⬅ חזרה לאינדקס

שופרסל cal

🕒 פורסם בתאריך: 25/06/2018 06:36
היי בוקר טוב !

למישהו יצא לראות את הכרטיס החדש?

מה הוא באמת עולה לי?
🕒 פורסם בתאריך: 25/06/2018 06:56
שנה ראשונה חינם ללא דמי חבר לשופרסל וללא דמי ניהול לכרטיס האשראי.

לאחר שנה צריך לנהל באזר טורקי כדי לבטל דמי חבר.

שים לב שלכרטיס החדש של שופרסל דרך כאל אין אפשרות צבירת מיילים לחברות תעופה. בקודם היה.

אני מחזיק בו כדי לקבל את ההנחות המצויינות של מועדון שופרסל אבל אבטל אותו בתום התקופה עם ייתעקשו על עמלות.

יש לי כרטיס נוסף club 50 ללא עלויות לכול החיים + צבירת מיילים.
🕒 פורסם בתאריך: 25/06/2018 09:59
הם נותנים סבסוד של 180 שח לעגלת הקניות הראשונה לאחר הנפקת הכרטיס, שזה בוודאי משמעותי (רק לוודא שעדיין בתוקף, לפחות עד לפני שבוע היה).

יש גם מבצעים רק למחזיקי כרטיס...

לא עשיתי את הכרטיס אבל נראה לי ששווה כל עוד יש פטור מדמי כרטיס שלא שוכחים מתי מסתיים, וכל עוד לא צורכים אשראי בריבית מכאל
🕒 פורסם בתאריך: 25/06/2018 10:26
כן, שכחתי להזכיר את זה ואכן לאחר שקיבלתי הייתה לי חגיגת בשרים בחינם למרות המחיר המופקע שלהם [עופות ובשרים], אבל, היי, נותנים - תיקח.

עד היום רכישות בכרטיס האשראי שלהם פחות מ 300 בחודש כי אני קונה רק מה שבמבצע - מבצע + הנחת מועדון וגם 5% הנחה על מותגי הבית.

את כול שאר המוצרים קונה בשוק פייסל הגדול שאצלו מחירי פירות ירקות ב כ60% זול יותר מהסופרים.
🕒 פורסם בתאריך: 25/06/2018 10:50
עושה רושם שהמעבר מלאומי קארד זיעזע את עולמם. זוכר ביקורים בהם השיווק של הכרטיס היה ממש אגרסיבי בסניפים (ועדיין לא נראה שבאו על סיפוקם). זה בטח סיוט לחברה לשחזר את בסיס המנויים מאפס ולהשיג הסכמות וחתימות מהלקוחות מחדש.
🕒 פורסם בתאריך: 25/06/2018 10:50
180 ש"ח זה סכום שבו אפשר לקנות אותך?

הכרטיס הזה בסך הכל הוא מכירה של הפרטיות שלך תמורת הנחות מינוריות אם בכלל ביחס לרמי לוי וחנויות זולות אחרות.

צריך למלא יותר מדי פרטים אישיים כדי לקבל את הכרטיס ושופרסל גם מנתחים את הקניות שלך.

הכי מחליא הוא השיווק האגריסיבי של הכרטיס בחנויות. שופרסל מעסיקים אנשים שיטרידו את הקונים בחנות.
🕒 פורסם בתאריך: 25/06/2018 10:51
אני מקווה בכל ליבי שהם ייכשלו ולו רק כדי להעניש אותם על ההטרדות שהלקוחות חווים.
🕒 פורסם בתאריך: 25/06/2018 11:15
כמו שכתבתי לא עשיתי הכרטיס הזה, יש לי כרטיסים טובים אחרים עם הטבות וצבירות ולא רואה עצמי באמת משתמש בכרטיס שלהם.

הם מנתחים הקניות שלי גם ככה בתור חבר מועדון רגיל ללא כרטיס. נכון זו לא רשת מהזולות, היתרון שלה אצלי גיאוגרפי בעיקר.. אבל מקבל זיכויים והנחות באפליקציה, לפעמים לא רעות. הכל יחסי
🕒 פורסם בתאריך: 25/06/2018 11:39
אני חולק על התגובה שלך:

1. 180 ש"ח זה 180 ש"ח וזה לא הולך ברגל. זו מתנה נאה כמחווה להצטרפות.

2. לא ממלאים שום פרטים נוספים. טופס ההצטרפות הוא סטנדרטי לחלוטין - שם, ת"ז, חשבון לחיוב בבנק, כתובת, בלה, בלה ושום דבר מיותר אחר.

מסכים אתך על דרך השיווק האגרסיבית וגם לי זה טירלל ת'מוח אבל זו לא סיבה לנקמה ולאחל להם להיכשל. הם לא נכשלו, בחודש-חודשיים הראשונים הצטרפו למעלה מ 300K לקוחות מהמעבר מהכרטיס הישן לחדש וגם לקוחות חדשים.

