⬅ חזרה לאינדקס

Interactive brokers HK

🕒 פורסם בתאריך: 03/05/2018 13:03
שלום אני חדש בפורום וניסיתי לקרוא כל כך הרבה פוסטים בשביל לקבל להבין וללמוד את השימוש באמצעות IB ישראל כגוף מתווך Inter-IL.

התעניינתי מולם בפתיחת חשבון מסחר ונאמר לי שבשביל שלא יחולו הגבלות על החשבון יש לי אפשרות לעשות זאת מול IB הונג קונג.

קיבלתי דרך דיבידעת את התנאים של 0.9 סנט למניה + 1.4 מינימום לפקודה.

בנוסף מינוף של 6 על החשבון.

עוד לא פתחתי חשבון, רציתי בבקשה לדעת למי שיודע או כבר מתעסק איתם .

1 נושא האמינות והשירות הכללי.

2 משיכות כספים - האם יש בעיות כאלה כמו שקורה לברוקרים קטנים שלא עומדים במילה שלהם , כמה זמן מרגע המשיכה הכסף מגיע לחשבון בנק בארץ ?

3 האם הכסף באמת מגיע לאינטראקטיב בארהב דרך החשבון בסיטי בנק ישראל ואין לי מה לחשוש ?

4 האם יהיה לי ביטחונות על הכסף , מתכוון לפתוח חשבון של עד 10K למסחר יומי בלבד .

5 כל דבר שיכול לעזור לי להבין מול מי יש לי עסק כי אני קורא המון ומנסה להרכיב את הפאזל על כל חלקיו השונים.

אשמח לעזרה בנושא בבקשה !

אחלה יום אנשים !
🕒 פורסם בתאריך: 03/05/2018 13:50
משהו לא ברור,

בכותרת אתה מתייחס לסניף אינטראקטיב הונג קונג, אבל אז שואל לגבי אינראקטיב ארה"ב.
🕒 פורסם בתאריך: 03/05/2018 13:56
אמנם תחתי דרך המתווך הישראלי, אך איני נעזר בהם, אלא באתר בלבד ובמקרה הצורך בצ'אט באתר (באנגלית).

לא קשור למתווך.

החשבון שלך הוא באינטראקטיב באינטראקטיב ארה"ב.

המשיכה נעשית ישירות מהאתר ומגיע לבנק שלך הישראלי.

הכסף באמת מגיע.

לגבי חששות, יש כאלה כאן שחוששים ויש כאלה שלא. בעיקר בנוגע ליכולת המתווך למעול בכספים.

אין בטחונות למקרה שתעשה שטויות בתור סוחר יומי.

יש בטחונות למקרים של תקלות מערכת עד לסכום של $250,000.

ד.א. אני חושב שאתה צריך מינימום של $25,000 כדי להיות סוחר יומי.
🕒 פורסם בתאריך: 03/05/2018 14:09
הכותרת היא לכוונה של חשבון מסחר באינטראקטיב ישראל

ויש להם חשבון שנקרא הונג קונג שבו אפשר להפקיד פחות מ 25K לצורך מסחר יומי בלי הגבלות של הרגולציה האמריקאית למסחר יומי של 3 פעולות בשבוע .

חשבון אינטראקטיב ישראל הונג קונג זה אותו גוף שפותח חשבונות רגילים פשוט מאפשר לסחור בלי הגבלות של פעולות וחשבון קטן מ-25K.

זה מכל הבירורים שעשיתי מולם קיבלתי את המידע הזה.

זה שמסחר יומי קשוח ואגריסיבי אני מודע ומכיר את התחום .

השאלה שלי הייתה בנוגע לאמינות הברוקר ושזה לא סתם חלטורה ושאינטראקטיב ארהב אכן מפקחים ומכירים במתווך הישראלי שהוא רק עוזר בקישור לקוחות נוספים לעבוד מול הברוקר הגדול בעולם .

כלומר אני יכול לדבר ישירות עם IB לאחר פתיחת החשבון עם המתווך הישראלי ?

