⬅ חזרה לאינדקס

הגשת דוחות מסחר דרך אלפי

🕒 פורסם בתאריך: 11/02/2025 12:23
שלום וברכה לכל החברים !!!

אני מעוניין להגיש דוח שנתי דרך אלפי אני סוחר בקאבד קול וPOOR MAN COVERD CALL ו CASH SECURDE PUT וכמובן בסיס התיק הוא אחזקה לטווח ארוך שעלליו מתבצע קאברד קול .

אשמח להבין אם יש כאן אנשים שיש להם נסיון עם המערכת והאם היא מתאימה עבורי והאם היא מחשבת את שערי הדולר ביום הקנייה והמכירה ובאופן כללי עושה חישוב שיקלי לרווח ההון ?

וכמה זמן והתעסקות זה דורש ממני ?

תודה רבה !!!
🕒 פורסם בתאריך: 11/02/2025 15:47
אין סיבה שלא יעבוד
🕒 פורסם בתאריך: 11/02/2025 16:45
קצת off topic אבל אשמח אם תוכל קצת להרחיב על האסטרטגיה שלך.
🕒 פורסם בתאריך: 11/02/2025 16:47
+1
🕒 פורסם בתאריך: 11/02/2025 17:50
לא מכיר את הבחור אבל גם אני עושה את זה (בסכומים קטנים כתחביב)

זה אסטרטגיות דיי סטנדרטיות שאני מניח שיש עליהן אינסוף מידע

מוכרים אופציה ולוקחים את הפרמיה

או שאתה מוכר PUT וההגנה שלך זה הכסף

או שאתה מוכר CALL וההגנה שלך זה הנכס בסיס

לפעמים לקנות 100 מניות (נניח של NVDA) זה מאוד יקר, אז יש את הגרסא הקמצנית, שבתור הגנה קונים אופציה בתוך הכסף, הפרמיה עליה נמוכה ולכן הנזק לאסטרטגיה לא מהותי.

אם מה שהסברתי לא ברור, ממליץ בחום או

1. לא להתעסק בזה

2. לקרוא על זה המון לפני שמתעסקים (קרי במשך חודשים, לא שעתיים באינטרנט)

את ההפסדים הכי יפים שלי זכיתי לעשות באופציות כשחשבתי שאני מבין בזה

באופן כללי האסטרטגיות האלו זה בקטגוריה של "להרוויח בכפיות להפסיד בדליים", צריך להיות מאוד מאוד זהיר ועדין עם זה.
🕒 פורסם בתאריך: 12/02/2025 00:50
היי !!!

האסטרטגייה היא מכירת אופציות שזה אסטרטגייה מאד ידוע קאברד קול ,מה שאני עושה זה אחרי נסיון איך בדיוק מתאים לי לבצע את האסטרטגייה ופתחתי שרשור מיוחד שמסביר על האסטרטגייה שלי לטובת הכלל תחפש

בהצלחה !
🕒 פורסם בתאריך: 12/02/2025 17:56
האם אתה מכיר סוחר אופציות מקצועי ?

תמיד אנשים מדברים אבל מי שמבין באופציות מבין שזה הרבה הרבה פחות סיכון ובדרך כלל הרבה יותר רווח ....

כתבתי על דרך העבודה שלי בפוסט במיוחד לתועלת הפורום בהצלחה !

נ.בבכל תחום בעיקר בעולם ההשקעות יש את המפחידים האלה שתמיד יגידו לך שמפסידים את כל הכסף בבורסה ויש להם את הדוד הזה וכו ,כנראה אני מבין שאם אתה כאן אתה מבין שזה לא נכון ?

בכל אופן שאני שומע הפחדות אני שואל את המפחיד : האם עשית את זה ? האם אתה מכיר מישהו שעשה את זה ?

בדרך כלל התשובה היא לא

כמובן שליפס זה סיכון אחר לגמרי אבל גם כאן יש הטייה גדולה מובנת לטובתך כי אתה מסכן הרבה פחות כסף נהנה בעלייה כמו המניה ממש , מרוויח על הרבה פחות הון יש לך יכולת לפזר את ההון על פני כמה מניות ,הדלתא יורדת עם המחיר ואתה מפסיד פחות ופחות בירידות ועוד ... זה כמובן למקצוענים בלבד ולא לבעלי לב חלד וכמובן רק מי שהבין לגמרי מה זה אופציה ממה המחיר שלה מורכב ומה ההשלכות של כל מרכיב ביווניות

גוד לק
🕒 פורסם בתאריך: 12/02/2025 22:46
לא יודע מה אתה מגדיר כ"סוחר אופציות מקצועי"

אבל אני מאוד בקיא בתחום.

סחרתי ב6 שנים האחרונות מאות טריידים, רובם רווחים
🕒 פורסם בתאריך: 12/02/2025 23:13
מצויין ,זה מה שעניתי מי שיודע מה הוא עושה זה יכול להיות הרבה יותר רווחי מקניית מניות בלבד ,וגם יותר בטוח
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2025 11:31
תוכל לשתף קצת מהניסיון שלך? מה היתה המטרה שלך במסחר באופציות?
🕒 פורסם בתאריך: 15/02/2025 23:34
אגיד בקצרה, אופציות זה דבר מורכב מאוד, ומי שרוצה לעסוק בזה צריך לקרוא הרבה חומר ולהתנסות הרבה מאוד בסכום קטן.

יש שם התנהגויות שנראות מאוד לא צפויות לפעמים לאנשים לא מנוסים, ורק עם הנסיון מבינים אותם, ואין להתנהגויות האלה איזכור בספרים.

אתן דוגמא :

נניח השוק חושב שמניה מסויימת מנופחת, נניח מניה סטייל טסלה, לא בהכרח המניה תיפול כי רק משוגע יעשה שורט על אילון מאסק.

אבל באופציות זה בא ליידי ביטוי בIV גבוה.

ואז אתה חושב שאתה חכם, קונה PUTים על הנכס.

אכן המניה מתרסקת, אתה בטוח שאתה תרוויח בגדול, אבל אתה מגלה שעכשיו הIV התרסק גם כי כבר אין חשש מבועה.

ואומנם הרווחת הרבה בinstrinsic value אבל הפסדת בextrinsic value, ואפילו שצדקת בכיוון, יתכן ואתה בכלל מופסד.

מה שאני מנסה לומר, יש הרבה מורכבות בתחום

כסף וכיף

אומר לסיום :

אני סוחר באופציות כתחביב, זה לא העבודה שלי, ואני לא מכיר אף אדם שמתרפנס מזה (או בכלל ממסחר במניות)

אני מכיר אנשים שעובדים במסחר באופציות כגידור , אבל זה העבודה שלהם, הם שכירים ומגדרים דברים עבור חברות ענק.
🕒 פורסם בתאריך: 16/02/2025 10:01
אני רק נכנסתי לתחום ומתכוון ללמוד אותו כמה חודשים לפני שאחליט על המשך הדרך.

אני מחפש תמיד להגדיל את ערוצי ההכנסה גם לשם גיוון התיק וגם לשם האתגר.

באיזה אסטרטגיות אתה משתמש? מה תדירות המסחר שלך?