⬅ חזרה לאינדקס

על אסלות תלויות ומיכלים נסתרים

🕒 פורסם בתאריך: 16/04/2019 09:06
אשמח לעצתכם.

יש לי 3 כאלה בבית... הבית בן 4 שנים, וכרגע יש כנראה נזילה ראשונה באחת האסלות.

מכיוון שאני צופה צורך די מסיבי ומתגבר עם השנים בתחזוקה של האסלות והמיכלים האלה, אני רוצה להשקיע בלימוד העצמי.

חשבתי להביא איש מקצוע, לסכם איתו מראש שחוץ מהתיקון זה יהיה סוג של שיעור שנעבור על כל החלקים במערכת...

השאלה איך אני מוצא איש מקצוע מתאים? יש קבוצות קבוצות פייסבוק שיהיה שם מי שמוכן עזור? (אני ממש לא מתמצא במרחב הפייסבוקי) או רעיונות אחרים ללימוד העצמי, כי לי תמיד מאוד עוזר ללמוד ממישהו חי ולא מסרטוני יוטיוב בלבד.
🕒 פורסם בתאריך: 16/04/2019 10:20
אנחנו הזמנו פעם אינסטלטור בלי לבקש כלום חוץ מתיקון, אבל ברגע שהבענו התעניינות, הוא שמח מאוד להסביר כל דבר שעשה, וגם לתת עצות להמשך. אפשר אולי לחפש באתר "מידרג". רוב הסיכויים שבעלי דירוג גבוה יהיו גם נחמדים. תוכל לשאול אותו מראש בטלפון אם יסכים ללמד אותך.
🕒 פורסם בתאריך: 16/04/2019 11:06
מהיכן אתה?
🕒 פורסם בתאריך: 16/04/2019 11:55
שפלה
🕒 פורסם בתאריך: 18/04/2019 11:57
יש קבוצה בפייסבוק של עשה זאת בעצמך.

ישמחו להדריך אותך שם.
🕒 פורסם בתאריך: 18/04/2019 17:26
אני ממליץ פשוט לפתוח ולראות. סך הכל זה לא מדע טילים והדברים הגיוניים.

זה מה שאני עשיתי. מה שכן בהחלט הגישה לכל המנגנון מעצבנת ולא נוחה.

סיפור ממקור ראשון. אבי הלך ברחוב וראה את השכן הרופא שלו מרתך. שאל אותו איך אתה יודע לרתך? ענה הרופא אם כל ..... יכול, גם אני יכול.

כמובן שזה לא באמת נכון, אבל הבנת את המסר.
🕒 פורסם בתאריך: 27/04/2019 09:47
לפני כמה חודשים היתה תקלה אצל אמא שלי בניאגרה סמויה.

היא דחפה אותי לנסות לתקן כי לא היה לה חשק להזמין אינסטלטור בשביל דבר קטן שכזה.

הכנסתי את הידיים, מיששתי מה שהולך שם. הלכתי ליו טיוב, הצלחתי להבין מה אני צריכה לחבר למה, חזרתי לניאגרה, אחרי כמה ניסיונות הצלחתי לחבר את הדברים.

הבעיה נפתרה.

מה שכן, יש לי ידיים קטנות והיה ממש קשה לתמרן את העסק והתעלומה היחידה שמטרידה אותי מאז זה איך אנשים גדולים ממני מתקנים את הדבר הזה =)