ומשיכות זה מהאתר אחרי שאקבל שם משתמש וסיסמא מ IB ישראל נכון ?
🕒 פורסם בתאריך: 03/05/2018 14:17
האם תקבל את הטבת דיבידעת על אינטראקטיב הונג קונג?

כן. החשבון שלך הוא ב-IB ולא אצל המתווך.

את המשתמש והסיסמא אתה קובע.

שוב, המתווך הישראלי הם לא ברוקר. החשבון שלך הוא ב-IB (בין עם אמריקאי/הונג קונק).

עם זאת, עלתה כאן תהייה בפורום לא פעם כמה אפשר לסמוך על המתווך שהרי יש לו אישור לבצע פעולות בחשבון שלך.

אני מניח ש-IB יתנתקו מהם במהרה עם המתווך יעשה דברים אסורים, ועל כך אני סומך ולכן לא חושש.
🕒 פורסם בתאריך: 03/05/2018 14:25
אני מבין

קודם כל הרגעת אותי ככה שזה עוזר לשמוע מישהו עם ניסיון מולם .

במיוחד שיש כל כך הרבה חרטה בתחום הזה שאני כבר מכיר ומודע .

כן כן... את השם וסיסמא אני קובע ואכן הנציג אמר שהוא יעזור לי במילוי הטפסים ואם צריך שינוי הוא צריך את השם והסיסמא שהוא יוכל לעבוד מול IB ארהב כדי לקדם את המסמכים ואז אוכל להתקדם בלי קשיים מול IB ישירות .

וכן ממה שהבנתי כן התנאים חלים גם על החשבון HK שמאפשר מסחר יומי פחות מ-25K בלי הגבלה על פעולות במהלך השבוע - לגבי השאלה שלך דיבידעת.

אתה עובד עם IB ישראל הרבה זמן כבר ?

במידה וארצה לקבל את הטפסים לצורך הגשת המס בארץ , זה עניין של בקשת טופס עם פרטי הרווח / הפסד באותה שנה ואז לעשות זאת כבר בעצמי בישראל נכון?

או שזה מורכב יותר מכך ?

המון תודה על העזרה .
🕒 פורסם בתאריך: 03/05/2018 14:34
אני לא הייתי מוכן להביא להם את המשתמש והסיסמא, והתעקשתי שפשוט יסבירו לי מה לעשות במסכים השונים.

כשנה וחצי.

תוכל להפיק לעצמך את הטופס באתר.

ההגשה עצמה ואיך ממירים את הרווחים וההפסדי מדולרים לשקלים הם לא פעולות טריוויאליות, הרוב משתמשים ברו"ח לפחות בשנה הראשונה.
🕒 פורסם בתאריך: 03/05/2018 14:36
יעקב

תודה לך על העזרה והמענה, נשמע שלא צריכה להיות בעיה בנושא הזה.

במידה וארצה לשנות סיסמא לאחר שאתן את הפרטים למתווך שיוכל לעזור לי בקידום המסמכים, אני מניח שלא צריכה להיות בעיה נכון ?

ואכן כך אעשה אעזר ברו"ח בתור התחלה כי זה כבר עבודה מול ברוקר זר וחלה עלי חובת הדיווח.
🕒 פורסם בתאריך: 03/05/2018 15:32
אשמח לקבל עוד תגובות אם מישהו עובד עם IB ישראל ופתח חשבון למסחר יומי HK .

תודה
🕒 פורסם בתאריך: 03/05/2018 18:02
האם מישהו יכול לשלוח לי למייל איך נראים הטפסים שאמורים להגיש למ"ה ממערכת IB ? טפסים מצונזרים כמובן.
🕒 פורסם בתאריך: 04/05/2018 10:49
סליחה שאני מציף אבל בבקשה עוד אנשים יכולים לעזור ולהגיב .

תודה
🕒 פורסם בתאריך: 04/05/2018 15:17
חיפוש בפורום יעלה המון דיונים עם תשובות לשאלות שלך. חפש "איטראקטיב ישראל" ו"Mexem" (שמם הנוכחי).