⬅ חזרה לאינדקס

כרטיס אשראי ישראלי עם החזר מקסימלי לשימוש כבד

🕒 פורסם בתאריך: 01/07/2019 20:08
ערב טוב תהיתי אם יש קונסנזוס שהפלייקארד פרימיום נותן את ההחזר הכי טוב בארץ כרגע? מהחישוב שלי זה יוצא לא רחוק מ-%1.
🕒 פורסם בתאריך: 01/07/2019 20:16
למה אתה מתכוון ב"החזר הכי טוב"?
🕒 פורסם בתאריך: 01/07/2019 20:23
הכי גבוה וללא הגבלה חודשית/שנתית. על כל מאה שקלים שאני מוציא היום בכרטיס פלייקארד פרימיום אני מקבל קרוב לשקל חזרה (בנקודות מתמיד, שאפשר להשתמש בהם לדברים רבים).
🕒 פורסם בתאריך: 01/07/2019 20:24
איך הגעת ל1%?

ממה שאני מכיר הצבירה הכי טובה נותנת נק אחת על 190 ש"ח. ונקודה שווה בערך 30-50 אגורות.

לפי החישוב שלי זה הרבה פחות מ 1%
🕒 פורסם בתאריך: 01/07/2019 20:35
מניסיוני נקודה שווה הרבה יותר, זה תלוי עבור מה אתה מממש - יש יחסים שונים. אני לרוב מממש להופעות ולמסעדות ושם היחס לרוב הוא בין 1.5 ל-2 ש"ח לנקודה.
🕒 פורסם בתאריך: 01/07/2019 20:52
צודק, התבלבלתי בין סנטים לאגורות :-)

אכן נשמע החזר לא רע עבור כרטיס ישראלי.

די מפתיע, בהתחשב בכח שאין לחברות האשראי הישראליות מרווח גדול. יש מקומות שמשלמים עמלת סליקה של קצת מעל 1%, זה לא משאיר כמעט כלום לחברות האשראי (טוב, בדינרס ואמקס זה יותר לכיוון ה 1.5%. אבל עדיין זה לא משאיר להם הרבה)
🕒 פורסם בתאריך: 08/07/2019 11:11
ב total payback של מקס מקבלים 1% החזר בזיכוי למבחר לא רע של חנויות, אבל בלי כפל מבצעים. מחזיק וממליץ.

הבחירה בינו לבין הפלייקארד לפי מה יותר מתאים לך לממש, נקודות מתמיד או מקס גיפטקארד ברשתות התומכות.
🕒 פורסם בתאריך: 14/07/2019 11:46
להבנתי המגבלה החודשית/שנתית על צבירה/הוצאה של נקודות בכרטיס הטוטאל לא מתאימה למשתמשים כבדים. למשתמשים לא כבדים בכ"א יתכן בהחלט שזו אופציה טובה.
🕒 פורסם בתאריך: 14/07/2019 12:19
יש מגבלה שנתית לצבירה של 2000 שווה ערך להוצאה של 200,000 ש"ח בשנה או 16,667 ש"ח בחודש.

יש מגבלה של 6000 החזר לאורך חיי הכרטיס אבל הגרפיקה באתר של מקס מרמזת שמדובר במגבלה על צבירה שעדיין לא נוצלה לטובת גיפט קארד:

{

"lightbox_close": "Close",

"lightbox_next": "Next",

"lightbox_previous": "Previous",

"lightbox_error": "The requested content cannot be loaded. Please try again later.",

"lightbox_start_slideshow": "Start slideshow",

"lightbox_stop_slideshow": "Stop slideshow",

"lightbox_full_screen": "Full screen",

"lightbox_thumbnails": "Thumbnails",

"lightbox_download": "Download",

"lightbox_share": "Share",

"lightbox_zoom": "Zoom",

"lightbox_new_window": "New window",

"lightbox_toggle_sidebar": "Toggle sidebar"

}

הצבירה של 448 שמופיעה למעלה היא אחרי שניצלנו צבירה קודמת לגיפט קארד.

מאוד יכול להיות שמדובר רק במגבלת צבירה לא מנוצלת כי קשה להאמין שמקס ידחפו משתמשים ביותר מ 200,000 ש"ח בשנה להפסיק להשתמש בכרטיס שלהם ולעבור לכרטיס אחר.