⬅ חזרה לאינדקס

פנסיה וביטוח חיים - שינוי ב"מגדל"

🕒 פורסם בתאריך: 11/04/2015 23:27
בדו"ח השנתי שקיבלתי היום מחברת מגדל הם בישרו שהעלו את הביטוח לשארים בפוליסה מ 28.9% ל 60% מהשכר. לכאורה, יופי לשארים במקרה שאני מתחפף מהחיים האלה, אבל בקטן הוסיפו שהשינוי לא בחינם - ה"ריסק" גדל וההפרשה לפנסיה בגיל פרישה עלולה לקטון.

העניין הוא שהם "שכחו" לכתוב בכמה.

למישהו יש מידע על זה?

אני אפילו לא יודע מה לשאול.

האם יש אפשרות לעשות שינויים בפוליסה (חוץ מלוותר עליה כליל) או שזה נתון להחלטתם השרירותית?
🕒 פורסם בתאריך: 12/04/2015 06:31
כלומר, עברת מסלול. מרווק לנשוי.

אתה אכן נשוי? עם ילדים?

אם לא - להחזיר למסלול הקודם ולזכור לעדכן אחת לשנתיים.

לגבי בכמה הצטמצם - בטוח שיש להם מחשבון כלשהו באתר - לפי כמה אתה מפקיד, כמה שנים נותרו לעבוד, כמה כסף יש עכשיו...
🕒 פורסם בתאריך: 12/04/2015 08:43
תודה C881. נשוי + 2.

מעניין למה העבירו אותי פתאום. אני לא בטוח שזה המקרה.

באותו ענין, אני רואה שיש גם חלק ביטוחי שמכסה "הורה נתמך" במקרה של מותי. זה הדבר האחרון שאני צריך - אני לא מבין למה מחייבים אותי לקנות את כל זה. ועוד בלי לפרט את המחיר.
🕒 פורסם בתאריך: 12/04/2015 09:03
תתחיל בטלפון לשרות לקוחות/סוכן.
🕒 פורסם בתאריך: 16/05/2015 12:23
האם משלמים משהו בעקבות כיסוי להורה נתמך? (אין לי כבר הורים לצערי) האם זה אומר שאני משלם משהו לשווא?

גם אני קיבלתי את גרסת השינוי הזו! ""שינוי בהיקף הכיסוי הביטוחי בתקנון קרן הפנסיה XX גרסת מרץ 2015"" אצלי רשום שיעור הכיסוי הביטוחי לאלמן עלה מ 60% ל85% ואחוז הפנסיה הצפויה ירד ב 1-3.5% אז מצד אחד העלאה של כיסוי ביטוחים מ60% ל85% לעומת ירידה של 3% בפנסיה נשמע לי טוב (או שלא) מה אתם אומרים? אני אמור לשמוח? (כמו שכתוב במכתב: "אנו שמחים להודיעך!" או שאני אמור להיות עצוב).