⬅ חזרה לאינדקס

המלצה על בנק לניהול עוש ותיק השקעות

🕒 פורסם בתאריך: 05/11/2017 14:43
ראיתי שיש פה השוואות של בנקים לפי עמלות עו"ש אבל מה שמעניין אותי יותר זה עמלות מסחר בארץ ודמי שמירה. במקרה שלי תנאים סבירים יכולים להיות יותר משתלמים מפתיחת חשבון נוסף בבית השקעות והעברת כספים קבועה. ניסיתי לקבל הצעות מבנקים קטנים כמו בנק ירושלים אבל בינתיים הם לא חזרו אליי. בכל מקרה אשמח להמלצות ממישהו עם ניסיון על השירות ועל האתרים שלהם.

מיותר: כרטיס אשראי, סניף, הלוואות

(מספר הפעולות שלי מינימלי, צורך אפסי בצ'קים, עמלת משיכה מבנקט למשל לא כל כך מפריעה לי)

הכרחי: אפשרות לעבודה מנייח ולא רק באפליקציה
🕒 פורסם בתאריך: 05/11/2017 15:21
ברוכה הבאה לפורום!

אני מציע לך לקרוא מספר שרשורים בנושא.

הדעה הרווחת בקרב חברי הפורום היא - חשבון עו"ש וכו' בבנק ותיק השקעות בבית השקעות.

הסיבה - רוב הבנקים עדיין מחייבים "דמי משמורת" ועמלות ק/מ גבוהים.
🕒 פורסם בתאריך: 05/11/2017 15:33
(רק שזה ברוך הבא..)

ראיתי שיש בנקים שלוקחים עמלות סביב 0.1% ואילו גם בית השקעות לוקח 20 שח דמי משמורת בחודש. עם גודל התיק שלי זה בכל זאת נשמע נורא נוח ומשתלם לעבוד בינתיים רק עם בנק. רק שזה בשום אופן לא יכול להיות בתנאים הרגילים של בנק גדול.
🕒 פורסם בתאריך: 05/11/2017 16:28
אופס :( סליחה.

לעניות דעתי אין אף בית השקעות שגובה דמי משמורת ועלות מקסימלית על מ/ק היא 0.09.

תיק קטן, פחות מ 20K אולי עדיף לנהל בבנק כי העלויות יהיו דומות.

ה 20 ש"ח שהזכרת הם עבור תשלום חודשי לשימוש בפלטפורמת המסחר וברוב בתי ההשקעות זה בין 15-17.5 ש"ח לחודש.
🕒 פורסם בתאריך: 05/11/2017 16:41
18*12=216 שח בשנה שימוש בפלטפורמת המסחר זה בר השוואה עם דמי משמורת שנתיים של 0.2% גם לתיקים הרבה יותר גדולים מ20K.

בכל מקרה איזה בנק מציע תנאי מסחר טובים, עמלות נמוכות יחסית (כי זה פחות משמעותי) ושירות טוב?
🕒 פורסם בתאריך: 05/11/2017 21:23
בנק ירושלים נותן תנאים יחסית טובים .

ג.נ. אני בבנק ירושלים , מנהל את התיק שם מעל שנה וחצי. השירות סביר ביותר, לא שאני יוצר איתם קשר יותר מידי.

אין לי עו״ש שם, לגבי עו״ש אולי כדאי לשקול את פפר או הפועלים דיגיטל, יש כמה שרשורים בנושא.

בהצלחה!
🕒 פורסם בתאריך: 06/11/2017 19:09
לא מאוד מדוייק, הרבה פעמים דמי ניהול ני״ע בבנק מחושבים פר נייר, עם מינימום, כך שהעלות בבנק גבוהה הרבה יותר.

(כמובן שאלו הרבה פעמים תנאי פתיחה בלבד והם נתונים כרגיל למו״מ, אבל עדיין כנקודת פתיחה ברוב המקרים הבנקים יהיו יקרים הרבה יותר, שלא לדבר על עלות מינימום גבוהה יחסית למסחר, גם היא עם מינימום משמעותי).
🕒 פורסם בתאריך: 06/11/2017 19:45
@O.G

ברוך הבא לפורום!
🕒 פורסם בתאריך: 21/11/2017 11:28
אני במזרחי. אין משמורת. אין מינימום. 0.1%.