⬅ חזרה לאינדקס

התלבטות בקשר ללימודים וקריירה

🕒 פורסם בתאריך: 25/06/2018 21:33
שלום לחברי הפורום הנכבדים

אני אבי חייל משוחרר בן 22 עובד בתחום האבטחה כרגע

במשך תקופה ארוכה מעסיקות אותי מחשבות שונות בנוגע לעתידי והייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם

אני בן אדם שמתחבר מאוד למקצועות הומניים עיוניים ומתקשה במקצועות ריאליים

אני מאוד מתלבט בשאלה האם לפנות ללימודי מקצוע או ללימודי תואר ראשון

והאם אתם מכירים לימודי מקצוע או תארים שיאפשרו לי להתפרנס בצורה מכובדת בסופו של דבר
🕒 פורסם בתאריך: 25/06/2018 21:42
היי אבי,

כשאתה אומר שאתה מתחבר ללימודים הומניים. אתה מתכוון שאתה באמת נהנה מהלימודים האלה ורואה בללמוד ערך? או שזה פשוט מה שהיית מצליח בו יותר בבית ספר ואם כבר ללמוד משהו אז זה?

יש הרבה מקצועות היום, וממש לא כולם ריאליים. השאלה זה למה אתה בכלל מתחבר בקריירה? באיזה סוג עבודה אתה רואה את עצמך בעתיד?
🕒 פורסם בתאריך: 25/06/2018 22:33
היי, אני נהנה מצבירת ידע אני אדם סקרן מאוד מטבעי שהרבה פעמים לומד באופן עצמאי על הנושאים שמעניינים אותי אם זה פיננסים אקטואליה לימודי שפות

בעתיד אני רואה את עצמי בסוג עבודה שבה אני מומחה בעל ידע רב בתחומי שמייעץ ועוזר לאנשים הפונים אליי
🕒 פורסם בתאריך: 26/06/2018 09:39
ובכן, במקומך הייתי מחפש משרות בסגנון של מה שתיארת, ובודק עם אנשים בתחום היום מה תנאי השכר, ביקוש בשוק, האם קיים למקצוע עתיד וכו'.

אני חושב שאם הולכים ללימודים לא ריאליים, אז צריך ללכת רק אם באמת מעניין אותך ללמוד או כי אתה רואה שזה משתלם לך כלכלית.
🕒 פורסם בתאריך: 26/06/2018 09:50
בלימודים ריאלים השיקולים שונים?
🕒 פורסם בתאריך: 26/06/2018 10:21
זה מה שאני בא לשאול פה.. האם אנשים יכולים לזרוק לי הצעות למשרות בסגנון הזה שמאפשרות להתפרנס בצורה מכובדת...

בתחום האבטחה אני מגיע ל10k נקי

קשה לי לחשוב על אופציה שאני הולך להשקיע 3 שנים בלימודים כלשהם שבסופם אשתכר 6.5-7,K בסופו של דבר
🕒 פורסם בתאריך: 26/06/2018 17:01
כמו שניסחתי את זה אתה צודק. התכוונתי לומר פשוט שבדרך כלל לימודים ריאליים באים עם הצדקה כלכלית בסוף, ושזה פחות נפוץ בלימודים הומניים.

אם אתה רק מחפש שמות של משרות, קשה לומר שאני יכול לעזור יותר מזה שתחפש בגוגל או תחשוב בעצמך.

אם אתה בכל זאת מחפש עצה רחבה יותר - מה שהייתי עושה במקומך זה לכתוב רשימה דל משרות פוטנציאליות (שיווק, הוראה, חשבונאות, עיצוב גרפי וכו' וכו' וכו'), שואל אנשים בתחום איך העבודה, ומברר גם מה תנאי השכר - וממשיך משם.