⬅ חזרה לאינדקס

דעתכם, האם יאושר יצוא קנאביס?

🕒 פורסם בתאריך: 06/11/2018 19:11
האם לדעתכם שבוע הבא ועדת הפנים תאשר יצוא מוצרי קנאביס מישראל?
🕒 פורסם בתאריך: 06/11/2018 19:21
גם אם כן, התחום הזה בבורסה הפך לזירת הימורים. 0 הכנסות, 0 נכסים, 0 חוזים , מזכיר את החברות שהכניסו בלוקצ'יין לשם בתחילת השנה וקפצו רק לפי זה, אפילו שאין שום פעילות בתחום עדיין.

זו תעשיה חדשה, אבל המרווחים בתחום הזה הולכים להשחק כל כך חזק, כי אין דרך לרשום פטנט על צמח, לכן אם עגבניות לא משתלם לגדל בישראל (יותר מטורקיה או דומותיה) אז בטוח שגם קנאביס לא ישתלם.
🕒 פורסם בתאריך: 07/11/2018 00:20
לפני מאות שנים התימנים היו מבשלים את פולי הקפה כדי שהם יהיו עקרים ולא יהיה ניתן לגדל אותם בארצות הייצוא.

היום יש פטנטים קצת יותר מתקדמים שקשורים להנדסה גנטית ורבייה של צמחים.

לכל מוצר יש את מדדי האיכות שלו. בעגבניות המדדים הם בעיקר צבע, גודל, משקל, חיי מדף ואחוז סוכר. כנראה שההפרש במחיר ביננו לבין הטורקים לא מצדיק את ההפרש באיכות.

בקנאביס מדדי האיכות העיקריים קשורים לאחוזי חומר פעיל וליחס בינהם (בעיקר CBD ו THC). בוא נניח לרגע שמבחינת איכות, החומר שגדל בישראל עוקף בסדרי גודל את זה שגדל בטורקיה, גם במקרה כזה לא ישתלם לגדל אותו פה?

מבלי קשר ל 2 הנק' לעיל שבהן על פניו אני לא מסכים איתך, פה אני מעריך שאתה צודק ב מיליון אחוז!
🕒 פורסם בתאריך: 07/11/2018 01:22
יותר בכיוון של הונאה.

לא יודע לגבי טורקיה אבל איכות החומר שגדל בישראל ירוד, משתפר אומנם אך עדיין ירוד.
🕒 פורסם בתאריך: 07/11/2018 16:37
לא יודע אם שבוע הבא יאושר סופית אבל אני 100% שבסופו של דבר יאושר.

אני גם 99% שכל המניות של הקנאביס בארץ בלי קשר לשווי שלהם יקפצו בעשרות אחוזים כשזה יקרה.

(גילוי נאות: מושקע בערך בכל המניות קנאביס בארץ ומורווח כמעט על כולם).

מה שכן, לא משקיע בזה לטווח ארוך.
🕒 פורסם בתאריך: 07/11/2018 18:31
למה לא לטווח הארוך?
🕒 פורסם בתאריך: 07/11/2018 20:10
מעבר לזה לבסוף מדובר בחקלאות. להבנתי הצמח גדל מעולה בדרום/מרכז אמריקה/קריביים ישראל לדעתי לא הולכת להיות שחקנית מטורפת בתחום מבחינת כמויות. אני חושב שינסו לתת ערך בטכנולוגיה/בוטניקה.
🕒 פורסם בתאריך: 07/11/2018 20:12
הזוי בעיני שלא מאשרים יצוא קנאבים, אבל מאשרים יצוא קאבנוס.
🕒 פורסם בתאריך: 07/11/2018 20:18
לא הבנתי

אם ישראל מייצאת, מי היעד?
🕒 פורסם בתאריך: 07/11/2018 20:33
לא ברור בכלל, לרוב המדינות אין בכלל אישור יבוא.
🕒 פורסם בתאריך: 07/11/2018 21:05
כי אין לי שמץ של מושג מה יקרה בטווח הרחוק עם השוק הזה ביחס לעולם, אבל את ההתנהגות הבועתית המושלמת אי אפשר שלא לזהות.

זה כמו ה virutal coins all over again...