⬅ חזרה לאינדקס

דרך טובה לקורלציה שלילית עם הסנופי500

🕒 פורסם בתאריך: 13/10/2017 08:56
בהתאם לשיטה של לקנות בזול ולמכור ביוקר אני חושב שכעת זה לא הזמן לקנות סנופי 500 כי הוא גבוה מידי (לא היו נפילות רציניות מאז 2008).

בהתאם לתחושה הזאת ולגישה הזאת אני מחפש נכס להשקעה שיש לו קורלציה שלילית עם המדד , בהתחלה בחנתי פשוט לעשות לו שורט , אבל יש לי בעיה ע"ז כי זאת השקעה לטווח הארוך ובמידה והמדד יעלה בעוד 100% אני אפסיד את כל כספי (תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי מה שהבנתי אם אני משקיע היום בProShares Short S&P500 לדוגמא והמדד עולה בעוד 100% אז אני פשוט מפסיד את הכסף והנייר שלי נמחק???).

עקב כך אני חושב שזאת לא גישה טובה כי חוץ מההבנה שבשלב כלשהו המדד בטוח יקרוס אין לי שום דרך למדוד את הזמן הזה/ לדעת מתי הוא יגיע ואת היקפו.

האם יש לכם רעיון טוב יותר כיצד ניתן למקסם את רעיון הקניה בזון ומכירה ביוקר בתנאי השוק היום?
🕒 פורסם בתאריך: 13/10/2017 09:14
הנכס שיש לו את הקורלציה הנמוכה ביותר היסטורית לסנופי זה אג״ח ממשלת ארה״ב.

הנכס שיש לו את הקורלציה הנמוכה ביותר ואת התנודתיות הגבוהה ביותר היסטורית הוא אג״ח ממשלתי ארה״ב ארוך ביורת (30 שנים).

זה לא אומר הרבה לגבי מה תהיה הקורלציה בעתיד.

ג.נ. מחזיק אגח ממשלת ארהב ארוך.

יש על זה דיונים מצויינים בפורום. חפש.
🕒 פורסם בתאריך: 13/10/2017 09:16
כן. לקנות היום ולמכור בעוד 30 שנה (גם 10+ עובד).

אם אתה רוצה רווח מובטח לטווח קצר בכל מקרה ה-sp500 הוא לא הכתובת שלך.
🕒 פורסם בתאריך: 13/10/2017 09:39
בגלל שלא היו נפילות רציניות כמעט 10 שנים, אתה חושב שהמחיר גבוהה מדי? מה הוא לדעתך מחיר שהוא לא גבוהה מדי?

אני שואל בתור אחד שעומד להתחיל להשקיע, כנראה בשנה הבאה.

האסטרטגיה שלי תהיה

קופת חירום במזומן/פק"מ.

השקעה של הון התחלתי במכה אחת בכל מחיר ולאחר מכן קניית נייר כל רבעון בכל מחיר. מתוך מטרה לא לתזמן את השוק.
🕒 פורסם בתאריך: 13/10/2017 09:42
תוכל לתת ETF לדוגמא שעוקבים אחרי זה?
🕒 פורסם בתאריך: 13/10/2017 10:16
edv tlt
🕒 פורסם בתאריך: 13/10/2017 11:25
Zroz

אופציות פוט ארוכות
🕒 פורסם בתאריך: 13/10/2017 12:26
מה זה אופציות פוט ארוכות?

ומה האופציה שתהיה הכי קרובה לשורט על SNP500 (או מהי האופציית שורט הכי בטוחה לטווח הארוך ) כי כמו שאני רואה את ההתנהגות אין קורלציה מדוייקת וכן אין שום הבטחה שבעתיד תהיה הקורלציה (נניח שתהיה קריסה במדד ויחד עם זה תהיה עליה משמעותית באינפלציה , לכאורה זה יהפוך את האגח הארוך לזבל...)
🕒 פורסם בתאריך: 13/10/2017 14:04
גוגל אופציות.
🕒 פורסם בתאריך: 13/10/2017 16:04
גיגלתי , לא נראה כ"כ סולידי...
🕒 פורסם בתאריך: 13/10/2017 16:11
אופציות זה הגיוני רק כחלק מאסטרטגיה מורכבת למשקיעים מתוחכמים. אחרת זה מכשיר להשלכת כסף לאשפה.
🕒 פורסם בתאריך: 13/10/2017 18:12
עם CAPE 31 השוק האמריקאי בהחלט יקר, ובהתבסס על התנהגות היסטורית הוא עתיד לתת תשואה לא טובה בטווח הארוך.

מצד שני זה לא אומר שיש מה לעשות עם המידע הזה ואין באמת הרבה אופציות אחרות כרגע שהן זולות (אולי רק נדלן בחול). הדבר הכמעט יחיד הוא לדאוג לפיזור עולמי כי CAPE הוא 23, אבל בעיניי זה מה שצריך לעשות בלי קשר לתמחור.
🕒 פורסם בתאריך: 14/10/2017 16:01
יש דווקא לא מעט אופציות אחרות שהן זולות ואפילו זולות מאוד, מזרח אסיה (סין, קוריאה, סינגפור, יפן), וחלק ממדינות אירופה (איטליה, פולין, צ'כיה, ספרד, יוון), והאמת שגם ישראל לא יקרה במיוחד. ברוב המדינות האלו יש סימני צמיחה ויציאה מהמשבר הכלכלי, ותחזיות חיוביות יחסית. באופן אישי (וממש לא מקצועי) אני חושב שהשקעה מפוזרת על פני המדינות האלו, הרבה פחות מסוכנת מהשקעה בארה"ב בתמחור הנוכחי, עם תשואה פוטנציאלית הרבה יותר גבוהה. ויש גם ספרות מחקרית שתומכת בזה (הן בהיבט של הסיכון, והן בהיבט של התשואה).

ג"נ: אני מושקע בחלק מהמדינות הללו.