיות בתחום בו אני עובד אין לי ספק שאני טוב יותר ממה שהם יכולים למצוא.

הייתי רוצה אחר התואר להיות ראש צוות, בהמשל מנהל איזורי או ארצי.

השאלה האם במהלך התואר יש לי אפשרות להעלאת שכר.

לתחושתי אני לא יודע לייצג או להציג את עבודתי והצטיינותי, הייתי שמח לקבל העלאת שכר - השכר די נמוך. כן מרגיש לי שמגיע חי יותר, אולי אני טועה וחסר מודעות
🕒 פורסם בתאריך: 25/09/2024 10:26
להיות היחיד זה מצד אחד יתרון מצד שני חסרון, מצד אחד אתה יכול לקבוע את הסטנדרט והנהלים - אתה יכול לעבוד איך שנוח לך, מצד שני בגלל זה אתה לא יכול להתבלט וקל יותר לתפוס אותך בקטנות אם רוצים.

אפשרות להעלאה בשכר לא אצל כל מעסיק אפשרית, הדבר הראשון שהייתי עושה זה מדבר עם הבוס הישיר שלי ומסביר לו את הכוונות שלי ולאן אני רוצה להגיע בעתיד, חשוב גם להכיר את המעסיק שלך כי אם אין אף אחד בארגון שמחזיק בתפקיד בכיר יותר שהגיע "מלמטה" - לא סביר שאתה תיהיה הראשון.

אתה לא צריך לייצג או להציג את העבודה וההצטיינות שלך (הצטיינות זה יחסי, אם אתה העובד היחיד אז להיות מצטיין זה שקול ללהיות ההפך הגמור, זה גם שקול ללהיות העובד שהכי טוב באילוף פילים), אתה צריך לתת טיעונים טובים מספיק לטובת העלאת שכר.

כשמדברים על שכר מדברים בעיקר על גבולות האחריות שלך (מה נחשב חלק מהגדרות התפקיד שלך ומה לא), כמה טוב אתה עושה את העבודה שלך וכמה קל להחליף אותך ואת כל זה צריך לכמת בכסף..

תנסה לכמת את העבודה שלך בכסף - לדוגמא כמה אנשים שימרת, כמה אנשים הצטרפו בגללך וכמה המעסיק שלך הרוויח מזה.

תנסה להשתלט על תחומי אחריות נוספים שכרגע באוויר \ מי שעושה את זה - עושה את זה גרוע ואתה יכול לשפר וכתוצאה מכך המעסיק ירוויח.

אלה טיעונים טובים לדעתי, תחשוב על עוד כמה וזו התחלה טובה למשא ומתן מול המעסיק לגבי שיפור תנאים.