⬅ חזרה לאינדקס

ביטוח בריאות מתאים לצריכת רפואה משלימה

🕒 פורסם בתאריך: 08/11/2017 23:44
בס"ד

שלום וברכה. בתור אחד שמתחבר מאוד לעולם של רפואה משלימה.

רציתי לדעת האם יש ביטוח בריאות פרטי שעובד עם הנושא הזו בצורה משתלמת?

אני כרגע במכבי זהב משלם סביבות ה80-100 לטיפול שזה זול יחסית לשוק. אבל עדיין יקר על בסיס שבועי.

עברתי למכבי שלי, ונמצא בתקופת המתנה.

השאלה היא אם חברות הביטוח מציעות תוכנית טובה, במחיר סביר לגבר מתחת לגיל 30. ובאמת משלמים על רוב עלות הטיפול.

אשמח לשמוע.
🕒 פורסם בתאריך: 09/11/2017 05:06
אם הרופאים האהובים שלך שמתעסקים ברפואה משלימה לא מוכנים להוריד מחירים, למה שחברות הביטוח יעשו את זה?

בסופו של דבר, העיקר של ביטוחים רפואיים, זה ניתוחים, השתלות ותרופות מחוץ לסל.

כל הקוסמטיקה מבחוץ זה רק בשביל למשוך לקוחות שלא מבינים למה הם צריכים ביטוח.

ד.א. על טיפול שבועי לא עושים ביטוח. זה כמו לעשות ביטוח שיניים. במקום לשלם פר טיפול, אתה פשוט משלם מראש.

נכון עכשיו שאתה צעיר הביטוחים הללו זולים, אבל תחכה לגיל קצת יותר מבוגר, ותראה איך הפרמיות מזנקות.
🕒 פורסם בתאריך: 11/11/2017 21:24
על הרופא המשלים אתה מוזיל בצורה מאוד אלטרנטיבית ומצוינת, נגיד הומאופט או מעסים, אתה אומר שכואב לך במקום להגיד שאתה צריך השתלת כליה, בסוף הטיפול תרגיש הרבה יותר טוב, באחריות.
🕒 פורסם בתאריך: 11/11/2017 22:50
יש להראל איזה כתב שירות נפוץ, תבדוק עם הרופא שלך האם הוא מופיע שם.
🕒 פורסם בתאריך: 12/11/2017 08:59
אני מתארת לעצמי שזה אולי פחות מעניין אותך, אבל המטפלים מקבלים אולי חצי מזה על הטיפול (החצי השני הולך לחברה הזכיינית של הקופה ולקופה עצמה).

מה שאולי כן יעניין אותך זה שרוב המטפלים בורחים משם די מהר ולכן התחלופה מייצרת פחות עקביות והכרות איתך כמטופל.

רוב הכאבים הכרונים בעולם מגיעים מהשלד והשרירים. עיסוי, לחיצות ומתיחות עדיפים על תרופות וניתוחים ולא רק לדעתי.
🕒 פורסם בתאריך: 12/11/2017 09:18
לא סותר את מה שכתבתי. אם זה טיפול תקופתי, ביטוח זה לא הדרך לממן את זה.
🕒 פורסם בתאריך: 12/11/2017 09:26
יכול להיות אבל לא בטוח, צריך לחשב את זה.

אני משלמת שנים לכללית עבור מה שנקרא ביטוח משלים ולי זה היה כנראה מאד לא משתלם כי לא השתמשתי בשירותים שלהם (מה בכלל השירותים שלהם

מחוץ לסל הבריאות? אין לי מושג) למעט בשנתיים האחרונות (שיאצו). אבל בחור צעיר שכבר משתמש בזה באופן קבוע ושבועי- אולי זה כן משתלם.

המחיר בשוק הפרטי לטיפולים כאלה הוא בין כפול למשולש, והמחיר החודשי לביטוח משלים לצעיר הוא כמה עשרות ש"ח לחודש. אותו כנ"ל לצעיר שמשתמש בתרופות יקרות באופן קבוע ומקבל הנחות משמעותיות במשלים.