🕒 פורסם בתאריך: 06/11/2017 22:21
קצת הסתבכתי.
יש לי פיצויים חייבים (את הפטורים כבר משכתי) שנמצאים ב"רצף קיצבה".
אני מעוניין למשוך אותם ושלם עליהם מס שולי (כי אין לי הכנסה ב 2017 ולכן המס השולי שלי נמוך, אז זו הזדמנות).
הבנתי שבשביל זה אני צריך להגיע למשרדי מס הכנסה ולבצע "חרטה מרצף קיצבה".
אבל! אני לא נמצא בארץ ולא אגיע לארץ עד סוף 2017.
אז אני צריך:
1.מישהו שיכול ללכת למס הכנסה במקומי (בתשלום כמובן).
או
2.מישהו מקצועי לוודא מולו האם אני יכול למשוך את הפיצויים בלי לבצע מראש 'חרטה מרצף קיצבה', לשלם מס שולי גבוה, ואחר כך לבקש ולקבל החזר מס בדיעבד. (אין לי בעיה לשלם עכשיו מס גבוה אם אני יודע שאני מקבל אותו בחזרה בעוד שנה, אני פשוט רוצה להיות 100% בטוח שזה המצב, ולא שיחשיבו לי את זה כמו משיכת תגמולים, שמחוייבת במינימום במס של 35% גם אם המס השולי שלי נמוך, בגלל שלא הגעתי למשרדי מס הכנסה לבקש 'חרטה מרצף קיצבה' לפני שמשכתי את הפיצויים).
המלצות?
יש לי פיצויים חייבים (את הפטורים כבר משכתי) שנמצאים ב"רצף קיצבה".
אני מעוניין למשוך אותם ושלם עליהם מס שולי (כי אין לי הכנסה ב 2017 ולכן המס השולי שלי נמוך, אז זו הזדמנות).
הבנתי שבשביל זה אני צריך להגיע למשרדי מס הכנסה ולבצע "חרטה מרצף קיצבה".
אבל! אני לא נמצא בארץ ולא אגיע לארץ עד סוף 2017.
אז אני צריך:
1.מישהו שיכול ללכת למס הכנסה במקומי (בתשלום כמובן).
או
2.מישהו מקצועי לוודא מולו האם אני יכול למשוך את הפיצויים בלי לבצע מראש 'חרטה מרצף קיצבה', לשלם מס שולי גבוה, ואחר כך לבקש ולקבל החזר מס בדיעבד. (אין לי בעיה לשלם עכשיו מס גבוה אם אני יודע שאני מקבל אותו בחזרה בעוד שנה, אני פשוט רוצה להיות 100% בטוח שזה המצב, ולא שיחשיבו לי את זה כמו משיכת תגמולים, שמחוייבת במינימום במס של 35% גם אם המס השולי שלי נמוך, בגלל שלא הגעתי למשרדי מס הכנסה לבקש 'חרטה מרצף קיצבה' לפני שמשכתי את הפיצויים).
המלצות?