🕒 פורסם בתאריך: 08/04/2019 22:22
שלום לחברי הפורום.
אני גבר בן 33, לא מעשן, נשוי עם 2 ילדים בני 4.
מאז 2015, אני מבוטח בביטוח חיים בחברת מגדל, כיסוי 1.5 מיליון ש"ח.
הפרמיה החודשית עומדת כעת על 90 ש"ח ועד שנת 2033 (כשהילדים יהיו כבני 18) תעלה ל-320 ש"ח.
באוקטובר 2018 קיבלתי הצעה לביטוח חיים בחברת הראל, כיסוי 2 מיליון ש"ח, עם הנחה בפרמיה של 50% עד שנת 2021 ושל 40% עד שנת 2033. הפרמיה החודשית עומדת כעת על 85 ש"ח ועד שנת 2033 ל-250 ש"ח.
הפוליסה בהראל הופקה בסוף רק בפברואר, אז כעת אני חייב להחליט איזו פוליסה לבטל.
סוכן הביטוח המקורי שלי (שדרכו הפוליסה במגדל) טוען את כל הטיעונים האפשריים שעדיף הביטוח במגדל,
ושבתעריפים החדשים הם יותר זולים מהראל גם ללא הנחה ועוד שלל טיעונים לבטל את הביטוח החדש בהראל.
אך בסופו של דבר, בגלל העבודה שעבורי זה ביטוח מאוד 'טיפש', כלומר כשיש תעודת פטירה ומצבה, בדרך כלל חברות הביטוח ישלמו, אני נוטה להשוות רק את תעריפי הביטוח ולכן רוצה לבטל את ביטוח החיים במגדל, בטח כשסכום הביטוח גדול בחצי מיליון בהראל.
האם אני צודק בראיה שלי? ומדוע סוכן הביטוח המקורי המליץ לא לבטל?
האם זה בגלל הרפורמה בביטוחיי החיים, וכעת יצטרך להחזיר חלק מהעמלות ששולמו לו?
תודה!
אני גבר בן 33, לא מעשן, נשוי עם 2 ילדים בני 4.
מאז 2015, אני מבוטח בביטוח חיים בחברת מגדל, כיסוי 1.5 מיליון ש"ח.
הפרמיה החודשית עומדת כעת על 90 ש"ח ועד שנת 2033 (כשהילדים יהיו כבני 18) תעלה ל-320 ש"ח.
באוקטובר 2018 קיבלתי הצעה לביטוח חיים בחברת הראל, כיסוי 2 מיליון ש"ח, עם הנחה בפרמיה של 50% עד שנת 2021 ושל 40% עד שנת 2033. הפרמיה החודשית עומדת כעת על 85 ש"ח ועד שנת 2033 ל-250 ש"ח.
הפוליסה בהראל הופקה בסוף רק בפברואר, אז כעת אני חייב להחליט איזו פוליסה לבטל.
סוכן הביטוח המקורי שלי (שדרכו הפוליסה במגדל) טוען את כל הטיעונים האפשריים שעדיף הביטוח במגדל,
ושבתעריפים החדשים הם יותר זולים מהראל גם ללא הנחה ועוד שלל טיעונים לבטל את הביטוח החדש בהראל.
אך בסופו של דבר, בגלל העבודה שעבורי זה ביטוח מאוד 'טיפש', כלומר כשיש תעודת פטירה ומצבה, בדרך כלל חברות הביטוח ישלמו, אני נוטה להשוות רק את תעריפי הביטוח ולכן רוצה לבטל את ביטוח החיים במגדל, בטח כשסכום הביטוח גדול בחצי מיליון בהראל.
האם אני צודק בראיה שלי? ומדוע סוכן הביטוח המקורי המליץ לא לבטל?
האם זה בגלל הרפורמה בביטוחיי החיים, וכעת יצטרך להחזיר חלק מהעמלות ששולמו לו?
תודה!