⬅ חזרה לאינדקס

חשבון בנק עסקי

🕒 פורסם בתאריך: 09/11/2017 11:24
שלום לכולם,

רציתי לנצל את חוכמת ההמונים להמלצה על בנק לפתוח בו חשבון עסקי, מדובר על עוסק מורשה במחזורים קטנים יחסית.

הייתי בפגישות במזרחי, בנק הפועלים, ובקרוב בבנק לאומי.

השאלה אם יש טעם לקבוע בכלל פגישות גם בבנקים הקטנים - אגוד, הבינלאומי וכ', והאם יש למישהו ניסיון איתם?

תודה מראש.
🕒 פורסם בתאריך: 09/11/2017 12:46
איזה שירותים אתה מצפה לקבל מהבנק?
🕒 פורסם בתאריך: 09/11/2017 15:37
בעיקר כרטיסי אשראי, בחשבון מט"ח מקושר עם המרות מדי פעם. ללא אשראי כלשהו.

חשוב לי זמינות ושירות יעיל ומהיר.
🕒 פורסם בתאריך: 09/11/2017 16:23
לפי דעתי, כדאי לך קודם לעשות רשימה של עמלות/פעולות שכיחות אצלך שחשוב לך להוזיל ואז תבדוק מי נותן לך את ההצעה הטובה ביותר.

בדרך כלל, עמלות על המרות מט"ח הן יחסית יקרות והטיפול בהן לוקח יותר זמן, תנסה למצוא צוות בבנק שמבין עניין כי לא כולם כאלה.
🕒 פורסם בתאריך: 09/11/2017 16:38
+1
🕒 פורסם בתאריך: 09/11/2017 16:54
אתה מדבר על עסק חדש?

אם כן, ההמלצה שלי היא לגשת לסניף שבו מכירים אותך כבר (ואת ההיסטוריה שלך כלקוח).

א. הם יתייחסו אליך הכי פחות בחשדנות.

ב. בשנה הראשונה לקיום העסק, אין לשום בנק מידע על העסק שלך (מאזן ודו"ח רוו"ה) אז כנראה לא יהיו מתנות חינם.

ג. אם בסוף השנה הראשונה יהיו לך תוצאות טובות בדו"חות, יהיה לך קל יותר לעשות התמחרות בין הבנקים.

ד. בהחלט יהיה לך קל יותר אם אתה לא מבקש הלוואה או אשראי אבל אתה נחשב עסק קטן בתחילת הדרך. אין שטיח אדום :)

ה. בהצלחה!
🕒 פורסם בתאריך: 09/11/2017 17:04
לא עסק חדש, פועל כבר שנתיים. בבנק שלי שביררתי עם פתיחת חשבון עסקי פשוט אמרו לי מחירי עמלות וזהו, בלי שום עניין.

עברתי לחפש בנק אחר.
🕒 פורסם בתאריך: 09/11/2017 17:42
העסק פועל שנתיים, אבל הוא היה באופן רשמי עסק? פתחת עוסק מורשה פטור/מורשה לפני שנתיים? אם כן- אז יש לך כבר דו"חות להראות לבנקים.

ולגבי מחירי העמלות- מה עוד רצית מהם? אין לך מסגרת אשראי ואתה לא רוצה הלוואה אז מה אתה צריך יותר מעמלות? מה אתה מצפה בבנקים אחרים?

*גילוי נאות- פתחתי ח-ן עסקי רק לאחרונה (פעם שניה בחיי), בלי מסגרת אשראי ובלי הלוואות. קיבלתי מהסניף הצעת עמלות וזהו. אחרי שהעסק ירוויח מיליונים,

כנראה שכל העולם ואשתו יפרשו שטיח אדום ואוכל לבחור את הכי חנפנים :)
🕒 פורסם בתאריך: 09/11/2017 21:26
תבדוק את סניף LIVE של מזרחי, שירות לא רע וזמינים מאד גם עד לשעות מאוחרות מאד יחסית וגם במייל (הפנימי).