⬅ חזרה לאינדקס

ביקורת: max לאומי קארד

🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2019 06:18
אז מסתבר שלאומי קארד הם כבר לא בבעלות לאומי, גיליתי את זה כשקראתי באתר שלהם. בגלל זה הם שינו את השם למקס לאומי קארד, והשירות פשוט זוועתי - הייתי צריכה לרדוף אחריהם בשביל כרטיס אשראי (!!) אז ויתרתי על זה. רציתי להצטרף למועדון של בוגרי אוניברסיטת תל אביב כי יש פטור מדמי כרטיס אבל החוויה שלי איתם הייתה נוראית כבר לפני שהכרטיס הגיע, וגם ראיתי באינטרנט ביקורות מזעזעות. אז הגעתי למסקנה שזה לא שווה את זה.

אשמח להצעות חלופיות למישהי שאין לה הרבה פעילות בחשבון העו"ש.

ועוד משהו - קצת מדאיג אותי שיש להם את הפרטים שלי עכשיו, יש משהו שאפשר לעשות בקשר לזה?
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2019 07:35
לי דווקא הייתה חוויה טובה איתם.

מילאתי טופס אינטרנטי, תיאמתי שליחות, קיבלתי את הכרטיס. פניתי אליהם כמה פעמים בצ'אט, נתנו תשובות/פתרונות תוך זמן סביר. האפליקציה של הכרטיס נהדרת, אפשר למשל לחסום/לאפשר חיובי אינטרנט/בחו"ל כך שיש לי שליטה יותר טובה על מי מחייב אותי. אני גם מקבל הודעות SMS על חיובים שהגדרתי, ויש להם פינוק שמחזיר 30 ש"ח על קניה ב 70 ש"ח באתרי פייבק פעם בחודש.

השאלה מה בדיוק קרה במקרה שלך? אולי הייתה בעיה ספציפית שבגללה לא יכלו להנפיק לך כרטיס?
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2019 09:13
למי שאין גישה לכרטיסים טובים יותר, הם מציעים את I need it, כרטיס ללא עלות שנותן 1% עמלת המרה (נחשב טוב בארץ). חוץ מזה יש להם (לפחות בכרטיס שאני הוצאתי) החזר לא רע בנקודות למיילים (ביחס לכרטיסים ישראלים חינמיים ובפרט ביחס לכאלה שמונפקים דרך מאסטרקארד/ויזה).

האפליקציה נוחה. לי לא היו בעיות בתהליך קבלת הכרטיס.

למי שמעדיף יש גם את מסלול ההטבות (למשל, למי שרואה הרבה סרטים בקולנוע יש הטבה ששווה 40 שח פר 2000 שימוש שזה בערך 2% אם הרכישות הן בכפולות של 2000)
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2019 09:33
מצטרף על ההמלצה לכרטיס "כזה אני רוצה".

זה הכרטיס הכי טוב שנגיש לכל אזרח ישראלי פשוט.
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2019 09:39
בתנאי שהוא מוכן להצטרף לקבוצת פייסבוק של צרכנים או לשקר שהוא הצטרף.
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2019 10:28
זה פשוט לא נכון.

הצטרפתי באינטרנט ובשום שלב לא שיקרתי בנוגע לשיוך לקבוצה או חשבון פייסבוק. פשוט אין לי פייסבוק.
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2019 10:32
@KickR

יש דיווחים של אנשים ששמו את הסקרינשוט של הקבוצה בלי לעשות לוגין וזה עבד להם.

אחרים שמו תצלום תעודת זהות.

בקיצור, הכרטיס נגיש לכל אזרח.
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2019 11:33
הייתה לי חוויה לגמרי אחרת. הנפיקו לי כרטיס, אבל בחברת השליחויות של כרטיס האשראי אף פעם לא עונים לטלפון. במוקד ההצטרפות יכולים לחכות לפעמים 10 דקות עד שהם עונים. קבעו לי הגעת כרטיס בין השעות 9-12 והשליח התקשר ב-15:00, וגם לאחר מכן אף אחד לא התקשר להסביר למה זה קרה והייתי צריכה לרדוף אחריהם בשביל זה. אף אחד לא הבטיח לי שזה לא יקרה שוב
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2019 11:50
התנאים של הכרטיס כן קובעים שעל מנת להיות זכאי לו אתם צריכים להיות חברים במועדון “I need it״ שחברות בו שקולה לחברות בקבוצת הפייסבוק. גם לשקר ע״י הזנחת פרטים זה לשקר. (למשל לחזור מחו״ל ולא להצהיר למכס על קניות שמחויבות במכס זה גם לשקר ע״י אי אמירת האמת)

בנושא של שעת ההגעה יש בעיה בארץ עם רוב חברות השליחויות, מבחינת זמן המתנה בקו הטלפון של שירות הלקוחות לדעתי יש בעיה בכל חברות האשראי.

דרך אחת להתגבר על חברות השליחויות: לקבוע שליחות למקום העבודה, כך אין בעיה אם הם מגיעים קצת לפני או אפילו הרבה אחרי.

דרך אחת להתגבר על קו הטלפון, לרוב החברות יש חשבון פייסבוק פעיל, גם אם המענה לא מיידי, לפחות לא צריך לחכות להם (ומקבלים ״הקלטה״ של התשובות שלהם בקלות)
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2019 11:54
הבנתי. אולי בכל זאת אשקול הצטרפות. תודה
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2019 13:54
@KickR

אתה יכול להצטרף ולהתנתק אחרי 5 דקות.

