🕒 פורסם בתאריך: 01/05/2015 14:35
כבר תקופה ארוכה שאני מנסה לשכנע את אשתי לחסוך ולהמנע מהוצאות מיותרות/ מטופשות(עוד לפני שגיליתי על האתר הזה).
נסיונות לדבר על ליבה על חשיבות החסכנות לא הועילו.
מעבר מאשראי למזומן לא הועיל (היא פשוט התחילה לבקר מדי יום בכספומט)
רישום ההוצאות לא הועיל (יש לי באקסולידית עמודת "שטויות" ואין חודש שהיא לא טורחת למלא אותה)
הפרדת חשבונות בנק עזרה חלקית (כי היא באה אלי כל פעם שהיא נכנסת למינוס ו20 אש"ח שהשארתי בחשבון כשעברתי בנק נגוזו כלא היו).
נסיונות לשכנע אותה לעבוד בעבודה משתלמת יותר נפלו על אוזניים ערלות ואפילו הזיקו כי עכשיו יש לה אנטי לעניין.
העובדה שאין לנו יותר מקום בבית לכל הג'אנק שהיא קונה גם לא עוצרת אותה, אז עכשיו גם יש לנו בבית ארגזים מלאים בכלים שאין להם שימוש.
היה כאן פוסט של המשקיעה בבלוג לפני כמה זמן עם עצות למצבי, אבל גם זה לא עזר.
מישהו יכול לחשוב על דרך לשכנע אותה להפסיק לקנות מכל הבא ליד ולתפוס את עצמה בידיים?
נסיונות לדבר על ליבה על חשיבות החסכנות לא הועילו.
מעבר מאשראי למזומן לא הועיל (היא פשוט התחילה לבקר מדי יום בכספומט)
רישום ההוצאות לא הועיל (יש לי באקסולידית עמודת "שטויות" ואין חודש שהיא לא טורחת למלא אותה)
הפרדת חשבונות בנק עזרה חלקית (כי היא באה אלי כל פעם שהיא נכנסת למינוס ו20 אש"ח שהשארתי בחשבון כשעברתי בנק נגוזו כלא היו).
נסיונות לשכנע אותה לעבוד בעבודה משתלמת יותר נפלו על אוזניים ערלות ואפילו הזיקו כי עכשיו יש לה אנטי לעניין.
העובדה שאין לנו יותר מקום בבית לכל הג'אנק שהיא קונה גם לא עוצרת אותה, אז עכשיו גם יש לנו בבית ארגזים מלאים בכלים שאין להם שימוש.
היה כאן פוסט של המשקיעה בבלוג לפני כמה זמן עם עצות למצבי, אבל גם זה לא עזר.
מישהו יכול לחשוב על דרך לשכנע אותה להפסיק לקנות מכל הבא ליד ולתפוס את עצמה בידיים?