🕒 פורסם בתאריך: 31/10/2024 19:41
שלום חברים,
אשמח לעזרה
לאחרונה נכנסתי לסכסוך עם בעל הבית אני מהתחלה בסכסוך איתו תאמת.
הובטח לי דירה א קיבלתי דירה ב
הדיירים הקודמים השאירו אותה מזוהמת עם רהיטים
ואני מבחינתי לא רציתי להיכנס ,
ואז הוא הבטיח שיסדר
מאז אני פשוט לא סומכת עליו הבנתי איזה סוג של טיפוס הוא שקרן רמאי ויעשה הכל כדי להכניס אותך לנכס עם הבטחות מפה עד תאילנד כמעט הסתבכתי עם חברת הגז כי הוא פתח גז מרכזי לבד בלי טכנאי הוא מכניס אותי להמון פינות.
בקיצור העניין שלי עכשיו זה שיש לי בעיה עם שכנים מרעישים וביקשתי מבעל הדירה לדבר איתם כשדיברתי איתם הבטיחו שישתדלו ואז התחילו להכחיש.
בעל הדירה אמר לי תתקשרי למשטרה,
אני מתקשרת ואין עזרה מהם.
בפעם האחרונה שהוא אמר לי תתקשרי למשטרה אמרתי לו אני אתקשר לעייריה לדווח פה על כל הנזילות .
שזה לא שקר.
בעת חתימת החוזה בעל הדירה לא ביקש צקים ולא ציין בחוזה..
אני לא הסמכתי לתת לו 4 חודשים אחרי צק ביטחון
כי אני לא סומכת עליהם אני כל חודש עושה להם העברה בנקאית כי הם לא מורידים את הצקים ואז אני רודפת אחריהם שיקרעו אותם.
ואז הוא אמר לי שיפנה לפינוי מושכר האם הוא יכול לעשות את זה כשלא מצוין בחוזה שום דבר שקשור לצק ביטחון רק 12 צקים של שכירות
תודה לעונים
אשמח לעזרה
לאחרונה נכנסתי לסכסוך עם בעל הבית אני מהתחלה בסכסוך איתו תאמת.
הובטח לי דירה א קיבלתי דירה ב
הדיירים הקודמים השאירו אותה מזוהמת עם רהיטים
ואני מבחינתי לא רציתי להיכנס ,
ואז הוא הבטיח שיסדר
מאז אני פשוט לא סומכת עליו הבנתי איזה סוג של טיפוס הוא שקרן רמאי ויעשה הכל כדי להכניס אותך לנכס עם הבטחות מפה עד תאילנד כמעט הסתבכתי עם חברת הגז כי הוא פתח גז מרכזי לבד בלי טכנאי הוא מכניס אותי להמון פינות.
בקיצור העניין שלי עכשיו זה שיש לי בעיה עם שכנים מרעישים וביקשתי מבעל הדירה לדבר איתם כשדיברתי איתם הבטיחו שישתדלו ואז התחילו להכחיש.
בעל הדירה אמר לי תתקשרי למשטרה,
אני מתקשרת ואין עזרה מהם.
בפעם האחרונה שהוא אמר לי תתקשרי למשטרה אמרתי לו אני אתקשר לעייריה לדווח פה על כל הנזילות .
שזה לא שקר.
בעת חתימת החוזה בעל הדירה לא ביקש צקים ולא ציין בחוזה..
אני לא הסמכתי לתת לו 4 חודשים אחרי צק ביטחון
כי אני לא סומכת עליהם אני כל חודש עושה להם העברה בנקאית כי הם לא מורידים את הצקים ואז אני רודפת אחריהם שיקרעו אותם.
ואז הוא אמר לי שיפנה לפינוי מושכר האם הוא יכול לעשות את זה כשלא מצוין בחוזה שום דבר שקשור לצק ביטחון רק 12 צקים של שכירות
תודה לעונים