⬅ חזרה לאינדקס

מטבח

🕒 פורסם בתאריך: 27/04/2015 22:25
שלום לכולם.

קניתי דירה לאחרונה דרך עמותת רכישה (לפני שאתם יוצאים עלי, זה היה לפני שגיליתי את האתר הזה) ועכשיו, כשהמבנים כבר מוקמים, הקבלן רוצה לדעת אם יש שינויים שאנחנו רוצים לעשות בדירה תוך כדי הבניה.

אשתי ממש רוצה לעשות שינויים במטבח (כי הסטנדרט מעפן ונראה שהאדריכל שתכנן את המטבח לא השתמש במטבח מימיו)

ממה שהבנתי עד כה, כל שינוי במטבח יעלה לי הון תועפות במידה ואני אעשה אותו דרך הקבלן/ קבלן המטבחים איתו הוא סגר ולכן עדיף לי לקבל מהקבלן זיכוי על המטבח ולקנות מטבח לבד.

השאלות שלי הן:

א. האם יש למישהו כאן המלצות על מקומות זולים וטובים לקנות בהם מטבח (שיש + ארונות)?

ב. האם יש לכם טיפים למה כדאי לחפש/ מה כדאי לעשות כדי לצמצם את ההוצאה הזאת למינימום?

תודה מראש לכל המגיבים
🕒 פורסם בתאריך: 28/04/2015 07:58
יש לי ניסיון טוב עם חמישה מטבחי איקאה במהלך השנים האחרונות. עבורי ועבור משפחה.

היתרונות : המטבח מגיע אליך תוך 48 ! שעות לבית מרגע התשלום, אחריות ל-10 שנים, מחיר מעולה, עלות תועלת אדירה, סתם לסבר את האוזן מטבח של כ-12 מ' ארונות ו5 מטר שיש כ-15-17K שח.

החסרונות: המטבחים עשויים MDF ולא סנדביץ שהטענה העיקרית כנגד זה היא העמידות כנגד מים. לנו בכל המטבחים המדוברים זה לא הפריע למעט העובדה שהקנט שתוחם את ארונות המטבח התחתונים יכול להירטב בשטיפה. אבל מכיוון שכל המטבח מוגבה על רגליים הוא עצמו לא יכול להינזק ובמקסימום מחליפים את הקנט עניין של פחות מ-200 שח.

רק נקודה קטנה נוספת : חובה לקבוע פגישת ייעוץ לפני הגעה לתכנון מטבח.
🕒 פורסם בתאריך: 28/04/2015 15:16
גם אני ממליצה על איקאה, יש לנו מטבח איקאה 12 שנה והוא נראה ומתנהג כמו חדש
🕒 פורסם בתאריך: 28/04/2015 17:10
אני עשיתי אצל נגר פרטי, מטבח של 8 מ' ארונות ו-5 מ' שיש, כולל קישוט זכוכית לקלפות וכיור נירוסטה גדול ב-12800 ש"ח.

ממליצה מאוד על וי.אי.פי מטבחים במושב בן זכאי- ממש אמין, הכל הגיע בזמן וללא תקלות ובאיכות גבוהה. המטבח רק בן שלושה חודשים אז אין לי יכולת להעיד על עמידות אבל שמעתי המלצות עליו מעוד מקומות..

בהצלחה!
🕒 פורסם בתאריך: 28/04/2015 17:20
רצוי שלפחות הארון מתחת לכיור יהיה סנדויץ. אם לא גם לא נורא. אם יש רטיבות והארון לא סנדויץ הוא יכול להתעוות קצת מניסיון.
🕒 פורסם בתאריך: 29/04/2015 12:11
סבבה, קבעתי פגישה עם איקאה - נראה איך הם.

לקחתי לתשומת ליבי גם את ההערה על הסנדוויץ'.

אשמח לקבל עוד טיפים חשובים שכאלו/ המלצות למקומות נוספים.