🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2019 02:53
שלום רב לכל המבינים בדבר אשמח לעצות וטיפים.
אני גרוש ללא ילדים גר לבד בדירת 3.5 חדרים 10 דקות דרומית מתל אביב.
חשבתי על להשכיר אותה דרך airbnb או דומיו במידה ויש פלטפורמה אחרת טובה ואמינה עם עמלות נמוכות
ישנן 2 אפשרויות:
1. אכין חדר טוב בדירה ואגור במקביל לתיירים. במקרה זה אשמח כיצד להבטיח את שלום הבית שלי את הגבייה וכן מה תיירים אוהבים כדי להיות פופולרי ויקר יותר כמובן
2. כל פעם שיכנס תייר אמצע לי סידור שינה במקום אחר- במקרה זה איך אני מבטיח שהתייר אינו רוצח סדרתי.
אודה למידע רלוונטי ודיון פורה ומועיל
בברכת לעבוד כמה שפחות.
אגב, עבדתי 7 שנים בתחום החשבונאות במקביל היה לי עסק.
התעייפתי מזה, התפטרתי מהעבודה ובמקביל הפסקתי לעסוק כעצמאי.
בתשובות אל תתיחסו לנושא מס הכנסה, מס הכנסה זה התחום שלי, אני מבין הכל ויודע הכל בתחום גם יותר מפקידי השומה ( מבלי להשתחצן) , תשתדלו לענות על השאלות האחרות אשר בהן אין לי מושג קלוש.
אני גרוש ללא ילדים גר לבד בדירת 3.5 חדרים 10 דקות דרומית מתל אביב.
חשבתי על להשכיר אותה דרך airbnb או דומיו במידה ויש פלטפורמה אחרת טובה ואמינה עם עמלות נמוכות
ישנן 2 אפשרויות:
1. אכין חדר טוב בדירה ואגור במקביל לתיירים. במקרה זה אשמח כיצד להבטיח את שלום הבית שלי את הגבייה וכן מה תיירים אוהבים כדי להיות פופולרי ויקר יותר כמובן
2. כל פעם שיכנס תייר אמצע לי סידור שינה במקום אחר- במקרה זה איך אני מבטיח שהתייר אינו רוצח סדרתי.
אודה למידע רלוונטי ודיון פורה ומועיל
בברכת לעבוד כמה שפחות.
אגב, עבדתי 7 שנים בתחום החשבונאות במקביל היה לי עסק.
התעייפתי מזה, התפטרתי מהעבודה ובמקביל הפסקתי לעסוק כעצמאי.
בתשובות אל תתיחסו לנושא מס הכנסה, מס הכנסה זה התחום שלי, אני מבין הכל ויודע הכל בתחום גם יותר מפקידי השומה ( מבלי להשתחצן) , תשתדלו לענות על השאלות האחרות אשר בהן אין לי מושג קלוש.