⬅ חזרה לאינדקס

Google Voice

🕒 פורסם בתאריך: 29/06/2019 00:35
אני לא בטוח אם כאן המקום לשאול, אבל לא הצלחתי לחשוב על תת פורום יותר מתאים,

ראיתי לאורך הזמן שחלק מהאנשים פה (למשל @roneng) הציעו להשתמש ב Google Voice בתור אמצעי קל וחינמי כדי לספק מספר טלפון אמריקאי לכל מיני דורשים (בנקים בארה"ב בעיקר), ואף להשתמש בו לביצוע שיחות, ורציתי לשאול כיצד הם פתחו את החשבון שלהם.

ישנם שני מכשולים בפתיחת חשבון, כשהראשון (הגבלת ההרשמה לתושבי ארה"ב) קל לעקיפה על ידי VPN, אבל השני (אימות החשבון מול מס' טלפון אמריקאי) הוא היותר בעייתי. הרי כל הסיבה שאני מעוניין בחשבון הזה מלכתחילה היא ע"מ שיהיה ברשותי מספר אמריקאי.

ניסיתי לבצע את האימות באמצעות SMS דרך מספר שירותים חינמיים שמספקים מס' אמריקאי לקבלת/שליחת SMSים (TextNow, TextPlus) ועושה רושם שגוגל מזהים שירותים שכאלה ולא מאפשרים לאמת דרכם.

האם משתמשי השירות שכאן בפורום פשוט השיגו מספר זמני לאמת דרכו (טלפון של קרוב משפחה / בית מלון / שירות בתשלום) ולאחר מכן הסירו אותו? או שמא מדובר בדרישה יחסית חדשה שלא הייתה רלוונטית בזמנו?
🕒 פורסם בתאריך: 29/06/2019 01:22
אני פתחתי חשבון כשהייתי בטיול בארה"ב לפני כמה שנים טובות.

באותו טיול קניתי סים מקומי (מטעמי חסכון. באותו זמן סים מקומי עם תוכנית מקומית לחודש היה יותר זול מחבילת גלישה/שיחות מהארץ), ופשוט השתמשתי במספר הזה לאימות.

אופציה אחרת זה אכן להשיג מספר זמני דרך חברים או משהו
🕒 פורסם בתאריך: 29/06/2019 18:35
האם אין השלכות כלשהן לכך שאין לך גישה למספר הזה יותר? זה משמש נטו לצרכי אימות ואחר כך אפשר פשוט למחוק את המספר הזה מהחשבון ולהשתמש בשירות בלי שיהיה שום linked number?
🕒 פורסם בתאריך: 29/06/2019 18:42
כן. אין השלכות. לפחות עד כמה שאני יודע.

אפילו שיניתי לפני כמה שנים את המספר שמקושר לגוגל וייס שלי (הייתי אומנם צריך להתחבר דרך VPN בהתחלה, אבל אחרי השינוי אין מגבלה).

יכול להיות שהם זוכרים הסטוריה של מספרים, ואז לא יוכלו לפתוח עוד חשבון VOICE עם אותו מספר טלפון. אבל לא נראה לי שהם שומרים את זה לנצח
🕒 פורסם בתאריך: 29/06/2019 18:50
אוקיי, אז זה מפשט את העניינים. אנסה למצוא איזו דרך להשיג זמנית מספר פרופר כדי לאמת דרכו. תודה!
🕒 פורסם בתאריך: 06/02/2024 16:16
היי, ניסיתי לעשות חיבור ל Google Voice עם מספר וירטואלי שיש לי וקיבלתי

This phone number can't be used to sign up for a Google Voice number. Try verifying with another number.

מישהו הצליח להרשם עם מספר וירטואלי כלשהו? אם לא, איך קיבלתם בזול מספר (זמני?) שכן ניתן להרשם איתו לשירות?

אם נגיד אני מזמין סים prepaid לתיירים, בטח זה מספר ממוחזר שסיכוי לא רע שגם השתמשו בו כבר להרשם לשירות...

אחרי שהצלחתם לאמת את החשבון אז אפשר להשתמש חופשי באפליקציה גם בלי vpn ?
🕒 פורסם בתאריך: 06/02/2024 16:30
אני כמו רונן הפעלתי אותו עם מספר שקניתי בטיול

במקומך הייתי מנסה עם esim + חבילת roaming קטנה

כבר כמה שנים המספר המקורי לא בשימוש

גוגל מבקשים אותו כדי להתחבר מהאפליקציה בטלפון - אבל דרך האתר אני משתמש במספר בלי לאמת שום מספר טלפון אמריקאי

כמובן בלי VPN או משהו כזה
🕒 פורסם בתאריך: 06/02/2024 17:28
לא נראה לי שאפשר להירשם עם מספר וירטואלי.

