🕒 פורסם בתאריך: 19/07/2025 14:28
קשה לי להיות מתכנת(מתכנת כבר מספר שנים), בעבר היה יותר קל אבל גם התחום נהיה מאוד תחרותי, גם ההזדמנויות שכר טיפה צומצמו עבורי, וגם העבודה עצמה מאוד קשה (בעיקר הדיונים האין סופיים על פרטים מאוד טכניים, שאומנם חשובים אבל מתישים לפעמים, הפוליטיקות, חוסר היציבות התעסוקתי ועוד)
יש לי תואר מדמח בציון 85 מאוניברסיטה טובה בארץ(מנסה לשמור על אנונימיות) .
מנסה לחשוב על המשך הקריירה שלי ושוקל לעשות תואר שני, אבל הבנתי שטכניון ותל אביב דורשים יותר.
אין לי ממש המלצות ממרצי התואר הראשון(איזה אינטרקציה בכלל יש איתם מעבר לשאלה פה ושם בסוף השיעור, או סמינר שעשיתי בתואר, שבספק אם המרצה יזכור אותי)
האם יש דרך לעשות תואר שני?
חשבתי על רייכמן, אבל גם יקר שם יחסית שם וגם הייתי מעדיף בטכניון/ תל אביב או אולי בויצמן.
אשמח לשמוע מחשבות.
בנוסף, שוקל ללכת לתחומים אחרים שמעניינים אותי(תואר שני בסטטיסטיקה למשל מעניין אותי אבל עשוי להיות קשה, תואר שני בכלכלה/מנהל עסקים, ועוד מחשבות אבל זה קצת שינוי קריירה משמעותי, שזה דבר שאני גם הייתי שוקל ).
יש לי תואר מדמח בציון 85 מאוניברסיטה טובה בארץ(מנסה לשמור על אנונימיות) .
מנסה לחשוב על המשך הקריירה שלי ושוקל לעשות תואר שני, אבל הבנתי שטכניון ותל אביב דורשים יותר.
אין לי ממש המלצות ממרצי התואר הראשון(איזה אינטרקציה בכלל יש איתם מעבר לשאלה פה ושם בסוף השיעור, או סמינר שעשיתי בתואר, שבספק אם המרצה יזכור אותי)
האם יש דרך לעשות תואר שני?
חשבתי על רייכמן, אבל גם יקר שם יחסית שם וגם הייתי מעדיף בטכניון/ תל אביב או אולי בויצמן.
אשמח לשמוע מחשבות.
בנוסף, שוקל ללכת לתחומים אחרים שמעניינים אותי(תואר שני בסטטיסטיקה למשל מעניין אותי אבל עשוי להיות קשה, תואר שני בכלכלה/מנהל עסקים, ועוד מחשבות אבל זה קצת שינוי קריירה משמעותי, שזה דבר שאני גם הייתי שוקל ).