⬅ חזרה לאינדקס

קיש וההצהרה שהוא לא יעסיק מי שמפגין בקפלן.

🕒 פורסם בתאריך: 08/04/2025 12:06
אני שואל את עצמי,

עקב כך שלא פתחו נגדו בהליכים על הצהרה שהיא בעצם מנוגדת לחוק. או אפילו במקרה של ראש השב״כ לשעה, מינוי מקצועי שנפסל בגלל דעה פוליטית.

האם בעצם קיבלתי הכשר להעסיק רק מי שמצביע למפלגה שאני תומך בה ? מכיון שאם לשר החינוך מותר, למה לי אסור ?

יענו, יגיע מי שהוא לראיון, אני מסתכל ברשת, נניח על מה הוא עשה לייק, ומודיע לו ״מצטער תמכת ב XXXX לכן אני לא מעסיק אותך״
🕒 פורסם בתאריך: 08/04/2025 12:12
עזוב, כל הממשלה הזו עבריינית (שר ביטחון שלא מגייס בניגוד לחוק, למשל. שרים שפורצים לבסיסי צבא)

אין מה להתרגש מעבר לרגיל.
🕒 פורסם בתאריך: 08/04/2025 23:39
אאל"ט הפליה בעקבות הצבעה ההחירות יותר בעייתית מאפליה על רקע חברות בקבוצה כזו או אחרת.

דבר נוסף - תנסה לדמיין איש נאור מודיע שהוא לא יעסיק מי שחבר בארגון להב"ה, זה יפריע לך באותה מידה?
🕒 פורסם בתאריך: 08/04/2025 23:42
שהביביסטים יעסיקו רק ביביסטים והקפלנטסים רק קפלניסטים..

נראה מי ירעב ללחם.
🕒 פורסם בתאריך: 09/04/2025 06:22
איך הסקת שאני מתכוון דווקא לצד הפוליטי הזה ?

אולי התכוונתי לכך שמי שמצביע לדמוקרטים לא יעבוד אצלי ? או למשל אני בוחר אותם לפי צבע העיניים ? או אולי לפי דת ?

זה הקטע עם הפליה כלשהי, ברגע שאתה מרשה משהוא אחד, אתה לא יודע איפה תסיים.

וברגע ששר בממשלה מצהיר שהוא מפלה בקבלה לעבודה לפי שיוך פוליטי. אתה פותח את השער.

האיש פשוט אידיוט שלא מסוגל לסתום את הפה. תמיד מדהים אותי איך אנשים מטומטמים כאלה מגיעים לעמדות כאלו.

לא תמיד צריך להגן על שרים בממשלה למרות אולי שתומכים בעמדותיה. האיש אידיוט. נקודה. הממשלה היתה צריכה להתנער מההצהרה הזו, לגנות ולהכחיש אותה.
🕒 פורסם בתאריך: 09/04/2025 07:05
השאלה אם באמת יש חוק שאוסר על כך. יש חוק שאוסר על הפליה מטעמי דת, נטיה מינית וכו'.

זכור לי פסק דין שאישר לפטר עובד הומו עם קעקועים, כי המעסיק הוכיח שפיטר אותו בגלל שיש לו קעקועים ולא בגלל שהוא הומו. זה מראה שכן מותר להפלות בגלל סיבות שלא מצויינות בחוק.

*כמובן שאני נגד התניית קבלה לעבודה בתמיכה בממשלה.
🕒 פורסם בתאריך: 09/04/2025 08:07
הבאת מקרה מאוד מזוהה פוליטית

"מפגין בקפלן" הוא לא בהכרח מזוהה פוליטית עם מפלגה מסויימת, צבע עיניים או דת

מתנצל, חשבתי שהפריע לך הקטע של אפליה על רקע דעה פוליטית, עכשיו אני רואה שמפריע לך בכלל אישיות פוליטית שאתה לא ממש אוהב, זכותך, תהנה.