אתה יכול לבחור מספר וירטואלי חדש דרך גוגל או להירשם עם מספר "אמיתי". זה כל הקטע שלהם.

לא, אם השתמשו בו להירשם לשירות אז אי אפשר למחזר אותו.

כן.
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2024 10:05
כוונתי היא שאם אני קונה סים prepaid מניח שסביר להניח שאקבל מספר טלפון שכמה אנשים השתמשו בו קודם לזמן כלשהו, ואז החבילה שלהם פגה תוקף והמספר חזר למאגר ואז אני קיבלתי אותו. יכול להיות שאחד הבעלים הקודמים של המספר השתמש בו לרישום לגוגל Voice ואז אני, הבעלים הנוכחיים של המספר, לא אוכל להרשם שוב עם מספר זה.

אני לא יודע אם זה אותו דבר גם למספר שהוא לא prepaid, אולי הוא גם עשוי להיות ממוחזר? בסופו של דבר יש לספקי הטלפוניה מספר מוגבל של מספרים לתת ללקוחות חדשים...
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2024 10:11
לא.

כי אז הוא לא היה פנוי אלא הוא היה תפוס.
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2024 10:59
אני נרשמתי עם prepaid (אבל זה היה לפני כמה שנים, ואולי זה סתם עניין של מזל)
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2024 11:06
אין קשר למזל.

אין שום סיבה שזה לא יעבוד.

אף אחד לא יתן לך מספר שכבר בשימוש ע״י מישהו אחר באותו זמן...
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2024 11:10
אני לא מבין את הטענה שלך - אף אחד לא אומר שהמספר בשימוש היום. אבל אם קונים פריפייד היום, המספר שמקבלים יתכן והיה בשימוש של מישהו לפני שנתיים. באותו זמן, יתכן והשתמש קיבל בעזרתו מספר וירטואלי מגוגל.

גוגל לא מאפשרים שימוש באותו מספר יותר מפעם אחת, כך שהיום הקונה של הפריפייד לא יוכל להשתמש בו למטרה זו.
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2024 11:13
זה בדיוק מה שהם אומרים.

נכון.

לא נכון. כי אם מישהו נרשם עם המספר הזה לגוגל, ועדיין משתמש בו בגוגל אז המספר הזה תפוס, ולכן לא יוכל להיות מונפק בסים פריפייד חדש.
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2024 11:18
לא הבנתי. מה הקשר בין גוגל לבין החברה שהנפיקה לך את הסים הפיזי?

אם אני נרשם לוואטסאפ עם מספר פרי-פייד, זה שהחשבון וואטסאפ פעיל לא מונע מספקית הסלולר לתת את המספר למישהו אחר אם אני לא משלם יותר...
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2024 11:45
הקשר ששניהם משתמשים באותו מספר.

בעצם כשאתה פותח גוגל וייס אתה סוג של מנייד לשם את המספר.

גוגל יודעים להשאיר את המספר גם אצלהם וגם אצל מפעיל הסים במקביל, אבל ברגע שהסים מאבד את המספר, המספר הופך להיות באופן מלא אצל גוגל.

בכל מקרה, אי אפשר למחזר אותו יותר כי הוא בשימוש.

מה הקשר לואטסאפ? הם לא מניידים את המספר אליהם, הם רק משתמשים במספר בתור סוג של שם משתמש.

אם תתקשר למספר הזה מהטלפון אחר (דרך שירות שיחות טלפון רגיל PSTN) הוטסאפ לא יצלצל. מצד שני, גוגל וייס כן יצלצל.
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2024 12:57
תודה על ההסבר. לא ידעתי שהמספר מנויד לגוגל. חשבתי שהוא נועד לצורך אימות של אדם אמיתי ומניעת אינפלציה של מספרים וירטואליים שגוגל מחלקת בחינם.
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2024 13:28
זה ממש מוזר אם כן.

אני פתחתי גוגל וויס עם מספר של פריפייד של אח שלי בזמן שטייל שם.

קיבלתי מספר שונה משלו, והוא המשיך להשתמש בשלו, ואני עם המספר הוירטואלי, ולא קיבלתי אליי טלפונים שלו כשלא ענה.

אני חכם מספיק בשביל לא לחלוק על @roneng שחוקר את הדברים הללו לעומק, אבל עדיין ההתנהלות הזו עדיין נשמעת מוזרה.
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2024 13:40
אם הם מנפיקים לך מספר חדש למה הם צריכים לודא מספר קיים?

כל הקטע זה שמניידים אליהם את המספר ולא מנפיקים אחד חדש.

זה ממש ממש מוזר.

איך שאני מכיר יש 2 אופציות - או שמניידים מספר קיים (ואז יש אימות של המספר) או שמנפיקים מספר חדש (ואז לא צריך לאמת שום מספר, או לפחות בעבר לא היה צריך).

מה ההגיון בלאמת מספר אם מנפיקים אחד חדש בכל מקרה?
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2024 13:43
בשביל לא להנפיק אינספור מספרים ללא זיהוי. אם אני זוכר נכון, קראתי גם לאחרונה שניתן להירשם רק עם מספרים של החברות הגדולות (לא זוכר את הפרטים).
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2024 13:43
בוא נבחין בשני מצבים:

א. אתה משתמש במספר כדי לרשום את חשבון הגוגל שלך כ"מספיק אמרקאי בשביל google voice"

ואז אתה מקבל מגוגל מספר נוסף

ב. אתה מנייד את המספר לgoogle voice, ואז הגוגל עם המספר שקנית - שהוא כבר סוג אחר של pre paid
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2024 13:56
בגלל זה הם מגבילים את זה לאחד פר יוזר, להבנתי.

שמעתי שלאחרונה התחילו להגביל ודרשו גם מספר "אמיתי" לזיהוי, אבל לא מכיר פרטים.

בכל מקרה, נשמע לי מוזר שבמקרה כזה המספר נעול עליך אם אתה לא משתמש בו.

אבל במקרה הזה למה שהמספר יהיה "נעול" עליך?

נרשמת, שניה אחרי זה אתה שוכח אותו בחשבון הגוגל שלך ורושם שם רק את החדש.
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2024 14:00
ומה מונע ממך לפתוח המון יוזרים?
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2024 15:10
במצב כזה המספר לא נעול עליך

ספק הסלולר יכול לתת אותו למשתמש אחר

ואתה נשאר עם המספר של גוגל, שאי אפשר לאמת איתו את החשבון גוגל כי זה יוצא רקורסיבי וגוגל לא נותנים

ועכשיו אתה יכול להתקשר דרך המספר גוגל מהמחשב, אבל לא מהאפליקציה כי אתה לא מספיק אמריקאי בשבילם

זה המצב שאני נמצא בו
🕒 פורסם בתאריך: 14/02/2024 01:22
אם הוא לא נעול עליך אז אין בעיה למישהו אחר להשתמש בו כדי לפתוח ולאמת חשבון גוגל.

מוזר, אני עם מספר גוגל כבר שנים. עובד יופי גם מהמחשב וגם מהטלפון.

נכון שכל פעם שאני פותח את האפליקציה הוא מבקש לאמת, אבל אתה תמיד יכול לדלג על זה והאפליקציה ממשיכה לעבוד כרגיל
🕒 פורסם בתאריך: 14/02/2024 03:37
איפה אני מפספס את כפתור הדלג?

זה מה שאני מקבל כשאני מנסה להתקשר מהגוגל

{

"lightbox_close": "Close",

"lightbox_next": "Next",

"lightbox_previous": "Previous",

"lightbox_error": "The requested content cannot be loaded. Please try again later.",

"lightbox_start_slideshow": "Start slideshow",

"lightbox_stop_slideshow": "Stop slideshow",

"lightbox_full_screen": "Full screen",

"lightbox_thumbnails": "Thumbnails",

"lightbox_download": "Download",

"lightbox_share": "Share",

"lightbox_zoom": "Zoom",

"lightbox_new_window": "New window",

"lightbox_toggle_sidebar": "Toggle sidebar"

}
🕒 פורסם בתאריך: 14/02/2024 03:40
ממש מוזר. לי הוא מקפיץ הודעה רק כשאני מנסה לפתוח את האפליקציה, לא בחיוג.

שם יש כפתור של "דלג" או "בטל" או משהו כזה, שאחריו הוא פותח את האפליקציה כרגיל.

משם הכל עובד לי רגיל, כולל לעשות שיחות טלפון.
🕒 פורסם בתאריך: 13/03/2024 08:59
אולי כי פעם אחת אימתת גם באפליקציה, ומאז הוא כבר לא מכריח אימות?
🕒 פורסם בתאריך: 13/03/2024 09:32
אם הייתי מאמת הוא לא היה מבקש אימות כל פעם שאני מפעיל את האפליקציה...