⬅ חזרה לאינדקס

ייעוץ קריירה / שינוי

🕒 פורסם בתאריך: 11/12/2017 12:20
שלום,

האם מכירים אנשי ייעוץ קריירה / פסיכולוג תעסוקתי / שיכולים לעזור באזור הצפון ?

נושאים: אפשרות של שינוי קריירה או לא, מימוש עצמי , אפשרות ללעבור להיות עצמאי, תקשורת ופוליטיקה בינאישית במקומות עבודה .

תודה מראש
🕒 פורסם בתאריך: 12/12/2017 10:00
מישהו?
🕒 פורסם בתאריך: 12/12/2017 10:12
בורלא 17, בחיפה.

מרכז קריירה וייעוץ תעסוקתי. פועלים בחינם, מתוך מטרה להשאיר צעירים חיפאיים בצפון.

ממומן על ידי עיריית חיפה.

ג.נ. לא קשור, לא מייעץ, ולא ממליץ. פשוט סתם מכיר את הנפשות הפועלות שם.
🕒 פורסם בתאריך: 12/12/2017 11:17
אחלה תודה
🕒 פורסם בתאריך: 24/12/2017 10:42
היי מקפיץ את זה אחרי שבועיים, אולי זה יעזור לך או שבכלל לא..

ת'כלס גם אני רציתי להיפגש עם מישו כזה ובסוף נפגשתי עם מישהי באוני' בן גוריון בבאר שבע. המרכז לתעסוקה (או משו בסגנון). אני הרגשתי כאילו היא סתם תומכת בהחלטה שלי להמשיך בתואר שאני לומד בכלל לא מנסה לעזור. הרגשתי כאילו אני זורק כסף על משו שבכלל לא עוזר לי. אז אני ממליץ לבחור בחוכמה את הבנאדם שאתה בא אליו, בשביל לעזור לך להשתפר..
🕒 פורסם בתאריך: 24/12/2017 11:08
תודה . מסכים עם זה.
🕒 פורסם בתאריך: 27/12/2017 21:35
הי,

מנצלת את השרשור לדבר באופן כללי על ייעוץ קרירה ושינוי, בדגש על הסבה להייטק

אני מתחום הכספים והתחלתי לחשוב על הסבה להייטק,

ראיתי שיש חברות שונות שמציעות עזרה בדברים כאלו, בחלקן כולל עלויות הכשרה על חשבונן והבטחה להשמה.

מישהו מכיר? יודע מתי זה משתלם?

ובהיבט של שוק ההון, וכל הידע המגולם בשוק: אם זה כל כך מבטיח, למה לא כולם עושים את זה?

שאלה נוספת, ספציפית יותר: בחלק מהתכניות נדרשים לבחור הכשרה. איך כחסרת ניסיון בהייטק אני יכולה להבין יותר על ההבדל בין התכניות?

מכירים מישהו שאפשר להתייעץ איתו בנוגע לכך? או דרך אחרת להבין מה ההבדל בין המסלולים?

ושאלה שלישית, אני מנצלת כי אני יודעת שיש פה לא מעט אנשים מעולם ההיטק, וחלקם אף מגייסים: האם אתם מכירים בוגרים של תכניות כאלו? האם יש סיכוי להשתלב בפיתוח תכנה כמפתחים מן המנין?

אשמח מאוד לתשובה של אנשים מעולם ההיטק ואחרים
🕒 פורסם בתאריך: 28/12/2017 18:50
היי,

אני לא מכירה אישית, אבל מאוד מחבבת את הטורים של אורנה רודי בגלובס, שעוסקים בנושאים האלה. היא כותבת דברי טעם, ואפשר גם לפנות אליה באימייל. אולי הוא תוכל להמליץ על יועץ. אני לא יכולה לשים קישור אבל בטוחה שתמצא בלי בעיה.
🕒 פורסם בתאריך: 29/12/2017 11:00
מעניין . תודה על הכיוון.