אני לא מסמפט את הכרטיס החדש. אני רק לוקח ממנו את ההטבות ואם בזמן החידוש ידרשו עמלות אז אעיף אותם.

אכן, ופעם בחודש אני מקבל קופונים אישיים עם הנחה משמעותית מאוד + כפל מבצעים על מוצרים שרכשתי בעבר.

בנוסף, אפשר למלא טופס של 5 מוצרים שאתה קונה בקביעות ומקבלים עליהם + 5% הנחה + כפל מבצעים. מה רק בזה?

[אוף טופיק]

אם אכנס לפרופיל הפייסבוק שלכם אני אגלה יותר פרטים אישיים שלכם מאשר שופרסל יודעים עליכם.
🕒 פורסם בתאריך: 28/06/2018 12:57
השאלה היא האם זה בכלל רעיון טוב שרשת מזון מתחילה לעבוד בשוק של כרטיסי אשראי והאם כדאי לנו לתמוך ברעיון.

לא הכל זה רווח כך כלכלי. גם אם הם מציעים 180 ש"ח וקופונים, זה לא אומר שכדאי לנצל את זה בתור אדם חושב.

קודם כל הרעיון של אשראי לצורך קניית מזון מגוחך ומאוד לא סולידי. אני זוכר פרסומות שלהם לקראת פסח, בהן הציעו לציבור לקנות אוכל לחג ב-3 תשלומים. שנית, ההטרדות בחנויות לדעתי כן מהוות אישיו. מילא הטרדת לקוחות בקופות הרגילות אבל לא פעם הם שולחים איש מכירות שיטריד את הקונים בקופות האוטומטיות...

הסיפור הזה קצת מזכיר את משתמשי הפורום שעוברים לפפר בשביל מאתיים ש"ח ואז מגלים שזה בכלל לא בנק רציני (חסרים פיצ'רים בסיסיים) ואין שם שום דבר "דיגיטלי" יותר מהסניפים הרגילים. בסה"כ גימיק...

בפייסבוק אפשר לבחור את מי לשתף בפרטים. לעומת זאת שופרסל וחברות כרטיסי האשראי ימכרו את המידע שלך לכל המרבה במחיר.

בארץ הנושא פרוץ לגמרי כי כל חנות קטנה מבקשת לדעת את תעודת הזהות של הלקוח ואז אפשר לעשות הצלבת נתונים בין כל החשבונות של אותו אדם (שוב כי כל המאגרים נסחרים בין המפרסמים).
🕒 פורסם בתאריך: 28/06/2018 13:21
@sogi , למה אנשים מדברים ונרשמים לכרטיס האשראי של אל-על -כי יש הטבות.

למה לוקחים כרטיס אשראי של שופרסל? כי מקבלים הנחה ממשית + כפל מבצעים ברגע הרכישה ולא זיכוי הזוי [קאש-בק] שכמעט לא ניתן לממש בכרטיסים אחרים.

יש לך אפשרות לשלוט בגובה האשראי והתשלומים, למשל לא לשלם בתשלומים ואז כול 10 לחודש משלמים וזה כמו הלוואה חינם לחודש.

אני חושב ששופרסל ישמור את הפרטים שלך כמו בפורט-נוקס ולא יעבירו לצד ג' שמתחרה בהם, כך אני הייתי עושה אם הייתי מנכ"ל שופרסל, בקשר לכרטיסים אחרים ללא מיתוג קימעונעי אין לי תשובה אבל אני לא חושב שנוי-פארם ימכרו מידע לסופר-פארם שמתחרה בשופרסל שרכשה את ניו-פארם וההיפך...
🕒 פורסם בתאריך: 28/06/2018 14:23
זה לא שרשת מזון מתחילה לעבוד בשוק כרטיסי האשראי, זאת חברת כרטיסי אשראי שמוציאה כרטיס בשת"פ עם חברה כלשהי (במקרה הזה - רשת מזון).

המנפיק של הכרטיס הוא עדיין חברת האשראי, עם כל החוקים והמגבלות שחלות עליה.

שת"פים בסגנון זה לא משהו נדיר בעולם, ולרוב מאוד רווחי ללקוחות (רוב כרטיסי האשראי שלי הם בשיתוף רשת מלונות/חברת תעופה או משהו בסגנון).

איך אתה יכול להגדיר "הלוואה בחינם" כ"לא סולידית"? חינם זה הדבר הכי סולידי שיש :-)

כל עוד קיבלת 200 ש"ח מתנה, והזמן ש"בזבזת" על זה שווה לך פחות מ200 ש"ח, אני לא מבין איפה הבעיה.

אני לא יודע על איזה כרטיסים אחרים אתה מדבר, אבל בכרטיסי קאש-בק נורמליים אין שום בעיה לממש את הקאש-בק - אתה מחליט מתי ופשוט רושמים את הסכום הזה כזיכוי בחשבון האשראי שלך. (נכון שלפעמים יש מינימום למימוש, אבל הוא לא מאוד גבוהה).