⬅ חזרה לאינדקס

למה לא להתחיל שורט על SPY

🕒 פורסם בתאריך: 10/04/2019 19:25
העובדות:

1. בשלב כלשהו יהיה משבר גדול בשוק , ירידה של כמה עשרות אחוזים בסנופי

2. אנחנו היום בשיא של כל הזמנים בסנופי

למה לא לקנות ETF ממונף עם שורט על הסנופי במקום את הסנוי עצמו?

הרי הלוגיקה אומרת כל זמן שנכס עולה - לא לקנות אותו הוא יקר , כעת שורט הוא זול , נקנה אותו ונמכור אותו ונקנה סנוםי כאשר יהיה משבר רציני (נרויח בנפילה ומהעליה שתעקוב אחרי זה).
🕒 פורסם בתאריך: 10/04/2019 19:37
השאלה מתי.

הסנופי נמצא רוב הזמן ב"שיא כל הזמן".

ככה זה כשאתה מדבר על משהו שעולה לאורך זמן - כל עוד אין ירידות הוא תמיד יהיה ב"שיא כל הזמנים".

ומה העלות של אותו שורט?

וכמה תפסיד אם הסנופי יעלה?

יש סיכוי לא קטן שתפסיד את כל הכסף שלך לפני שיגיע המשבר הבא.
אם אתה חושב שהכיוון הוא למטה זה בהחלט צעד חכם (ומסוכן!) לעשות.

בהצלחה.
אולי.

לך לכל נקודה בהיסטוריה על הגרף של הסנופי ותסתכל אחורה. רוב הזמן המוחלט אתה תהיה בשיא כל הזמנים.

נניח שלקחת מינוף פי 2. אם ימשיכו העליות ב-50% לפני שתגיע הנפילה, אתה תימחק ולא יעזור לך הנפילה.

לא בטוח שאני מסכים עם הלוגיקה שלך. בכל מקרה הלוגיקה שלי אומרת שקשה מאוד לנחש מתי תגיע עליה או ירידה נקודתית.
🕒 פורסם בתאריך: 10/04/2019 20:00
אם אתה אוהב להפסיד כסף זו שיטה לא רעה בכלל, ראיתי טובות יותר אבל זו בהחלט בטופ 5.
🕒 פורסם בתאריך: 10/04/2019 20:08
אוסיף שאני גם אוהב את האנלוגיה שאנחנו מתקרבים כל יום למשבר הבא. כי זה אותו סיפור גם עם המוות של כולנו, ואף אחד מהמשוגעים כאן לא מתכנן את ההלוויה של עצמו.
🕒 פורסם בתאריך: 10/04/2019 20:18
כי בסוף ייגמר לך הכסף לMC ותנעל הפסד.

מה גם שאתה לא יודע כמה הסנופי יעלה לפני שהוא ייפול. אם הוא יעלה 100% ואז ייפול 40% אתה עדיין תפסיד.

אם הוא חושב שהכיוון הוא למטה, למה לא לחסום את ההפסד הפוטנציאלי עם PUT?
🕒 פורסם בתאריך: 10/04/2019 20:23
גם אפשרי אבל סתם מסובך יותר ודורש ידע מעמיק יותר, הרבה יותר פשוט לרכוש ת"ס שורט ממונפת שגם חוסם את ההפסד הפוטנציאלי.
🕒 פורסם בתאריך: 10/04/2019 20:35
צודק, פספסתי את זה. חשבתי (לפי הכותרת) שהוא רוצה לעשות שורט על הspy