⬅ חזרה לאינדקס

מס' שאלות לגבי מסך הרכישה- קניית קרן אג"ח במערכת ספרק

🕒 פורסם בתאריך: 25/05/2017 22:44
מקווה שהצלחתי להעלות את התמונה

היי

ראשית, אני מבין שמדובר בסכומים נמוכים יחסית, אבל עדיין לא כ"כ תופס את הפרופורציות:

1. [נמחק]

2. כיצד אני יודע שהשער המוצג - ישאר אם הרכישה תתארך (יש/אין מסחר, לא תהיינה מניות זמינות לרכישה ועוד ?) רשום כי שעת הסגירה היא 16:00. האם הבורסה עובדת בשישי? שבת ? בקיצור, מה השער שייקבע לרכישה?

3. הבנתי ש-KRN משמעותו רכישת קרן, אבל מדוע אין אופציות שהוזכרו בפורום לדוגמא LIMIT ?

4. מה משמעות התוקף מצד שמאל ? (בהקשר של הוראת KRN)

תודה כמובן

{

"lightbox_close": "Close",

"lightbox_next": "Next",

"lightbox_previous": "Previous",

"lightbox_error": "The requested content cannot be loaded. Please try again later.",

"lightbox_start_slideshow": "Start slideshow",

"lightbox_stop_slideshow": "Stop slideshow",

"lightbox_full_screen": "Full screen",

"lightbox_thumbnails": "Thumbnails",

"lightbox_download": "Download",

"lightbox_share": "Share",

"lightbox_zoom": "Zoom",

"lightbox_new_window": "New window",

"lightbox_toggle_sidebar": "Toggle sidebar"

}
🕒 פורסם בתאריך: 26/05/2017 00:23
[ לא ראיתי את התמונה בפוסט של החנוט ]
🕒 פורסם בתאריך: 26/05/2017 00:27
חנוט ? תוכל לעזור לי עם השאלות ?

חיפשתי פה בפורום אבל הן די ספציפיות וטכניות
🕒 פורסם בתאריך: 26/05/2017 00:47
אתה.

לא:

בקשת בפירוש המלצה שמנוגדת לכללי הפורום (האם כדאי לרכוש כעת?).

אני חושב שלא משנה איך הגרף נראה, לא ניתן להסיק ממנו על כדאיות הרכישה.

מעולם לא רכשתי ני"ע בספארק.

רק ניסיתי לעזור עם הטמעת התמונה.
🕒 פורסם בתאריך: 26/05/2017 00:54
ברור. צודק ותודה בכל אופן
🕒 פורסם בתאריך: 26/05/2017 00:56
ותודה על ההטמעה - איך עשית את זה (או האם יש הסבר ברחבי הפורום?)
🕒 פורסם בתאריך: 26/05/2017 07:11
@Oziris

מחקתי את הקישורים לתמונה כי הוא הכיל את מספר החשבון שלך. אם רלוונטי מציע לטובתך שתעלה מחדש בלי פרטים מזהים. פשוט לוחצים על אייקון התמונה ושמים את הלינק לתמונה.

כמו כן - אתה כבר לא חדש בפורום - תקרא את התקנון. אסור במפורש לבקש ייעוץ השקעות, זה כתוב בכל מקום שרק אפשרי.
🕒 פורסם בתאריך: 26/05/2017 07:37
טוב, לא קיבלת תשובות אז אני אנסה לעזור בכל זאת. אני לא מומחה לפקודות בבורסה אבל אני לא צריך להיות כי אני קונה רק קרנות מחקות ישראליות שעבורן הפקודה היחידה הזמינה היא KRN. הסיבה היא שקרן מחקה נסחרת רק בסוף יום מסחר אחרי שכבר נקבע השער החדש שלה (בניגוד לתעודות סל או, בעתיד, קרנות סל). אם תעביר פקודת KRN אחרי שהסתיים יום המסחר, הקנייה תתבצע רק בפעם הבאה שהשער שלה יתעדכן, כלומר אין לך דרך לדעת מה השער שבו תבוצע הרכישה (אבל אתה כן יודע שתקבל את מחיר השוק ברגע הקנייה). קרנות מחקות על מדדים ישראליים מתעדכנות בכל יום שהבורסה פועלת, ראשון עד חמישי, וקרנות על מדדים זרים מתעדכנות רק בימים שני עד חמישי. תוקף הפקודה אומר כמה זמן לכל היותר המערכת תחכה לבצע את הרכישה. אם העברת פקודה בחמישי בערב על קרן מחקה מדד מקומי, היא תוכל להתממש רק ביום ראשון אחה"צ, ואם התוקף שתיתן יהיה קצר מדי, הפעולה לא תבוצע.
🕒 פורסם בתאריך: 26/05/2017 08:57
צודק ורשמתי את זה לטונה. תודה
🕒 פורסם בתאריך: 26/05/2017 08:58
ממש תודה - הבהיר את העניין!
🕒 פורסם בתאריך: 26/05/2017 11:34
תודה על העזרה. רשמתי באמת את התאריך ליום ראשון הקרוב ורכשתי בפעם הראשונה (:
🕒 פורסם בתאריך: 26/05/2017 14:41
יום המסחר מסתיים בחמש וחצי (או ארבע וחצי) אבל פקודות krn אפשר להעביר רק עד שלוש (לפחות באורדרנט). כמו כן, במכירה הכסף זמין מיד לקניה כך שלא מפסידים יום.
🕒 פורסם בתאריך: 27/05/2017 14:48
אני שם תוקף לשבוע קדימה - אני לא מנסה לתזמן שום דבר, הפקודה בכל מקרה תעבור בהזדמנות הראשונה האפשרית, וחבל לי ש(אולי) בגלל טעות של כמה שעות היא לא תתבצע ואני לא אשים לב.
🕒 פורסם בתאריך: 27/05/2017 15:28
האמת שזה באמת הגיוני, בהנחה שלא מנסים לתזמן.

לפני שענית התלבטתי אם לקנות או לא, (הגרף היה למעלה ואפילו שאלתי פה אם כדאי)

עם זאת, במחשבה שניה (הודות לך) לא היתה לי יכולת לדעת אם המחיר ימשיך לטפס או יפול, מה שהיה בטוח זה שרציתי כבר לרכוש וכך נעשה.

בכל מקרה, תודה על התשובה המפורטת קודם לכן.