⬅ חזרה לאינדקס

פתרונות למשקיע צעיר בעל אזרחות ארה"ב

🕒 פורסם בתאריך: 08/12/2017 14:37
שלום לכולם,

לאחר שצברתי קצת חסכונות, וקראתי רבות באתר החלטתי להתחיל להשקיע.

קצת מצב רקע עליי ועל רצונותיי: אני בן 19, בסוף החודש מתגייס ובעל אזרחות ארה"ב. אני מתכנן בינתיים להשקיע סכום מסוים בקרן סל VT כהשקעה פאסיבית לאורך שנים רבות.

כמובן שאינני מבין לעומק את כל החוקים החלים על אזרחי ארה"ב הגרים בגולה, אבל למירב הבנתי, הבנתי שבכדי להימנע ממיסים מיותרים כדאי לי להשקיע ישירות בארה"ב.

הבנתי כי אינטרקטיב ברוקרס עובדים מעולה עם אזרחי ארה"ב ועונים על הצורך הנ"ל.

עם זאת, התקשרתי אליהם ונאמר לי שמאחר ואני מתחת לגיל 21 אני לא יכול לפתוח אצלם חשבון, אלא אם זה על שם מישהו אחר.

אני קצת אובד עצות, מאחר ואני לא רוצה לחכות שנה וחצי בשביל להתחיל להשקיע ולכן רציתי לשאול אתכם על אפשרויות נוספות שאני יכול לעשות.

האם יש ברוקרים אחרים שמטיבים עם אזרחי ארה"ב? להשקיע ישירות עם ברוקר בארה"ב?

האם אני אהיה חשוף למיסים מיותרים מארה"ב אם אפנה לבית השקעות אחר בארץ שמשקיע בארה"ב?

נ.ב. ישנה אפשרות נוספת שהיא כרגע בעדיפות אחרונה.. לאחותי @אנא-אל יש חשבון באינטרקטיב ברוקרס, אוכל פשוט לקנות ניירות דרכה עד גיל 21 שבו אוכל כבר לפתוח בעצמי.

תודה רבה לעונים ושבת שלום
🕒 פורסם בתאריך: 08/12/2017 14:45
אתה לא יכול לפתוח חשבון margin אבל כן יכול לפתוח חשבון cash פשוט.

(אני עשיתי את זה בגיל 20)

נ.ב.

אני חושבת שהכוונה היא לקנות ניירות אמריקאים, ואיפה אתה מחזיק אותם זה ממש לא משנה, אבל אני באמת לא מבינה בזה (או בכל דבר אחר) כלום.

@TunaGolem

@FIYaacov

@אורי ג.
🕒 פורסם בתאריך: 08/12/2017 14:49
תודה על המענה.

זהו שמשום מה מי שדיבר איתי אמר לי שאני גם לא יכול חשבון Cash, ושהם כבר לא עובדים עם זה..

לנסות להתקשר שוב ולדבר עם מישהו אחר ? לפתוח לבד דרך האינטרנט ?
🕒 פורסם בתאריך: 08/12/2017 14:51
לדעתי חבל על הזמן שלך.

הכי טוב (ממליצה ומייעצת)
🕒 פורסם בתאריך: 08/12/2017 14:52
יש בתי השקעות בארץ שלא מקבלים אמריקאים.

אבל לדעתי אתה יכול להשקיע דרך הבנק בלי בעיה, וכשתרצה/תוכל לעבוד עם אינטראקטיב פשוט תעביר את הני״ע מהבנק לברוקר (עשיתי את זה, זה עולה דולרים בודדים).
🕒 פורסם בתאריך: 08/12/2017 15:02
כל ברוקר אמריקאי.

אבל רק באינטראקטיב תוכל להעביר אליהם שקלים ולהמיר לדולרים בעלות זניחה.

אינטראקטיב זה ברוקר אמריקאי לכל דבר, ד.א. אני מניח שפנית למתווך הישראלי שלהם, אבלל זה עדיין אמריקאי.

בפתיחה דרך האינטרנט יהיה לך פטור מעמלה חודשית ($10) עד גיל 25. לאחר מכן אם עוד לא צברת $100,000 תוכל לעבור למתווך הישראלי.
🕒 פורסם בתאריך: 08/12/2017 17:47
@ES.65 , אני אזרח אמריקאי בעל חשבון ברוקר במיטב דש (ובאינטראקטיב ברוקרס).
🕒 פורסם בתאריך: 08/12/2017 21:44
הטעו אותך, אתה יכול ואפילו מקבל הטבות על כך.

גם קטינים יכולים לפתוח שם חשבון.

אתה לא צריך לדבר עם מישהו, פשוט תפתח חשבון דרך האינטרנט.