⬅ חזרה לאינדקס

יומנו של דפנסיב

🕒 פורסם בתאריך: 11/04/2025 03:54
בן 24 בלימודים

השיטה אותה למדתי היא השקעה באמצעות הגנה ע"י אופציות מה שנקרא בלעז פרוטקטיב פוט (דוגמא: רכשתם מניה ב100 ואתם רוכשים פוט ב10 כשהמוכר מתחייב לשלם לכם 100 במקרה והמחיר יורד עם כן ההפסד שלכם מוגבל למחיר הביטוח)

מאז שלמדתי לראשונה את התחום בתחילת 24 אני ישבתי על הגדר ועשיתי מספר עסקאות קטנות באמצעות השיטה .

השוק האמריקאי היה נראה לי יקר וחיכתי עם פרסום המכסים ביום חמישי הקודם קניתי 100 יחידות UPRO שזה מכפיל 3 על הספיי במחיר 66.93 עם פוט להגנה .

מכרתי גם אופציית קול מחוץ לכסף למימון ה"ביטוח"

למרות שהירידות לא פסקו אני דיי מורווח שם נכון לעכשיו בגלל העלייה בערך הפוט והירידה בערך ה"קול" בגלל הצניחה שהמשיכה

בחמישי הזה נכנסתי בעוד 100 יחידות של TQQQ ב48.86 עם ביטוח ל280 יום שעלה לי 11.70

אני כרגע מופסד שם כי הQQQ ירד אבל כמובן שהביטוח עלה ומקזז חלק מההפסד

השיטה אומרת שאם הערך יורד דרסטית אז סוגרים את הפוזיציה וקונים יותר במחיר הנמוך (כי מקבלים את הערך של הפוט)

אבל כמובן שזה רק במצבי קיצון...

אני ממש לא יודע מה יהיה אבל אם מחר הנסדק חלילה יורד עוד 20 אחוז אני יכול לממש את הפוט ולקנות יותר

אני עושה את זה דווקא על התעודות התנודתיות האלו כי שם אני יכול לקבל הרבה על מכירת אופציות קול מחוץ לכסף

אני נגד שימוש ספקולטיבי באופציות!!! אני בעד שימוש באופציות על מנת להגן על התיק ולעזור לעצמי לישון בלילה בידיעה שההפסד שלי מוגבל

אם יש מישהו כאן ששרד עד כאן תודה

אני אשמח ממש לדעת מה אתה חושב

בנק: שוואב

ספר: זיכרונותיו של סוחר מניות בוול סטריט

מנייה ראשונה: TSLA בגיל 21 הפסד של בערך 10 אחוז יצאתי מיד...
🕒 פורסם בתאריך: 11/04/2025 04:37
למה לא לקנות קרן כספית? לאיזה תשואה אתה מצפה אם אתה מגדר השקעות בבורסה?