🕒 פורסם בתאריך: 31/01/2018 09:45
יש כאן אנשים מעוניינים עכשיו או בהמשך לקנות או לבנות בית למגורים במושב או יישוב , קיבוץ?
יש קבוצות כאלה בפורום או קבוצות רכישה או קבוצות חשיבה לבניית יישוב חדש למשל?
לי יש הרבה מאוד התלבטויות בנושא השקעות / לקנות בית למגורים והTRADE OFF ביניהם . אני מעוניין ביישוב , בעדיפות כרגע, לצפון בגלל שהמשפחה נמצאת בצפון. מצד שני לא בטוח שזה הכי נכון להתחשב בקרבה למשפחה .
יש עוד הרבה נושאים כמו אזורי תעשייה .. ואפשרויות לעיסוק.
בנוסף אני שם לב שהייתי רוצה לקנות בית עם שטח גדול וזה דורש הרבה כסף יחסית גם בצפון .
לפעמים אני חושב לשכור עוד הרבה שנים כי אני ובת זוגתי "לא אוהבים" משכנתאות. מצד שני אני לא סובל לשכור מבחינות טכניות , בעלי בית, חוסר שליטה , ועוד.
מידע נוסף: לפעמים חושבים על אפשרות עתידית לעבור לחו''ל לכמה שנים ...
אני קצת מבולבל אז חשבתי אולי יש עוד אנשים כאלה בפורומים.
הערה: נשוי עם ילד בן שנה וחצי. לפני כמה שנים למרות כל החוסר וודאות התחלנו להשקיע בשוק ההון חלק גדול מהחסכונות. לקחנו בחשבון סיכונים אפשרים כמו מפולת שוק כמובן.
יש קבוצות כאלה בפורום או קבוצות רכישה או קבוצות חשיבה לבניית יישוב חדש למשל?
לי יש הרבה מאוד התלבטויות בנושא השקעות / לקנות בית למגורים והTRADE OFF ביניהם . אני מעוניין ביישוב , בעדיפות כרגע, לצפון בגלל שהמשפחה נמצאת בצפון. מצד שני לא בטוח שזה הכי נכון להתחשב בקרבה למשפחה .
יש עוד הרבה נושאים כמו אזורי תעשייה .. ואפשרויות לעיסוק.
בנוסף אני שם לב שהייתי רוצה לקנות בית עם שטח גדול וזה דורש הרבה כסף יחסית גם בצפון .
לפעמים אני חושב לשכור עוד הרבה שנים כי אני ובת זוגתי "לא אוהבים" משכנתאות. מצד שני אני לא סובל לשכור מבחינות טכניות , בעלי בית, חוסר שליטה , ועוד.
מידע נוסף: לפעמים חושבים על אפשרות עתידית לעבור לחו''ל לכמה שנים ...
אני קצת מבולבל אז חשבתי אולי יש עוד אנשים כאלה בפורומים.
הערה: נשוי עם ילד בן שנה וחצי. לפני כמה שנים למרות כל החוסר וודאות התחלנו להשקיע בשוק ההון חלק גדול מהחסכונות. לקחנו בחשבון סיכונים אפשרים כמו מפולת שוק כמובן.