⬅ חזרה לאינדקס

שרשור All around player

🕒 פורסם בתאריך: 24/04/2015 22:55
אז היום בעקבות הרצון שהתעורר בי ללכת להופעה של רובי וויליאמס, ניסיתי להזכיר לעצמי שאני בכל זאת לא הצרכנית הכי גרועה שנולדה פה. כך נזכרתי במוצרים שיש לי בבית שבשימושם אני חוסכת קניה של מוצרים אחרים, וחשבתי למה לא לפתוח שרשור כזה שנוכל ללמוד זה מזה.

אז הנה מוצרי ה- All around player שלי:

1. שמן קוקוס: בישול, אפייה, מריחה על שיער כמסיכה, מריחה על הפנים להזנה.

2. חומץ: הסרת אבנית בקומקום וניקוי מכונת כביסה (אחת לכמה זמן אני לוקחת פריטים פושטיים כמו סמרטוט רצפה וכד' ושמה חומץ בתא של המרכך. הסבירו לי שזה מנקה את צנרת המכונה ומאריך את חייה).

3. שמן שקדים/שמן זרעי ענבים: משמש כהזנה לגוף וגם כמסיר איפור עיניים.

4. שיבולת שועל ("קוואקר"): מצוין לאכילה, וכשטוחנים אותו דק ומערבבים עם קצת מים הוא נהיה מסיכת פילינג נהדרת לפנים.

מוזמנים לשתף במוצרים שלכם.
🕒 פורסם בתאריך: 24/04/2015 23:05
ונזכרתי בעוד משהו:

סודה לשתייה: גם לאפייה, גם לנקיון וגם משמש כרכיב בהכנת שמפו ביתי.
🕒 פורסם בתאריך: 25/04/2015 04:05
@Yellow אפשר את המתכון לשמפו הנ"ל? תודה!
🕒 פורסם בתאריך: 25/04/2015 13:59
@shuli לדעתי לפי מדיניות הפורום לא ניתן להעלות לינקים. תרצי להשאיר מייל ואשלח לך קישור?

זה מתכון שמצאתי באיזשהו בלוג יופי.
🕒 פורסם בתאריך: 25/04/2015 15:12
מכונת תספורת בעלת להב במרחק משתנה: טובה לגילוח עד לרמת הזיפים (לא צריך סכינים, קצף וכו') וכמובן לתספורת.
🕒 פורסם בתאריך: 25/04/2015 18:14
דבר נוסף: חומץ טוב גם נגד קשקשים. פשוט שוטפים בו את השיער לפני השמפו. ככה כמה פעמים עד שהנבלות נעלמים D:
🕒 פורסם בתאריך: 26/04/2015 00:51
המקבוק אייר שלי: תחנת עבודה, מכשיר טלוויזיה סלקטיווי (כי אין לנו וגם לא יהיה), נגן מוסיקה וכלי מעקב חסכונות - all rolled into one :)

(נ.ב. המק נקנה במיטב כספי למרות חלופות זולות יותר - ומחזיר את ההשקעה עשרת מונים בינתיים. 3 שנות הנאה ללא תקלה - so far so good)
🕒 פורסם בתאריך: 03/05/2015 10:12
Master Slicer

פשוט אין על הפשטות והיעילות שהמוצר הזה עשה לי במטבח, לא צריך חשמל, דקה עבודה וזה קוצץ בצל, סלט וגם משמש כבלנדר וכמובן נוח וקל לניקוי.

שווה כל שקל
🕒 פורסם בתאריך: 03/05/2015 12:26
כפית רשת לתה: במקום לקנות תיונים בכמעט שקל לאחד, אני קונה את החומר האמיתי (תה ירוק, קמומיל, לואיזה) ב5 ש"ח ל100 גרם ומכין ~40 כוסות בפחות משליש המחיר של 20 תיונים (קופסה עולה 17-20 ש"ח).

והכי חשוב - זה יותר טעים מאשר המקבילה של ויסוטצקי!
🕒 פורסם בתאריך: 03/05/2015 12:31
שטיח פרסי בן 30 שנה - מצויין לתרגולי יוגה ואירוח בסגנון אוריינטלי והערך שלו עולה עם השנים!

D: