🕒 פורסם בתאריך: 07/05/2019 09:57
שלום,
לקראת מעבר ל-IRA של קרן השתלמות וקופת גמל מספר שאלות:
1. במידה ויש לי קה"ל ומספר קופות גמל , האם כלל הכספים מנוהלים כקופה אחת או כמספר קופות, כלומר אם אני מעוניין לקנות IWDA בכלל הקופות, האם אשלם עמלת קנייה פעם אחת או עבור כל קופה בנפרד ?
2. עמלת מינימום של 10$ מתייחסת לרכישה של נייר ערך אחד במועד ספציפי ? או שהעמלה היא עבור כל נייר ערך, כלומר אם רכשתי IWDA ו-EIMI אשלם פעמיים עמלת מינימום של 10$ ?
3. מצ"ב עלויות שקיבלתי עבור בנק לאומי כברוקר .
א. האם העלויות סבירות ?
ב. מהי עמלת סוכן בק\מ של ניירות ערך בחו"ל ?
ג. אודה אם מישהו יוכל לתת דוגמא מספרית לעלות המרת מט"ח.
ד. רק מוודא , לאומי לא לוקח דמי משמרת, נכון ?
עלויות מרכזיות אצל הברוקר (לאומי):
א. עמלות בחו"ל (תעודות סל -מניות) ק/מ 0.065% +עמלת סוכן. עמלת מינימום 10$
ב. עלויות המרת מט"ח - מחיר שוק. בסניף הטבה של 0.7% בשער והטבה של 1.4% בהמרת מט"ח
ג. עמלות בארץ (תעודות סל -מניות) ק/מ 0.06%
ד. עמלת העברת ניירות ערך -
1. לחשבון אותו לקוח בגוף פיננסי אחר\חברה מנהלת שונה - 5.5 ש"ח
2. לחשבון לקוח אחר (בכפוף להוראות הדין ואישור החברה) - 0.25% משווי ניירות הערך - לא כולל צד ג'. מינימום 27 ש"ח לניירות ערך
תודה
לקראת מעבר ל-IRA של קרן השתלמות וקופת גמל מספר שאלות:
1. במידה ויש לי קה"ל ומספר קופות גמל , האם כלל הכספים מנוהלים כקופה אחת או כמספר קופות, כלומר אם אני מעוניין לקנות IWDA בכלל הקופות, האם אשלם עמלת קנייה פעם אחת או עבור כל קופה בנפרד ?
2. עמלת מינימום של 10$ מתייחסת לרכישה של נייר ערך אחד במועד ספציפי ? או שהעמלה היא עבור כל נייר ערך, כלומר אם רכשתי IWDA ו-EIMI אשלם פעמיים עמלת מינימום של 10$ ?
3. מצ"ב עלויות שקיבלתי עבור בנק לאומי כברוקר .
א. האם העלויות סבירות ?
ב. מהי עמלת סוכן בק\מ של ניירות ערך בחו"ל ?
ג. אודה אם מישהו יוכל לתת דוגמא מספרית לעלות המרת מט"ח.
ד. רק מוודא , לאומי לא לוקח דמי משמרת, נכון ?
עלויות מרכזיות אצל הברוקר (לאומי):
א. עמלות בחו"ל (תעודות סל -מניות) ק/מ 0.065% +עמלת סוכן. עמלת מינימום 10$
ב. עלויות המרת מט"ח - מחיר שוק. בסניף הטבה של 0.7% בשער והטבה של 1.4% בהמרת מט"ח
ג. עמלות בארץ (תעודות סל -מניות) ק/מ 0.06%
ד. עמלת העברת ניירות ערך -
1. לחשבון אותו לקוח בגוף פיננסי אחר\חברה מנהלת שונה - 5.5 ש"ח
2. לחשבון לקוח אחר (בכפוף להוראות הדין ואישור החברה) - 0.25% משווי ניירות הערך - לא כולל צד ג'. מינימום 27 ש"ח לניירות ערך
תודה