⬅ חזרה לאינדקס

סוחר נוסטרו

🕒 פורסם בתאריך: 03/12/2018 19:19
שלום

האם יש כאן מישהו/י שמכיר את תחום הנוסטרו.

אני משקיע בשוק ההון כבר למעלה מ 3 שנים וברוך ה' ראיתי הצלחות יפות עם תשואה דו ספרתית כל שנה.

אני מעונין למסד את עיסוקי בתחום ולחבור לחברת נוסטרו על מנת להפוך את המסחר כהכנסה עיקרית וכן כדי להתמקצע וללמוד תחומים חדשים שעדיין אינני מכיר (שורטים, אופציות, הנפקות וכל שאר המוצרים שהחברים כאן בפורום מטיפים נגדם השכם והערב..).

אשמח לפרטים נוספים למי שמכיר את הנושא מקרוב.
🕒 פורסם בתאריך: 03/12/2018 19:41
תשואה דו ספרתית בשלוש השנים האחרונות זה באמת לא כל כך מרשים כמו שאתה חושב. סוחר נוסטרו נמדד ביכולת שלו לבנות גידורים לחברה תוך כדי יצירת תשואה. כל עוד לא הייתה לך פעילות מסחר מוצלחת במהלך מיתון אי אפשר למדוד אותך בתור סוחר. בהנחה שקניית מדד S&P500 הניבה לכל אחד בשלוש השנים האחרונות 16% וככל הנראה עם בטא נמוכה משמעותית ממה שהחזקת בתור סוחר ( תקן אותי אם אני טועה). בכל מקרה, ללא תואר בתחום, אף אחד לא ייקח אותך ברצינות ( ואני אומר את זה כי אני מכיר מישהו בתפקיד הזה ויצא לי לעבוד מול חבר'ה כאלה).

אם אתה רוצה ללמוד על כל הדברים שהזכרת, זה מצויין, תואר מנהל עסקים עם התמחות במימון, או חשבונאות עם כלכלה יהיה דרך מצויינת להבין את כל אלו אם יש לך ראש לזה. אף חברה לא תתן למישהו לנהל את חשבון הנוסטרו שלה תוך כדי שהיא זו שמלמדת אותו מה העבודה.