⬅ חזרה לאינדקס

סלולרי ב-1 שקל לחודש אצל רמי לוי - לעבור?

🕒 פורסם בתאריך: 11/07/2018 14:51
שלום כולם,

לפני כחודש הצטרפתי למועדון של רמי לוי ולו רק בגלל שכמעט את כל הקניות אני עושה שם אז אני זוכר להנחה פה ושם על מה שאני קונה. הכרטיס בשנה הראשונה לא עולה כסף ובגלל שאחר כך הוא עולה 18 שקל לחודש בערך , אני מתכנן להפסיק את החברות , אלה אם יתנו לי את ההמשך גם בחינם.

ואז רמי לוי השיק אתר עם כל ההטבות שלו. ומפורסם שם תוכנית של 8 ג׳יגה גלישה + טלפון ב-1 שקל לחודש בשנה הראשונה ולאחר מכן 24 שקל לחודש (היום אני משלם 22 שקל לחודש למנוי).

האותיות הקטנות: יש הרשמה של 49 שקל.

ועכשיו אני תוהה האם ה שווה את זה. כספית זה שווה את זה.אני מאמין שעדש שתגמר השנה כבר יהיו חברות שמציעות מבצעים מספיק טובים אחרים (אולי לא בשקל כמובן....) , אז אני לא חושש מלאבד את החבילה שלי.

הדאגה שלי היא שחייבים להשתמש בכרטיס של רמי לוי לרכישה. האם אתם יודעים מה קורה אם מבטלים אותו אבל עדיין יש חיובים אחר כך? איך זה עובד? אם אצליח לפתור את הבעיה הזו כניראה שאעבור. נראה לי די משלם וחוסך לי 406 שקל בשנה יחד לשני מנויים ( חוץ מהחודשים בסוף התוכנית של השנה , שאני לא יודע מה יהיה אחרי שאבטל את הכרטיס) .

מה דעתכם?
🕒 פורסם בתאריך: 11/07/2018 20:42
האם 8 ג'יגה בחודש זה מספק אותך? האם החבילה כוללת שיחות לחו"ל? היום ברוך השם זה פקטור משמעותי. מעבר לכך, תלוי בקליטה ובשירות הלקוחות.

ממליץ לך לבדוק גם האם יש התחייבות לרכוש בסכום מסוים בכרטיס מועדון הלקוחות של רמי לוי ברשת בחודש והאם בסיום השנה הראשונה יש 'דמי מעבר תכנית'.

מה גם שאתה מתכנן להפסיק את חברות המועדון שלו לכן לא הייתי ממהר לקפוץ על המציאה ולבדוק את הדברים לעמקם.

בגדול כל חברות הסלולר אותו דבר. אין הבדל משמעותי ביניהם בהיבט המחירים ואף אחד לא נותנת שום ערך מוסף משמעותי מחברה אחרת.

לפני מספר חודש הוקמה WE4G עם מחיר 29 ש"ח 'לכל החיים' (נתון לפירוש רש"י) - הרבה מאוד תלונות היו לאנשים על שירות הלקוחות ואיכות הקליטה (המחיר לא היה כ"כ פקטור).לא נרשמה נהירה מסיבית אליהם, ובעיקר רוב הציבור בתחושה כזו או אחרת רוצים לעבור לחברות הקטנות (גולן טלקום, 019 טלזר, WE4G, הוט מובייל וכו') בעיקר מרוח הנקמה ב-3 החברות הגדולות על כך ששדדו את הציבור במשך שנים רבות.

רמי לוי טוב בקמעונות וברשת הסופרים שלו (דרך אגב, הוא גם איש חסד גדול) אבל לתפיסתי האישית, אני מעדיף להיות בחברה שמקצוענית בייעוד שלשמו היא הוקמה מאשר בחברה שזה מבחינתה 'על הדרך'.

בשורה התחתונה 'מחדש חדשים זורע מלחמות', אם טוב לך בחברת הסלולר שאליה אתה משתייך היום, ממליץ לך להישאר בה.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2018 16:04
טוב לי בחברה שלי , אבל אולי יהיה לי טוב יותר בהמשך :)

ועכשיו ברצינות , לא נתקלתי באף חברת סלולר שלא הייתה לה קליטה כמו שצריך ועברתי כמה כאלה. 8 ג׳יגה זה בהחלט מספק ולגבי שיחות לחו״ל , אנחנו לא משתמשים בהן, אלה בסקייפ לרוב. כך שאין צורך.

אכן, השאלה הגדולה היא לגבי מה קורה עם המועדון בהמשך מבחינתי.

מקווה שאולי יש כאן יודעי דבר שמכירים את האותיות הקטנות שם.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2018 16:14
לעניות דעתי וגם מנסיון מסכים חלקית, אבל בכללי אתה צודק.

יש לי שני סימים והקליטה של 012 טובה יותר 054...למה? לא יודע, הרי 012 משתמשת בתשתית של 054.

גר בצפון.