🕒 פורסם בתאריך: 08/01/2019 16:13
הסיבה שאני פותח את השרשור הזה עם נושא שנשמע מעט מעורפל ולא ממוקד היא כי אני רוצה שזה ימשיך להיות שרשור מתעדכן בנושא חברות שמתקשרות אלינו ומנסות לפתות אותנו להצטרף לאיזהשהוא פגישה/סמינר/מוצר וכו' וללמוד ולשמוע מהידע הקולקטיבי של החברים מה דעתם, האם מכירים את החברות האלו, האם מנסים להונות אותנו וכדומה.
אז אני אתחיל.
לפני יומיים צלצלו אלי מאזור חיוג 04, הנציגה התחילה לדבר בלי סוף על 'פגישה ליעוץ פיננסי ללא התחייבות', בלה, בלה, בלה.
בצורה מאוד נימוסית עצרתי אותה ושאלתי "מה שמך?, נתנה לי שם שממש נשמע מפוברק [שם אנגלוסקסי אבל עם מבטא, אשכרה צברי].
שאלתי - "איך הגעת אלי, הרי כבר עברתי דירה ...[היא נקבה בשם הישוב הקודם שגרתי לפני 6 שנים]"
השיבה - ממאגר הנתונים שלנו.
אמרתי - "נעים מאוד, מאיזו חברה את"?
השיבה - "לב טוב תכנון פיננסי"
שאלתי - "מה ההתמחות שלכם ומה אתם מנסים למכור לי"?
ענתה - "האם שמעת על פמילי אופיס... "
אמרתי תודה לא, לא מעוניין והשאירה טלפון אם אשנה את דעתי וארצה להצטרף.
אז אני, תולעת אינטרנט מחפש את שם החברה, אין אתר, לא קיימת ברשם החברות, אין מידע על מספר הטלפון.
האם מי מכם שמע עליהם? לדבריה יש להם משרד בתל אביב ובחיפה.
אז אני אתחיל.
לפני יומיים צלצלו אלי מאזור חיוג 04, הנציגה התחילה לדבר בלי סוף על 'פגישה ליעוץ פיננסי ללא התחייבות', בלה, בלה, בלה.
בצורה מאוד נימוסית עצרתי אותה ושאלתי "מה שמך?, נתנה לי שם שממש נשמע מפוברק [שם אנגלוסקסי אבל עם מבטא, אשכרה צברי].
שאלתי - "איך הגעת אלי, הרי כבר עברתי דירה ...[היא נקבה בשם הישוב הקודם שגרתי לפני 6 שנים]"
השיבה - ממאגר הנתונים שלנו.
אמרתי - "נעים מאוד, מאיזו חברה את"?
השיבה - "לב טוב תכנון פיננסי"
שאלתי - "מה ההתמחות שלכם ומה אתם מנסים למכור לי"?
ענתה - "האם שמעת על פמילי אופיס... "
אמרתי תודה לא, לא מעוניין והשאירה טלפון אם אשנה את דעתי וארצה להצטרף.
אז אני, תולעת אינטרנט מחפש את שם החברה, אין אתר, לא קיימת ברשם החברות, אין מידע על מספר הטלפון.
האם מי מכם שמע עליהם? לדבריה יש להם משרד בתל אביב ובחיפה.