אני מחזיק כרטיס קורפורייט מאז ימי עבודתי ב-orange.

לא החברה קיימת ואני לא עובד שם.

עדיין, הכרטיס ממשיך.
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2019 13:59
לא אמרתי שלא. גם לא העברתי ביקורת על מי שמוציא את הכרטיס תוך שימוש ב״שקר״. אני מניח שמבחינת חברת האשראי, הם מעדיפים שאנשים ישקרו להם וישלמו בכרטיס שלהם מאשר לא ישקרו להם ולא ישלמו בכרטיס שלהם.

רק אמרתי שאם למישהו יש בעיה אישית עם קבלת הכרטיס דרך הצהרה שקרית ובו זמנית יש לו בעיה להצטרף לקבוצת הפייסבוק אז הכרטיס לא יתאים לו.
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2019 14:02
אילו חבלי לידה של חברות השליחויות, שהן לרוב צד ג'

וגם לא ממש היו ערוכות למאסה של ביקושים

החברה המנפיקה עושה את תהליך ההנפקה די במהירות
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2019 14:28
יש לי הרגשה שהדרישה הייתה יותר של הקבוצת פייסבוק ולא של חברת האשראי (אולי לצרכי אכיפה כי הם לא האמינו שלאומי קארד יתנו את ההטבות לכולם או שיבטלו את זה מתישהו).
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2019 15:20
פחות משנה לי מצד מי הייתה הדרישה. לדעתי בחוזה שחותמים עליו (או בתקנון המצורף של הכרטיס) מצוין שקבלתו מותנית בחברות במועדון ושהחברות במועדון מותנית בהצטרפות לקבוצת הפייסבוק.

אני לא שופט את מי שמחליט להוציא את הכרטיס בלי להצטרף למועדון בפועל.
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2019 20:51
לפני שנתיים, כשזה עוד היה לאומי קארד, השותף לדירה ניסה להוציא כרטיס שלהם כסטודנט בת"א. אחרי שמונה חודשים התקשרו לשאול אותו מה עם זה והביאו לו עם שליח. כשסיימנו את התואר הראשון התקשרתי אליהם להצטרף לכרטיס של בוגרי העברית. תיאמו איתי שליח. התקשרו באותו בוקר שהיה צריך לבוא שלא יבוא, ותיאמנו לשבוע אחרי. ככה ארבעה שבועות ברצף, כל פעם מתאמים לשבוע הבא. בסוף הם הפסיקו להתקשר. אחרי שנה שלחתי הודעה בפייסבוק שניסיתי פעם להוציא אשראי של בוגרי העברית ולא צלח, עשיתי את אותו תהליך מחדש, חזרה אלי נציגה שלהם בטלפון והתנצלה והתחייבה שהיא אישית תדאג שיביאו לי את הכרטיס עוד היום. מאז לא שמעתי ממנה.

אחרי המעבר למקס אמרתי ננסה שוב. הצטרפתי דרך האינטרנט (בפעם השלישית), יומיים אחרי היה אצלי בבית שליח עם הכרטיס ומאז הכל עובד חלק (חוץ מהאתר שלהם. הוא אף פעם לא עובד. אבל אפשר לראות את הפירוט באפליקציה בטלפון)
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2019 21:02
אני חושב שאתה צודק ואכן הדרישה מצד הקבוצה.

אם אדם זר לי טורח ומארגן קבוצת רכישה שנותנת לי מוצר שאני צריך ללא תשלום מצידי, המחיר של הצטרפות לקבוצת הפייסבוק שלו הוא מחיר סביר בעיני.
🕒 פורסם בתאריך: 07/10/2019 23:19
מניסיון של שנים מקס (לאומי קארד) נותנים שירות מצוין במיוחד בדיגיטלי. דווקא לא נתקלתי בבעיות באתר שלהם, הוא זמין מאוד. באתר של ישראכרט יש הרבה פעמים בעיות. שירות השליחויות שלהם (מופעל על ידי פדקס) בהחלט בעייתי. מגיע לא לפי התיאום מראש וקשה מאוד להשיג בטלפון. מבחינת כרטיסים מקס נותנים שני כרטיסים מעולים "בלי טובות" - ה I NEED IT שהוזכר כבר שמצוין לחיובי מט"ח וה TOTAL PAYBACK לחיובים השקליים. אנחנו מעבירים כמעט את כל החיובים דרך אחד משני הנ"ל.
🕒 פורסם בתאריך: 14/10/2019 22:41
מה מיוחד בכרטיס שעושים המרה לפי אחוז אחד דמי המרה I need it? מה מיוחד בפייבק?
🕒 פורסם בתאריך: 14/10/2019 22:54
עמלת המרה רגילה במקס היא 3% אז לשלם 1% הרבה יותר זול ופייבק מחזיר לך כסף בצורת גיפטקארד מההוצאות שלך בכרטיס אשראי.
🕒 פורסם בתאריך: 14/10/2019 23:28
נותן לך אפשרות לקנות. דברים? זה גיפטקארד?
🕒 פורסם בתאריך: 15/10/2019 00:00
כן