⬅ חזרה לאינדקס

עבודה עם יותר מבנק אחד במקביל

🕒 פורסם בתאריך: 18/08/2017 11:49
אני רוצה לקחת הלוואה בסכום של 50 אלף שקל, ובבנק שלי נתנו לי תנאים ממש לא טובים. אמרתי להם שאני אלך להתעניין בבנקים אחרים וזה לא ממש הזיז להם. ביררתי על הלוואות בנקאיות בסניף של בנק הפועלים והם נתנו לי תנאים קצת יותר טובים ונראה לי שאני אבדוק גם עם הבנקים האחרים, אבל אני לא יודע אם זה בכלל רעיון טוב לקחת הלוואה מבנק שאין לי חשבון בו, כי אולי בגלל שהם לא מכירים אותי הם יהיו פחות גמישים איתי בהמשך. זה נכון לעבוד עם שני בנקים במקביל? הם ידעו מה קורה איתי בבנק השני מבחינת המצב הכספי? וזה יכול להשפיע במשהו - לטוב או לרע?
🕒 פורסם בתאריך: 18/08/2017 12:10
תנשום רגע ובוא נעשה סדר

נתחיל מהפיל שבחדר, למה אתה צריך את ההלוואה?

לא לכל גיל ו\או סטטוס יש את אותם התנאים

אתה יכול לקחת הלוואה מכל בנק שתרצה, אם מישהו מציע לך מחיר יותר נמוך, אין קשר לכמות החשבונות ברשותך

אם בנק מכיר אותך, מה זה אומר? יש לך היסטוריה רעה? עוד יותר טוב לבדוק תנאים בבנק שלא "באמת" מכיר אותך

הבנק השני לרוב ירצה להכיר אותך ותצטרך לחשוף היסטוריה של חודשים אחרונים וכנראה גם מצב ההתחייבויות, אם זאת הלוואה קלילה יותר אבל בריבית רצחנית יותר כנראה לא יחפרו יותר מדי, אבל שוב זה סביר להניח יקרה בכל מקרה

ועכשיו ברשותך, תענה על שאלתי :)
🕒 פורסם בתאריך: 18/08/2017 14:09
מבלי לדעת כלום עליך ועל הצורך שלך בהלוואה או היכולת לעמוד בהחזרים שלה - ניסית לפנות לקרן הפנסיה\קרן השתלמות\ביטוח מנהלים שלך?

גם בגופים האלו יש הלוואות, ובהתאם לתנאים מסויימים, הרבה יותר טובות ממש שיציע הבנק...
🕒 פורסם בתאריך: 18/08/2017 14:13
לפי השרשור כאן בפורום, הלוואות חברתיות יכולות להיות משתלמות יותר (אולי לא למלווה...)