⬅ חזרה לאינדקס

יד 2

🕒 פורסם בתאריך: 21/09/2018 07:08
הי, מעונינת לרכוש שידה בת מספר מגרות לחדר שינה בבית ההורים המבוגרים. פעם ראשונה שקונה ביד 2. רציתי לבקש טיפים מבעלי נסיון.

איך אתם ממליצים להמנע מהתרוצצויות מיותרות ומרוחקות?

לגבי הובלות קטנות - בהנחה שאין רכב ואין מבנה גוף מתאים להובלות (אם הייתם רואים אותי הייתם מבינים מיד :) ) מה הפתרון שלכם?

תודה
🕒 פורסם בתאריך: 21/09/2018 09:49
ההפרש במחיר שווה את זה? את הנסיעה לראות בכמה בתים במקומות שונים? את הזמן והאנרגיה?

תחפשי באינטרנט הובלות קטנות. יש כאלה שמחזיקים טנדר או רכב מסחרי קטן בדיוק בשביל דברים כאלה. אני מעריכה שזה יוסיף לך עוד 200 ש"ח למחיר השידה. עדיין שווה לך? אין אח/בן זוג/ ידיד שיכול לעשות את ההובלה?

*אני מסתכלת על הארונות והשידות בבית שלי- בחיי ששום דבר לא קניתי :) או שהבן זוג בנה או שהבן זוג מצא ושיפץ קצת או שקיבלנו ממכר שזרק בשביל חדש.
🕒 פורסם בתאריך: 21/09/2018 10:57
צודקת. עוד לא העליתי את השאלה בפני כל מעגלי המשפחה / חברים.
🕒 פורסם בתאריך: 21/09/2018 20:06
למה לא לחפש בפרצוףספר באחת מקבוצות החינם הללו כמו מתנות, פשפשוק חינם(?). אומנם היצע נמוך אבל שווה לבדוק.

לגבי הובלה שווה לבדוק את קבוצות הפייסבוק של הסטודנטים. בד"כ יש סטודנטים שעושים את זה בתקופה שכזו מאחר והתקופה הקרובה כוללת מעבר של סטודנטים. שווה לבדוק אולי יעשו לך מחיר חברי..
🕒 פורסם בתאריך: 26/09/2018 20:02
הייתי אומר שזו הזדמנות מצוינת לפרויקט diy.

קצת קרשים טובים

בורג פה, בורג שם, לקה, נייר שיוף, פלס, מטר, כמה שעות נגרות ואולי חתך או שתיים ובנית לך שידה לתפארת מדינת ישראל.

אזהרה: זה ממכר.
🕒 פורסם בתאריך: 26/09/2018 22:07
לבדוק באגורה. יש שם המון דברים למסירה.

לרוב יש תמונה ולבקש מידות מדוייקות כדי לוודא שזה מתאים.

קנינו בזמנו מיטה יד שניה מצויינת.
🕒 פורסם בתאריך: 26/09/2018 22:12
וואו

כמה שזה נכון

חצי מהבית שלי- בניתי במו אצבעותיי,

זו חוויה מעשירה (תרתי משמע)

ממליץ להשתמש בלאטות של עץ אורן- לאטה עולה כ500 שח, לא כולל ניסור

אך עמיד ואמין